Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

62χρονος νεκρός σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Στις 04.07.2014 το απόγευμα, στο 30ο χλμ. της Περιμετρικής Επαρχιακής Οδού Κασσάνδρας, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας ημεδαπός 27 ετών και Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε ένας ημεδαπός 67 ετών, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του 27χρονου οδηγού, το σοβαρό τραυματισμό του 67χρονου οδηγού και το θανάσιμο τραυματισμό ενός ημεδαπού 62 ετών, που συνεπέβαινε στο δεύτερο προαναφερόμενο όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Τονικίδης: «Η κοινωνία και η αγορά δεν αντέχουν, ούτε άλλα οικονομικά, ούτε ηλεκτρικά “μπλακ-άουτ”»

Με αφορμή την ιδιαίτερη αναστάτωση που έχει προκαλέσει σε χιλιάδες επιχειρήσεις και νοικοκυριά, η απόφαση των συνδικαλιστών της ΔΕΗ να προχωρήσουν σε εκ περιτροπής απεργιακές κινητοποιήσεις ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς Παύλος Τονικίδης απευθύνει την παρούσα ανοικτή επιστολή του προς το συνδικαλιστικό Προεδρείο της ΓΕΝΟΠ σημειώνοντας τα εξής:

Δήλωση Παραστατίδη για την πώληση της ΔΕΗ

"Σε σχέση με την πώληση της ΔΕΗ, αλήθεια από πότε η Τρόικα αγωνιά προκειμένου ο λαός να έχει φτηνό ρεύμα;
Μέχρι σήμερα υπάρχει έστω και ένα μέτρο που ψηφίστηκε στην Βουλή ως προαπαιτούμενο για τις περιβόητες δόσεις και εφαρμόζει η Κυβέρνηση, που να ευνοεί το σύνολο του πληθυσμού;  (βλπ. Απελευθέρωση σε γάλα, ψωμί, φάρμακα κ.λ.π.)

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας ψημένων φυστικιών από την Κρήτη

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο υλοποίησης του Προγράμματος Επίσημου Ελέγχου Ασφάλειας και Ποιότητας Τροφίμων και σε συνεργασία με το Γενικό Χημείο του Κράτους, διαπίστωσε τη διακίνηση προϊόντος "ΦΥΣΤΙΚΙ ΨΗΜΕΝΟ", το οποίο βρέθηκε να περιέχει τη μη επιτρεπόμενη για αυτή την κατηγορία τροφίμου χρωστική αζωρουμπίνη Ε122.

Τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Παιονίας

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 21η Ιουλίου 2014 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ και ώρα 13.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης με μόνο θέμα:

Ποντιακό γλέντι σήμερα στο Σταυροχώρι Κιλκίς


"Αυτό που δεν μας λένε οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. στη Β.Δ. Ελλάδα

Υπογράφει η Γραμματεία της Συντονιστικής Επιτροπής της "Συνδιακαλιστικής Ανατροπής στους Ο.Τ.Α."
Εύκολα «βγαίνουν» τα κούφια λόγια, γρήγορα γεμίζουν με ανούσιες αράδες λευκές σελίδες αλλά αυτό που δεν μας λένε οι δυνάμεις του Π.Α.ΜΕ. στη Β.Δ. Ελλάδα είναι τα αποτελέσματα της δήθεν παρέμβασή τους.

Ο Αθλητικός Σύλλογος Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΚΟΥΡΟΣ», στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2014

Με τη συμμετοχή 10 αθλητών ολοκληρώθηκε η παρουσία του Αθλητικού Συλλόγου Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΚΟΥΡΟΣ», στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου 2014 που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις εγκαταστάσεις του Ο.Α.Κ.Α. από τις 19 έως και τις 22 Ιουνίου 2014. Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ομιλία Ειρήνης Αγαθοπούλου στο σχέδιο νόμου του Υπ. Υγείας


9 μετάλλια για ους Τζουντόκα της Ακαδημίας του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Με συμμετοχή 100 αθλητών και ομάδων από την Ιταλία (Samurai Zen Rome), Βουλγαρία (Vihren Sadansky, Ilinden Sofia), Σερβία (Krusevac), Π.Γ.Δ.Μ (Sheishin Prilep) και Ελλάδα ( Hρακλής Θεσσαλονίκης, Ατραπός Θεσσλονίκης, Α.Σ. Αίας Κιλκίς, Κόμπο Λάρισας) διεξήχθη στο Ιβανόφειο της Θεσσαλονίκης το Διεθνές Τουρνουά Παραδοσιακού Τζούντο Ιθάκη 2014 Κύπελλο Ματσουούρα την Κυριακή 29 Ιουνίου στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών υπό την αιγίδα του Βαλκανικού Τμήματος KIWI JUDO CLUB Osaka Ιαπωνίας. Με 9 διεθνή μετάλλια έκλεισαν την αγωνιστική περίοδο οι Κιλκισιώτες Τζουντόκα της Ακαδημίας του Α.Σ. Αίας Κιλκίς κατακτώντας τις παρακάτω διακρίσεις:

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Ρεύμα υπέρ δημοψηφίσματος- Καθολική η συμμετοχή στην απεργία, μεγάλο συλλαλητήριο στην Αθήνα, περιορισμένες οι διακοπές ρεύματος, να κηρυχθεί παράνομη η κινητοποίηση ζητάει η ΔΕΗ!!·Παιδεία – Οι βάσεις ανεβαίνουν, οι μαθητές πέφτουν·Ναι στο γήπεδο της ΑΕΚ, όχι στο γήπεδο Μελισσανίδη
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ανατροπή στις ασφάλειες Ι. Χ. – Συμβόλαια που θα λένε επακριβώς την ώρα που λήγουν! Πρώτα η πληρωμή, μετά η ανανέωση·ΔΕΗ- Ολοταχώς προς επιστράτευση, δεν συγκεντρώνει τους «120» ο Τσίπρας·Ο ΣΥΡΙΖΑ πρόδωσε την ΑΕΚ- Δεν ψήφισε στη Βουλή , παρά τις υποσχέσεις, τα διατάξεις για το νέο γήπεδο