Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

“Δημιουργικότητα, φαντασία και δράση στο δημοτικό σχολείο”


Η Τόλμη Κιλκίς στο πρωτάθλημα της ΕΤΑΒΕ


Το Σάββατο 31 Μαΐου και την Κυριακή 1 Ιουνίου 2014 άνοιξαν οι πόρτες από το σπίτι της Ένωσης Ταε Κβον Ντο Β. Ελλάδος ΕΤΑΒΕ, προκειμένου να λειτουργήσει το κλιμάκιο.

Εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων για τους αποφοίτους Λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ ΟΜΑΔΑ Α’ και Β’)

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, υπενθυμίζεται ότι οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων για τους αποφοίτους Λυκείου (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ ΟΜΑΔΑ Α’ και Β’) οι οποίοι έχουν δηλώσει εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα, προκειμένου να αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στην επιλογή για εισαγωγή το τρέχον έτος σε σχολή ή τμήμα για το οποίο απαιτείται εξέταση σε ένα ή περισσότερα ειδικά μαθήματα, θα διενεργηθούν από 21 Ιουνίου μέχρι και 30 Ιουνίου, στα παρακάτω εξεταστικά κέντρα και με βάση το αναλυτικό πρόγραμμα εξετάσεων, που έχει ανακοινωθεί.
Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Νέε Δήμαρχε Κιλκίς πάμε στο Ζωοπάζαρο, να δούμε τα παιδιά να παίζουν;

Γράφει ο Πάνος Μαύρος
Δήμαρχε το Κιλκίς έχει πανέμορφο μέρος (ειδικά το καλοκαίρι), το οποίο λέγεται "Ζωοπάζαρο". Ιδανικό μέρος, τόσο για παίξουν τα παιδιά, όσο και να πιουν ένα καφέ η ενήλικες, ή να φάνε κανένα σουβλάκι.

Μια διαφορετική εξόρμηση

Μια εξόρμηση διαφορετική από τις άλλες πραγματοποίησε ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δημοσίου Νομού Κιλκίς.

Ευχαριστήριο μήνυμα Νατάσας Σωτηριάδου

"Αισθάνομαι την ανάγκη να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε έναν προς έναν για τη στήριξη στο συνδυασμό "Περιφέρεια Πρωταθλήτρια". 

Ένα μεγαλύτερο ευχαριστώ,όμως, στους 4.160 ψηφοφόρους για τη στήριξη, την αγάπη και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου, γεγονός που με έφερε στην πρώτη θέση των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων όχι μόνο του συνδυασμού μας, αλλά και όλων των συνδυασμών του νομού μας.

Η χαρά και η συγκίνηση είναι μεγάλη, αλλά η ευθύνη είναι ακόμα μεγαλύτερη ώστε να φανώ αντάξια των προσδοκιών όλων. 

Περισσότερες από 8.500 οι αιτήσεις ένταξης στο Πρόγραμμα Νέων Αγροτών του ΥπΑΑΤ

Ξεπέρασαν τις 8.500 οι αιτήσεις που έχουν κατατεθεί στις Διευθύνσεις Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής για την νέα προκήρυξη του Μέτρου 112 «Εγκατάσταση Νέων Γεωργών», ύψους 140 εκ. ευρώ, ενώ οι αιτήσεις αναμένεται να ξεπεράσουν τις 10.000. Η συστηματική προσπάθεια του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ώστε να ενισχυθεί η τάση επιστροφής των νέων στην ύπαιθρο, αποδίδει καρπούς.

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

Φιλοσοφική νυκτηγορία
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
ΘΕΜΑ:
“Παραγωγή και εκθεάτριση του σώματος στο χώρο ”
Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014
Ώρα  21.00
Καφέ Container
Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης
Φιλίππου & Αγνώστου Στρατιώτου (γωνία)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

…για όσους δε φοβούνται τη φιλοσοφία

Στη Ρουμανία τα προϊόντα της ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ


Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκε η πρώτη εκπαιδευτική συνάντηση στη Ρουμανία για τα προϊόντα ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ στην οποία έλαβαν μέρος τα στελέχη πωλήσεων & μάρκετινγκ της MEDIFLEX SRL.

ΔΕΥΑ Κιλκίς: "Οι «κίτρινες» ειδήσεις που εκτοξεύονται θα απαντηθούν μια προς μία και θα καταπέσουν"

Υπογράφουν: Το Δ.Σ., ο σύλλογος εργαζομένων και ο γενικός διευθυντής της  ΔΕΥΑ Κιλκίς
"Κυκλοφορούν αυτές τις ημέρες πρωτόγνωρες για τα τοπικά ήθη ανυπόστατες φήμες που θίγουν βάναυσα το κύρος της ΔΕΥΑ Κιλκίς και το διαφανή τρόπο λειτουργίας της.

Μουσική παράσταση “Τα 3 μικρά λυκάκια”, από την τάξη της μουσικής προπαιδείας του Πολυάνειου Ωδείου Κιλκίς

Μια... ανατρεπτική μουσική παράσταση βασισμένη στο ομώνυμο παραμύθι “Τα 3 μικρά λυκάκια” του Ευγένιου Τριβιζά, θα παρουσιάσουν την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, στις 7 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Κιλκίς, οι 60 μαθητές της τάξης της μουσικής προπαιδείας του Πολυάνειου Ωδείου της Ι. Μητρόπολης Κιλκίς.
Την προσαρμογή και επιμέλεια της παράστασης έχει η υπεύθυνη καθηγήτρια του Ωδείου Φεβρωνία Τεβρεντζίδου. Συμμετέχουν στο ακορντεόν η Χρυσάνθη Γουδίνη και στα κρουστά η Νταβίνα Φλωρεντίν.

Είσοδος ελεύθερη.

Για τα γενετικά τροποποιημένα φυτά μιλά ο Αντώνης Κομπατσιάρης στη Γνώμη


Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

ΑΥΓΗ ·Φορτώνουν στον Θεοχάρη την εκλογική ήττα! – «Αποδιοπομπαίος τράγος» για την κυβέρνηση ο γ. γ. εσόδων·Το Δημόσιο παραβιάζει συστηματικά τις δικαστικές αποφάσεις (καθαρίστριες)·Ο Αλ. Τσίπραα για ΕΥΔΑΠ- ΕΥΑΘ: Αν η κυβέρνηση προχωρήσει στην ιδιωτικοποίηση θα μας βρει όλους απέναντι
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Σουτ στον Θεοχάρη- Επιτέλους! Απελύθη ο μικρός «Στάλιν» παρά την επιμονή της τρόικας να παραμείνει στη θέση του·Το νέο Μνημόνιο- Προεκλογικό πυροτέχνημα (τελικά) η κατάργηση της έκτακτης εισφοράς- Συνεχίζεται το χαράτσι στα ακίνητα (με αντικειμενικές αξίες που δεν ισχύουν)… ·Οι καθαρίστριες και οι ιστορίες τους…..