Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 13 Ιουλίου 2014

Αυτή ήταν η εγκληματικότητα στο ν. Κιλκίς χθες Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, κατόπιν διαταγής της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, με στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας, από τις απογευματινές ώρες έως τις βραδινές ώρες της 12.07.2014 πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς.

Μικρή ΔΕΗ * Επιστροφή στις ρίζες και δημοκρατία

Για την μεταφορά ο Βασίλης  Βαλκάνος
Γιου χου τριχωτά μου πολυαγαπημένα εδώ είμαστε. Μέσα Ιουλίου ζέστη πολύ αλλά και πολύ καφενείο. Ανάποδα πλέον κρεμασμένος στο δέντρο λόγω ζέστης κρεμόμουν από την ουρά μπας και δροσιστώ και νάσου η δραστηριότητα του καφενείου ήρθε να ταράξει την ηρεμία της ζούγκλας. Μικρή ΔΕΗ! Ναι ναι!

'Έπιασαν 48χρονο Ρουμάνο σε χωριό του Κιλκίς για κλοπή

Συνελήφθη χθες (12.07.2014) το πρωί, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, ένας υπήκοος Ρουμανίας ηλικίας 48 ετών για κλοπή.

ΠΑΜΕ: "Συλλαλητήριο την Τρίτη 15 Ιουλίου 2014 στο Άγαλμα Βενιζέλου"

Δελτίο τύπου ΠΑΜΕ
Μετά και τις τελευταίες εξελίξεις σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, υπάρχει άμεση ανάγκη να δοθεί συνολική απάντηση στην κυβέρνηση. Τόσο ενάντια στις αντιδραστικές αναδιαρθρώσεις στο Δημόσιο, ενάντια στην αξιολόγηση και τις απολύσεις όσο και ενάντια στο νέο νόμο για το συνδικαλιστικό κίνημα, στην πολιτική και τα μέτρα της κυβέρνησης που με δικαστικές αποφάσεις επιδιώκει να βάλει στο γύψο τους λαϊκούς αγώνες, να ποινικοποιήσει το δικαίωμα στην απεργία.