Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

10ο Αντάμωμα Θρακιωτών στη Γουμένισσα

Ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, σας προσκαλεί στο 10ο Αντάμωμα Θρακιωτών που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Αυγούστου και ώρα 8:30μμ στη Κεντρική Πλατεία της Γουμένισσας με τη συμμετοχή όλων των Θρακικών Συλλόγων του Ν. Κιλκίς.

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας

Τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Αυγούστου 2014, στις 13:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198, Θεσσαλονίκη), με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Αποφάσεις του Γενικού Συμβουλίου της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. στις 21 Αυγούστου 2014

Το Γενικό Συμβούλιο της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. συνήλθε, βάσει των οριζόμενων στο καταστατικό της, την Πέμπτη, 21 Αυγούστου 2014, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου «NOVUS» και αφού διαπιστώθηκε η απαρτία με 71 παρόντα από τα 85 μέλη του, προχώρησε στις εργασίες του, βάσει της ημερησίας διάταξης.

Έτσι θα μας μας ψεκάσουν στο νομό Κιλκίς

Δείτε το πρόγραμμα κίνησης συνεργείων από 25/08/2014 έως 29/08/2014, 

Η Λυσιστράτη του Αριστοφάνη στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Η Λυσιστράτη του Αριστοφάνη, η μεγαλοφυέστερη σύλληψη αντιπολεμικής κωμωδίας του παγκόσμιου θεάτρου, βάζει τα καλοκαιρινά της και αρχίζει περιοδεία σε σκηνοθεσία του ανατρεπτικού Τσέζαρις Γκραουζίνις με τη Μαρία Καβογιάννη στην πρώτη της εμφάνιση στον εμβληματικό ομώνυμο ρόλο, τον Αντώνη Λουδάρο στον ρόλο του Πρόβoυλου, την Καίτη Κωνσταντίνου στον ρόλο της Κλεονίκης, τον Θανάση Τσαλταμπάση στον ρόλο του Κινησία, τη Νάντια Κοντογεώργη ως Μυρρίνη, τη Μαργαρίτα Βαρλάμου ως Λαμπιτώ και πολλούς ακόμη σπουδαίους ηθοποιούς.

Ποντιακό ξεφάντωμα στο Ελευθεροχώρι Κιλκίς


Έρχεται ο νέος ποινικός κώδικας – Τι προβλέπει για τους «διεφθαρμένους» αιρετούς

Ποινές κάθειρξης έως 20 χρόνια για πρωθυπουργούς, υπουργούς, βουλευτές, περιφερειάρχες και δημάρχους σε περιπτώσεις δωροληψίας προτείνει η επιστημονική επιτροπή του υπουργείου Δικαιοσύνης στο πλαίσιο της αλλαγής του Ποινικού Κώδικα.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πονηρά σχέδια για τις συντάξεις!- Μάχη στο Παρίσι Μαχαίρι στις κατώτατες του ΙΚΑ και του ΟΑΕΕ (έως και 30%) απαιτεί εδώ και τώρα τρόικα·8+1 τρόποι για λιγότερους φόρους σε κληρονομιές·Φανέρωσαν Κουβέλη πέντε μήνες μετά τη «δημοκρατία»
ΕΘΝΟΣ ·19.500 προσλήψεις αναπληρωτών στα σχολεία –Μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου οι τοποθετήσεις των εκπαιδευτικών·Σαμαράς- Βενιζέλος- Ταγκό των δύο για το Παρίσι·Γρίφος με Κουβέλη- Οι διεργασίες και το παρασκήνιο για τους «180»