Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ο στίβος του Α.Σ. ΑΙΑΣ σε Θεσσαλονίκη και Γιαννιτσά

Την Παρασκευή 23/5 πραγματοποιήθηκαν στη Θεσσαλονίκη οι αγώνες ριψεων «Κώστας Σπανίδης» προς τιμήν του σπουδαίου Καβαλιώτη προπονητή. Εκεί βρέθηκε και ο Α.Σ. ΑΙΑΣ όπου στο αγώνισμα της σφυροβολίας εκπροσωπήθηκε με την νεαρή αθλήτρια Αναστασία Νικολαΐδου.

Μύθοι και αλήθειες περί γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου

Κείμενο:
Όμηρος Ταχμαζίδης
Εισήγηση στον «Ελεύθερο κοινωνικό χώρο σχολείο για τη μάθηση της ελευθερίας» Μπιζανίου και Βασ. Γεωργίου γωνία – Θεσσαλονίκη
Δείτε ΕΔΩ

Φιλοσοφική νυκτηγορία με τον Όμηρο Ταχμαζίδη

 Φιλοσοφική νυκτηγορία
με τον Όμηρο Ταχμαζίδη
ΘΕΜΑ:
“Το ωραίο κεντρίζει, η τέχνη διαρκεί ”
Πέμπτη 28 Μαΐου 2014
Ώρα  21.00
Καφέ Container
Ρωμαϊκή Αγορά Θεσσαλονίκης
Αριστοτέλους και Φιλίππου (γωνία)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
…για όσους δε φοβούνται τη φιλοσοφία

Σόνια Θεοδωρίδου , Νατάσα Θεοδωρίδου, Κώστας Καραφώτης και Θεόδωρος Ορφανίδης στο Θέατρο Λόφου Κιλκίς

Στις 18 Ιουνίου, το Θέατρο Λόφου Δήμου Κιλκίς θα γεμίσει με αγαπημένες μελωδίες του μεγάλου Βασίλη Τσιτσάνη. Στις 9 το βράδυ, ένα μαγευτικό μουσικό υπερθέαμα θα μας ταξιδέψει στα μεγάλα τραγούδια του λαικού μας συνθέτη.

"Ελπίζω να μην τους διέψευσα"

Της Μαρίας Μιχαηλίδου
Τελείωσαν και οι εκλογές και ήρθε η ώρα να ευχαριστήσουμε όλους τους ανθρώπους που μας "άντεξαν" αυτή την περίοδο. Ένα τεράστιο ευχαριστώ αξίζει στους φίλους μας, συγγενείς, συνεργάτες, γνωστούς και μη που αυτό το διάστημα όντως μας άντεξαν. Το πρόγραμμά μας άλλαξε και ήταν όλα γύρω από τις εκλογές αλλά όταν μπαίνεις συνειδητά σε κάτι οφείλεις να το στηρίξεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Νέα έργα ύψους 3.049.292 € στο Κιλκίς μέσω LEADER

Η Επιτροπή Διαχείρισης Προγράμματος LEADER (Ε.Δ.Π.) της Ο.Τ.Δ. «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», σύμφωνα με την υπ. αριθ. 27/22-5-2014 απόφασή της και τα αποτελέσματα του δειγματοληπτικού διοικητικού ελέγχου της ΕΥΕ ΠΑΑ Ανταγωνιστικότητα, ανακοινώνει τα αποτελέσματα της αξιολόγησης των επενδυτικών σχεδίων που υποβλήθηκαν στο πλαίσιο της 3ης πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος του τοπικού προγράμματος προσέγγισης LEADER – Άξονας 4 του ΠΑΑ.

Έχετε μήνυμα!



Του Λευτέρη Παυλίδη
Τελείωσαν λοιπόν και οι Αυτοδιοικητικές εκλογές. Το τελικό αποτέλεσμα, μετά και τη δεύτερη Κυριακή είναι το εξής: 7 από τις 13 Περιφέρειες της Ελλάδας κερδήθηκαν από υποψηφίους της ΝΔ, 4 του Σύριζα και 2 ανεξάρτητοι.

7ήμερη εκδρομή στα παράλια της Ιωνίας από 3-9 Ιουνίου 2014

Ο Σύλλογος Δυιτκοποντίων "Γερμανός Καραβαγγέλης" διοργανώνει εκδρομή στα παράλια της Μ. Ασίας. Καλλίπολη, Δαρδανέλια, Αιγός Ποταμοί, Δαρδανέλια, Τροία, Άσσος, Πέργαμος, Σμύρνη, Κρήνη (Τσεσμέ), Κλαζομενές, Σάρδεις, Έφεσος, Τάφος Παναγίας, Μύλασα, Αλικαρνασσός, Κουσάντασι, Δίδυμα, Μίλητος, Πριήνη, Μενεμένη, Φώκαια, Κυδωνίες (ΑΪβαλί), Μοσχονήσια, επίσκεψη δηλαδή σε όλα τα Ελληνικά μέρη της Ιωνίας!

Γιού χου τριχωτή φυλή!

Για την αντιγραφή ο Βασίλης Βαλκάνος
Ήρθε η άνοιξη η καλύτερα το καλοκαιράκι σε αυτήν την τόσο όμορφη γωνία του κόσμου. Αρχίσαμε τους χουρμάδες, τα φρούτα και το ξύσιμο ενώ χάριν της ευφορίας θα αυξηθούν και τα μπαμπουινάκια. Μια χαρά όμως δεν έρχεται ποτέ μόνη και για αυτό φροντίζουν οι συνευρισκόμενοι στο καφενείο.

