Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Ήταν κάτι νύχτες με φεγγάρι!

Της Χαρούλας Καραμπίδου
Για όλους αυτούς που βοήθησαν στη λειτουργία του θερινού σινεμά.
Μπορεί να μην είχε αγιόκλημα και γιασεμί αλλά περίσσευαν λεβάντες,  ακακίες και  τριαντάφυλλα. Πεντάστερο το σινεμά μας και με όλα τα κομφόρ. Χώρος καλαίσθητος με άποψη και προσωπικότητα. Με αυλή περιποιημένη, καταπράσινη  και φιλόξενη.

Κάλεσμα ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς για το συλλαλητήριο της Δ.Ε.Θ.

Το Ν.Τ. της ΑΔΕΔΥ-Κιλκίς καλεί όλους τους πολίτες του Ν. Κιλκίς: Εργαζόμενους, Άνεργους, Συνταξιούχους, Νέους και Νέες σε Μαζική, Δυναμική και Αγωνιστική συμμετοχή στο ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ- ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΚΑΙ ΩΡΑ 6μ.μ. ΣΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ.

Πληρωμή της δράσης «Βιολογική γεωργία»

Κατόπιν των πολλών ερωτημάτων που δέχεται η υπηρεσία μας σχετικά με την πορεία των πληρωμών του 1ου έτους εφαρμογής (2012) της δράσης 1.1 ‘’ Βιολογική Γεωργία ΄΄, του μέτρου 2.14 του Π.Α.Α 2007-2013, η Δ.Α.Ο.Κ Κιλκίς γνωστοποιεί στους δικαιούχους και σε κάθε ενδιαφερόμενο τα εξής:

Ευχαριστήριο του Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς «Το Αρκάδι»


Το Δ.Σ του Συλλόγου Κρητών Νομού Κιλκίς «Το Αρκάδι», ευχαριστεί τον επίτιμο πρόεδρο του Συλλόγου κ.Στράτο Ξηρουδάκη για την ευγενική χορηγία του και εύχεται στην κόρη του Νίκη κάθε ευτυχία στο νέο της ξεκίνημα.

Δηλώσεις εκπαιδευτικών για εναπομείναντα οργανικά κενά

Της αιρετού του ΠΥΣΔΕ ν. Κιλκίς, Κυριακής Ματσακίδου
εκπροσώπου των ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ (ΣΥΝΕΚ)

Πίνακες με τα εναπομείναντα οργανικά κενά και πρόσκληση των εκπαιδευτικών να υποβάλουν δήλωση προτίμησης τοποθέτησης . 
Οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι:
· μετατέθηκαν στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Κιλκίς
· αιτούνται βελτίωση θέσης
· αιτούνται οριστική τοποθέτηση
· επιστρέφουν μετά τη λήξη της απόσπασής τους σε σχολεία του εξωτερικού
καλούνται να υποβάλουν δήλωση προτίμησης τοποθέτησης στα αναμορφωθέντα οργανικά κενά μέχρι την Παρασκευή 05-09-2014.
Δείτε ΕΔΩ

Για την σημερινή πολιτική κατάσταση μιλά ο δικηγόρος Χριστόφορος Τουτουντζίδης στη Γνώμη


Ξεκινούν για τη νέα χρονιά οι ακαδημίες Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Αρχίζουν τις δραστηριότητες τους για τη νέα χρονιά οι αθλητές Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς. Συγκεκριμένα από 2/9/14 θα ξεκινήσουν οι εγγραφές για τα ηλικιακά τμήματα υποδομής από 4 χρονών και άνω στο κλειστό γυμναστήριο του 1ου Λυκείου Κιλκίς τις ημέρες Δευτέρα - Τετάρτη – Πέμπτη 18:00μ.μ.- 20:30μ.μ., πληροφορίες 6937057841, 6907677883, 2341076965.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων εμποροπανήγυρης δήμου Κιλκίς

Πρόσκληση για το νέο πρόγραμμα προώθησης - προβολής ελληνικών κρασιών 16 εκατ. €

Στην ενδυνάμωση του εξαγωγικού προσανατολισμού των ελληνικών κρασιών στοχεύει το νέο πρόγραμμα για την προβολή και προώθησή τους σε αγορές τρίτων εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης χωρών (ΗΠΑ, Ρωσία, Κίνα, Ελβετία κ.α.), που προκηρύχθηκε από το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με εντολή του Υπουργού Γιώργου Καρασμάνη.

Η εγκληματικότητα στο νομό Κιλκίς την Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, τις απογευματινές και βραδινές ώρες της 2.09.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς.

