Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν 2 πακιστανούς με 3000 πακέτα λαθραία τσιγάρα

Συνελήφθησαν χθες (01.09.2014) το μεσημέρι, από της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς δύο υπήκοοι Πακιστάν ηλικίας 31 και 20 ετών, για παράβαση του νόμου περί λαθρεμπορίας.

Συμπλήρωση και υποβολή δηλώσεων συγκομιδής σταφυλιών οινοποιήσιμων ποικιλιών αμπέλου για το 2014

Ενημερώνουμε ότι οι κάτοχοι των αμπελουργικών εκμεταλλεύσεων των οποίων η σταφυλική παραγωγή προορίζεται για οινοποίηση υποχρεούνται να υποβάλλουν ηλεκτρονικά μέσω των ψηφιακών εφαρμογών του ΥΠΑΑΤ, δηλώσεις συγκομιδής για το σύνολο της εκμετάλλευσής τους.

Ανοικτό όλο το 24ωρο το "Derby Γεύσεων" στο Κιλκίς


Μαθήματα χορού από τον σύλλογο Κρητών Ν. Κιλκίς "Το Αρκάδι"

Το Δ.Σ του συλλόγου Κρητών νομού Κιλκίς το Αρκάδι σας ενημερώνει ότι στις 29/9/2014 ξεκινούν και πάλι τα μαθήματα χορού στις 7 το απόγευμα για το τμήμα των αρχαρίων και στις 8 για το τμήμα των παραστάσεων στα γραφεία μας που βρίσκονται στη διεύθυνση Μητροπόλεως 17. Μηνιαία συνδρομή είναι το ποσό των 5 Ευρώ!

Η κατάσταση των δομών Υγείας του νομού Κιλκίς και η στάση του Διοικητή της 4ης Υ.ΠΕ.

Υπογράφει για την Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Κιλκίς, ο Γραμματέας, Σταμάτης Παπουλίδης
Το τελευταίο χρονικό διάστημα γινόμαστε μάρτυρες μιας αναταραχής στον τομέα Υγείας του νομού μας. Η στάση του Διοικητή της 4ης Υ.ΠΕ κ. Θρασύβουλου Βεντούρη, ο οποίος απρόκλητα και εντελώς αναιτιολόγητα επιτίθεται και απαξιώνει τους εργαζομένους και τη διοίκηση των νοσοκομείων μας, κάθε άλλο παρά ευνοεί τη απρόσκοπτη και αποτελεσματική λειτουργία των δομών Υγείας του νομού μας.

Εκδηλώσεις στην Ειδομένη, 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2014


Συνέλαβαν 8 παράνομους αλλοδαπούς στην περιοχή Χέρσου Κιλκίς

Πραγματοποιήθηκαν χθες (01.09.2014) από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κιλκίς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κιλκίς, εντατικοί έλεγχοι με σκοπό την εξακρίβωση του νόμιμου της διαμονής, αλλοδαπών υπηκόων τρίτων χωρών, στη χώρα μας.

Πέθανε ο Αντώνης Βαρδής - Θρήνος στο ελληνικό τραγούδι

- Ο Έλληνας μουσικοσυνθέτης έχασε την άνιση μάχη με τον καρκίνο σε ηλικία 66 ετών
- Γεννήθηκε στις 7 Αυγούστου του 1948, στο Μοσχάτο
- Στο τέλος του 1965 ο Αντώνης Βαρδής σε ηλικία 17 ετών μαζί με φίλους του δημιούργησε το συγκρότημα "VICKINGS"
- Συνεργάστηκε, μεταξύ άλλων, με τους Στέλιο Καζαντζίδη, Γιάννη Πουλόπουλο, Γιώργο Νταλάρα, Γιάννη Πάριο, Δήμητρα Γαλάνη, Βασίλη Παπακωνσταντίνου, Χαρούλα Αλεξίου

"Ο ΕΝΦΙΑ δεν είναι φόρος, δεν έχει καν την έννοια της ανταποδοτικότητας"

Υπογράφει το Τμήμα Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων ΣΥΡΙΖΑ
Για μια ακόμη φορά η εφαρμογή μνημονιακών νόμων ενισχύει την απόγνωση και την καταστροφή των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, των ελευθέρων επαγγελματιών, των αυτοαπασχολούμενων.

Ξεκινούν οι εγγραφές στην ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ

Από την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι εγγραφές στην ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ Α.Ο. ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ. Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απευθύνονται στο περίπτερο της ομάδας στην Έκθεση του Κιλκίς. Οι προπονήσεις ξεκινούν την Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου.

Πρόγραμμα "Βαφειοχωρίτικων 2014"


Τίτλοι εφημερίδων, Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΥΓΗ ·Η κυβέρνηση με την τρόικα στο Παρίσι- Λευκή σημαία έγιναν οι «κόκκινες γραμμές»·Συνάντηση με τον φιλομνημονιακό ΣΕΤΕ;-Αλ. Τσίπρας: Το τουριστικό εισόδημα να διαχέεται στην πραγματική οικονομία·Ο «πυρήνας» οι «πρόθυμοι» και οι «άλλοι».. –Ο Σόιμπλε επαναφέρει την Ευρώπη των πολλών ταχυτήτων
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Μελέτη – βόμβα του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ- Σκάνε τα Ταμεία-Τελείωσαν τα λεφτά για τις συντάξεις·Εξωγήινοι στο Ζάππειο –Αποθεώθηκε ο Γιώργος , αποδοκιμάστηκε εντονότατα ο … Βενιζέλος·Το σκωτσέζικο ντους με τις δόσεις του ΕΝΦΙΑ συνεχίζεται