Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

Έτσι θα διορθωθούν τα λάθη του ΕΝΦΙΑ

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, για τη σημερινή συνάντηση αντιπροσωπείας βουλευτών του κόμματος με το οικονομικό επιτελείο, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Σεραφείμ: «Πωλείτε σε τιμή ευκαιρίας την ψυχή σας για μερικούς μήνες Πρωθυπουργίας!»

Λάβρος κατά του πρωθυπουργού εμφανίζεται με επιστολή του ο Μητροπολίτης Πειραιά αναφερόμενος στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση. Ο κ. Σεραφείμ στην επιστολή του είναι ιδιαίτερα επικριτικός προς τον Αντώνη Σαμαρά τόσο για το θέμα των γενοκτονιών όσο και για το θέμα του γενετήσιου προσανατολισμού και των διώξεων που απορρέουν για όσους εκφράζουν απόψεις επί του θέματος.

Ορκίζονται οι νέοι τοπικοί άρχοντες του ν. Κιλκίς

Εβδομάδα ορκωμοσιών η ερχόμενη για τις νέες αυτοδιοικητικές αρχές του τόπου. Έτσι λοιπόν, την Δευτέρα 25 Αυγούστου στις 6.30 στο Πολιτιστικό Κέντρο Πολυκάστρου, θα ορκιστούν τα μέλη της νέας δημοτικής αρχής Παιονίας, ο νέος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης και οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της περιόδου 2014-2019.

ΟΑΕΔ: Τα τρία προγράμματα που θα «τρέξουν» τον Σεπτέμβριο

Τρία προγράμματα απορρόφησης ανέργων θα «τρέξουν» τον Σεπτέμβριο από τον ΟΑΕΔ. Πρόκειται για το νέο voucher 2014, την κοινωφελή εργασία, καθώς και την απασχόληση νέων σε ιδιωτικές επιχειρήσεις που θα επιχορηγηθούν από τον Οργανισμό.

Tακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, την Τετάρτη 27 Αυγούστου 2014

Σας προσκαλούμε να έρθετε στην δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, που θα γίνει στο δημοτικό κατάστημα, στις 27 Αυγούστου 2014, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Ξεκινούν τα τμήματα βόλεϊ στον Αθλητικό Σύλλογο ΑΙΑΣ Κιλκίς

Ο Αθλητικός Σύλλογος ΑΙΑΣ Κιλκίς, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος ανακοινώνει την λειτουργία τμημάτων Βόλεϊ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014-15.

Ειδική προσφορά από το γυμναστήριο Kinesis Κιλκίς


Πολλαπλός σεισμός στη Χαλκιδική - αισθητή η δόνηση και στην Αθήνα

Ο Εγκέλαδος ξύπνησε μεγάλο μέρος του ελληνικού πληθυσμού την Παρασκευή, καθώς σεισμικές δονήσεις «ταρακούνησαν» το δυτικότερο από τα «πόδια» της Χαλκιδικής, αλλά και την Θεσσαλονίκη, ενώ η δόνηση έγινε αισθητή και στην Αθήνα.

Σκοτώθηκε 65χρονος αγρότης

Χθες (21.08.2014) πρωινές ώρες, σε χωριό των Σερρών, ένας 65χρονος ημεδαπός τραυματίστηκε θανάσιμα κατά τη διάρκεια εργασιών με γεωργικό ελκυστήρα, ο οποίος έφερε φρέζα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Νιγρίτας Σερρών.

Σκληρό άρθρο του Spiegel κατά της Μέρκελ: Η πολιτική της απέτυχε, η Ελλάδα παραμένει υπερχρεωμένη

Η ευρωκρίση είναι εδώ, η Άνγκελα Μέρκελ κυνηγάει ανεμόμυλους, η πολιτική της μεταφέρει τα προβλήματα και δεν τα επιλύει, ενώ συνολικά μοιάζει με κάποιον ιδιοκτήτη σπιτιού που γεμίζει υγρασία και το μόνο που κάνει είναι να το... βάφει.

“Το ταμπούρλο” και “Τα φτερά του έρωτα” στον θερινό κινηματογράφο Κιλκίς

22 και 23 Αυγούστου 2014 στις 9 το βράδυ στο θερινό κινηματογράφο Κιλκίς
“Το ταμπούρλο”
Η ταινία βασίζεται στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Γκίντερ Γκρας (βραβείο Νόμπελ) Ενα χρόνο μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα του Χίτλερ, γεννιέται στο Ντάντσιχ ο Οσκαρ, ένα παιδί με πρόωρη ανάπτυξη και ιδιαίτερα χαρίσματα. Ο Οσκαρ μπροστά στα σύννεφα του πολέμου και σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την υποκρισία και τον παραλογισμό του κόσμου των μεγάλων, αρνείται στα τρία χρόνια του να μεγαλώσει άλλο.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 22 Αυγούστου 2014

ΑΥΓΗ ·Ενώ η κυβέρνηση επιδίδεται σε ασκήσεις εξωραϊσμού- Κοινωνική απαίτηση η κατάργηση του ΕΝΦΙΑ·ΣΥΡΙΖΑ:- Ευεργέτης των ιδιωτικών κολεγίων ο Λοβέρδος·Υποεκτιμούν τα προβλεπόμενα έσοδα, εισπράττουν όμως περισσότερα
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Επίσημα στοιχεία- σοκ- Φόρος αίματος- Το περίφημο πλεόνασμα οφείλεται κυρίως στη ‘σφαγή» των εισοδημάτων·Αντιρατσιστικό- Κατηγορών από τέσσερις ιεράρχες·Στρατιωτικοί προς ΣτΕ- «Συμμορφώστε τον Χαρδούβελη που δεν εφαρμόζει την απόφασή σας»