Οι νέοι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Κιλκίς

Ανακοινώθηκαν και επίσημα τα ονόματα των επτά (7) νέων Αντιδημάρχων του Δήμου Κιλκίς, οι οποίοι θα έχουν θητεία από 01.09.2014 έως και 28.02.2017.
1) Έτσι, ο Αιμίλιος Νικολαΐδης ορίστηκε από τον νέο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.
2) Η Λένα Αναστασιάδου θα είναι πλέον Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων.

Ποδηλατοδρομία 5 χιλιομέτρων από το γυμναστήριο Kinesis-Gym Κιλκίς

Το γυμναστήριο Kinesis-Gym, πρωτοπόρο για άλλη μία φορά, συνεχίζει τις αθλητικές δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους. Η δραστηριότητα αυτή τη φορά περιλαμβάνει ποδηλατοδρομία 5 χιλιομέτρων και παρουσίαση του νέου προγράμματος των ομαδικών, Pilates & Balance, που θα γίνεται στο γυμναστήριο κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν.
Το Pilates & Balance περιλαμβάνει, Τai Chi την Yoga και το Pilates να συνεργάζονται αρμονικά σε μία διδακτική ώρα, είναι ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα αθλουμένων και είναι βέβαιο ότι θα σας συναρπάσει…

"Όλοι οι Στρατιωτικοί την Παρασκευή στο Λευκό Πύργο"

Υπογράφει η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας
Ο αγώνας των Στρατιωτικών ενάντια στα μνημόνια, τις περικοπές και της πλήρους υποβάθμισης της υπηρεσιακής μας προσφοράς, τώρα ξεκινά!!! Τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας μας, είναι υποχρεωμένα πια να στείλουν ένα ηχηρό μήνυμα προς την Κυβέρνηση και τους «τροϊκανούς».

"Ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς στηρίζει τα δίκαια αιτήματα και τους αγώνες των κτηνοτρόφων"

Υπογράφει το Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου στις 13.00 το μεσημέρι, οι κτηνοτρόφοι, μέλη της Πανελλήνιας Ένωση Κτηνοτρόφων (ΠΕΚ), διοργανώνουν συλλαλητήριο έξω από το Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, στη Θεσσαλονίκη μια μέρα πριν την επίσκεψη του Πρωθυπουργού για την έναρξη της ΔΕΘ.

Η Ποντιακή παράσταση "Ο Αχιλλέας... και το μνημόνιο", στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Η Ποντιακή θεατρική παράσταση "Ο Αχιλλέας... και το Μνημόνιον" σε κείμενα Δημήτρη Πιπερίδη, σκηνοθεσία Γιώργου Συμεωνίδη και με τους Αλέξη Παρχαρίδη, Αχιλλέα Βασιλειάδη και Ρούλα Βασιλειάδου στους ρόλους, θα παρουσιαστεί την Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 στις 20:30.

"Ρωτήστε μας, για για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές στον Ο.Α.Ε.Ε."

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κιλκίς ενημερώνει τα μέλη του ότι το Κ.Ε.Α.Ο. (Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών) έχει ξεκινήσει να στέλνει σε όσους ασφαλισμένους δεν έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους και χρωστούν πάνω από 5.000€, μία επιστολή ΑΤΟΜΙΚΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΛΗΞΙΠΡΟΘΕΣΜΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ για την άμεση εξόφλησή τους.

Ευκαιρία για 8000 ενήλικους χωρίς απολυτήριο Γυμνασίου και 500 χωρίς απολυτήριο Δημοτικού!

Ενόψει των εγγραφών μαθητών για τη νέα σχολική χρονιά (15 – 30 Ιουνίου και 1-10 Σεπτεμβρίου) καλούμε όσους επιθυμούν να αποκτήσουν απολυτήριο Γυμνασίου και δεν δύνανται να παρακολουθήσουν τα μαθήματα σε ημερήσια σχολεία, να εγγραφούν στο Εσπερινό Γυμνάσιο του Κιλκίς.

2ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου 10 χλμ, στον Παντελεήμονα Κιλκίς


Συναυλία Πρωτοψάλτη, Αρβανιτάκη στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς


Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Στις συναντήσεις με ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ, ΣΕΒ- Δεσμεύεις Τσίπρα για μισθούς-συντάξεις·ΠΑΣΟΚ: Στα χαρακώματα παπανδρεϊκοί-βενιζελικοί- Σήμερα το «Ζάππειο 2»·Ψηφίστηκε επί της αρχής- Αντιρατσιστικό με τρύπες..
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Απέραντο φρενοκομείο το ΠΑΣΟΚ-Βαριές κουβέντες «βενιζελικών» κατά «παπανδρεϊκών» μετά το «μνημόσυνο» του Ζαππείου·Παρίσι!- Αμέσως στο τραπέζι οι φοροελαφρύνσεις ·Κωμωδία στο υπ. Οικονομικών με ομάδα κατά της γραφειοκρατίας