Εξαρθρώθηκε εξαμελής σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά στην περιοχή των Σερρών

Εξαρθρώθηκε, μετά από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Σερρών, πολυμελής εγκληματική οργάνωση, η οποία δρούσε με σκοπό την εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

"Στους δρόμους της ελιάς και της πορτοκαλιάς"

Ετήσιος χορός του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς

Λίγο πριν το κλείσιμο της χρονιάς, το Λ.Ε.Κ. σας προσκαλεί να τιμήσετε με την παρουσία σας τον ετήσιο χορό που διοργανώνει το Σάββατο 31 Μαΐου 2014 στην αίθουσα δεξιώσεων «Κτήμα των ευχών».

Ομιλία του ερευνητή Γιώργου Πασχαλίδη στο Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς


Το Λύκειο Ελληνίδων παράρτημα Κιλκίς  διοργανώνει την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014 και ώρα 7:30 μ.μ. ομιλία με τον κ. Πασχαλίδη Γιώργο. Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Λ.Ε.Κ. Μητροπόλεως 11.

Δήλωση νέου Δημάρχου Κιλκίς Δ. Σισμανίδη


Δημήτρης Σισμανίδης
Νέος Δήμαρχος Κιλκίς
‘’Οι δημότες του Δήμου Κιλκίς υπερψήφισαν την ‘’Άνοδο – 7Πολις’’ και μου έκαναν την εξαιρετική τιμή να με εκλέξουν Δήμαρχό τους για την πενταετία 2014 – 2019.

Τι πήραν οι μονομάχοι Σισμανίδης και Τονικίδης σε κάθε εκλογικό τμήμα


Αποτελέσματα αναμέτρησης
Σισμανίδη vs Τονικίδη
για τον δήμο Κιλκίς
με αριθμό ψηφοδελτίων
ανά εκλογικό τμήμα.
Δείτε ΕΔΩ

Γκουντενούδης: "Η Παιονία έχει γίνει πλέον Ισχυρή"

Χρήστος Γκουντενούδης
Νέος Δήμαρχος Παιονίας
''Οι δημότες της Παιονίας έδωσαν ισχυρή ψήφο εμπιστοσύνης στο Δημοτικό μας Συνδυασμό ‘’Παιονία Ισχυρή’’ και παράλληλα έδωσαν στον τόπο μας την ευκαιρία που του αξίζει για να πάμε μπροστά.

Τονικίδης: "Θα είμαστε αποφασιστικά παρόντες"

Του Παύλου Τονικίδη
Επικεφαλής του συνδυσμού Κιλκίς Δήμος ΑΞΙΩΝ
"Αγαπητοί συνδημότες, 
Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που δείξατε με την ψήφο σας στην παράταξη "Κιλκίς Δήμος ΑΞΙΩΝ" της οποίας έχω την τιμή να ηγούμαι.

Βαφειοχώρι: Ημέρα μνήμης των πεσόντων και σφαγιασθέντων κατά την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως

Ο πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου του πολιτιστικού συλλόγου Βαφειοχωρίου «Άγιος Γεώργιος» σας προσκαλούν στην ημέρα μνήμης υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των πεσόντων και σφαγιασθέντων κατά την Άλωση της Κωνσταντινουπόλεως την Αποφράδα Τρίτη 29 Μαΐου 1453, την Κυριακή 1 Ιουνίου και ώρα 09:00 στον Ιερό Ναό Γεννήσεως της Θεοτόκου Βαφειοχωρίου.

Τίτλοι εφημερίδων, Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΑΥΓΗ ·Ιστορική νίκη της Αριστεράς-Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ στις ευρωεκλογές·Αλέξης Τσίπρας- Προσφυγή στη λαϊκή ετυμηγορία το συντομότερο δυνατό για αποκατάσταση της πολιτικής ομαλότητας·Ευρώπη- Διπλή απειλή από αποχή και Ακροδεξιά
ΕΘΝΟΣ ·Μήνυμα σε όλους- Πρωτιά στον ΣΥΡΙΖΑ- Δεν αμφισβητείται η κυβερνητική σταθερότητα·Η Εθνική Ντροπή- Αμετανόητος 1 στους 10 Έλληνες, ψήφισε πάλι τη «μαύρη Αυγή»·Πως ψήφισε η Ευρώπη των «28»-Πλειοψηφία Κεντροδεξιών- Σοσιαλιστών , πολιτικός σεισμός με Λεπέν στη Γαλλία

Ξεχωριστή εμπειρία για τους αθλητές του ΓΑΣ Κιλκίς η συμμετοχή σε αγώνες Kids’ Athletics

Μια μοναδική και ξεχωριστή εμπειρία είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του ΓΑΣ Κιλκίς που το Σάββατο έλαβαν μέρος σε αγώνες του προγράμματος της Iaaf «Kids’ Athletics» που διοργανώθηκαν στο δημοτικό στάδιο της Αξιούπολης με τη συμμετοχή ομάδων από το Κιλκίς, την Αξιούπολη, τη Γουμένισσα και τα Κουφάλια.

Κολότσιος, Σισμανίδης και Γκουντενούδης οι νέοι άρχοντες του ν. Κιλκίς

Δεν έβγαλαν εκπλήξεις οι κάλπες του νομού Κιλκίς σε ό,τι αφορά τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Έτσι, Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς όπως διαφαινόταν από την προηγούμενη Κυριακή, αναδείχθηκε ο Περικλής Κολότσιος με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα και με μεγάλη διαφορά από τον συνυποψήφιό του Κώστα Γιαννόπουλο -όπως φαίνεται πάνω από 30 μονάδες.