Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

"Ούτε 5 ούτε 10, αλλά 43 στο σύνολο! Όρεξη που την έχουν μερικοί..."

Του Λευτέρη Παυλίδη
Ετοίμαζα τα βιβλία των Εκλογών σήμερα και παρατηρούσα τους Συνδυασμούς που κατέρχονται στις Ευρωεκλογές. Ούτε 5 ούτε 10 αλλά 43 στο σύνολο!!! Όρεξη που την έχουν μερικοί... Αν αναλογιστεί κανείς και τα αυξημένα έξοδα που απαιτούνται για τη συμμετοχή στις εκλογές (ακριβά παράβολα και προεκλογικός αγώνας).

Αλλαγή Διοίκησης του 596 Αερομεταφερόμενου Τάγματος Πεζικού στην Αργυρούπολη Κιλκίς,

Σήμερα Παρασκευή 23 Μαϊου, πραγματοποιήθηκε στο Στρατόπεδο «ΔΑΜΙΑΝΟΥ» στην Αργυρούπολη Κιλκίς, η αλλαγή Διοίκησης του 596 Αερομεταφερόμενου Τάγματος Πεζικού.

Ποιους στηρίζουν οι Οικολόγοι Πράσινοι στο Β’ γύρο

Οι Οικολόγοι Πράσινοι υποστήριξαν στον Α’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών 10 περιφερειακά σχήματα και 47 δημοτικά, με καλά αποτελέσματα για τα δεδομένα του χώρου.

Τσιόνκης: "Ψήφο κατά συνείδηση την Κυριακή"

Στέφανος Τσιόνκης
Επικεφαλής ΑΡΣΥ Παιονίας
Επειδή η Τοπική Αυτοδιοίκηση σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες λόγω της εφαρμοζόμενης πολιτικής, θα μπορούσε να παίξει ουσιαστικό ρόλο στην οργάνωση των πολιτών, όχι μόνο με στόχο την απόκρουση αυτής της πολιτικής, αλλά και ως βασικός μοχλός οργάνωσης της αλληλεγγύης και υπεράσπισης της κοινωνικής συνοχής και ανάπτυξης με δράσεις που θα λειτουργήσουν ως ανάχωμα στη διάλυση του κοινωνικού κράτους.

Μηχανογραφικό δελτίο και επιπλέον πληροφορίες για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2014

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι το μηχανογραφικό δελτίο για τις πανελλαδικές εξετάσεις 2014 αναρτάται στην επίσημη ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ www.minedu.gov.gr στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. Φέτος εντάσσεται στο μηχανογραφικό και το νέο τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ΤΕ του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α.

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, υπενθυμίζεται ότι η υγειονομική εξέταση και πρακτική δοκιμασία (Αγωνίσματα) των υποψηφίων για τα Τ.Ε.Φ.Α.Α., θα διεξαχθούν από την Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014 μέχρι και την Παρασκευή 4 Ιουλίου 2014.

Κιλκίς: Επιδοτούμενο πρόγραμμα voucher για δημοσιογράφους


Πληροφορίες για το επιδοτούμενο πρόγραμμα voucher για δημοσιογράφους που έχει προκηρυχθεί,
δείτε ΕΔΩ

Ψήφο στην παράδοση και πάλι!

Αυτή την Κυριακή η εκπομπή “ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ...” μας ταξιδεύει και πάλι στην παράδοση. Η ιστορία, ο τόπος, τα τραγούδια, οι γεύσεις του χωριού στην 4Ε με το Ριζό Πέλλας.

"Όχι σε σταθερότητα με τον Ελληνικό Λαό σε πλήρη εξαθλίωση"

Ειρήνη Αγαθοπούλου
Βουλευτής Κιλκίς ΣΥΡΙΖΑ
Στις 25 Μαΐου, εκτός από το δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, έχουμε και τη μάχη των Ευρωεκλογών. Ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του, Αλέξης Τσίπρας, από την πρώτη στιγμή, έδωσαν δημοψηφισματικό χαρακτήρα σε αυτές τις εκλογές:

O GRAMATIK στη Θεσσαλονίκη τον Ιούνιο

Gramatik + guests στο μεγαλύτερο
open-air party του καλοκαιριού
Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014
Στρατόπεδο Κόδρα, Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη
Ο Gramatik, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα πλέον της σύγχρονης ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, έρχεται στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της μεγάλης ευρωπαϊκής καλοκαιρινής περιοδείας του την Παρασκευή 20 Ιουνίου.

Εκπαιδευτικοί που υποστηρίζουν την ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Δελτίο τύπου ΑΝΤΑΡΣΥΑ 
Το «τέλος των μνημονίων και της κρίσης» και η «έξοδος στις αγορές» είναι το τελευταίο παραμύθι που πλασάρει η άθλια συγκυβέρνηση. Η κρίση συνεχίζεται και το χρέος είναι μεγαλύτερο από ποτέ.

25η Μαΐου 2014: Για μια Ευρώπη των νέων

Πέτη Πέρκα,
υποψήφια Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Πέντε χρόνια μετά την τελευταία εκλογική αναμέτρηση για την συγκρότηση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η Ευρωπαϊκή Ένωση και η χώρα μας έχουν αλλάξει ριζικά. Μπορεί η κυβέρνηση να πανηγυρίζει πρωτογενές πλεόνασμα και να περνάει από μονταζιέρα ακόμα και δηλώσεις του Μπαράκ Ομπάμα για να μας αφηγηθεί το παραμύθι του Success Story. Τα στοιχεία και η καθημερινότητα των πραγματικών ανθρώπων ωστόσο, μιλούν μια άλλη γλώσσα.

Κιλκίς: 11ο Πανελλήνιο τουρνουά μπάσκετ των αστυνομικών διευθύνσεων Ελλάδας


Ρούσσου: "Καμία στήριξη σε καμία παράταξη"

Υπογράφει η Ιωάννα Ρούσσου
Επικεφαλής της Πρωτοβουλίας Αλλα...ΖΩ
"Ως εκπρόσωπος της πρωτοβουλίας ευθύνης και συμμετοχής αλλά..ΖΩ, ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μας, που στάθηκαν υποστηρικτές της δύσκολης αυτής προσπάθειας που καταβάλλαμε, αγωνιζόμενοι να διεκδικήσουμε μια τοπική αυτοδιοίκηση με ήθος και αξιοπρέπεια προς τον δημότη. Επίσης ευχαριστώ και όλους όσους συνεργάστηκαν και βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή των εκλογών.

Επιστροφή των αδειών οδήγησης, των πινακίδων και των αδειών κυκλοφορίας, εν όψει των εκλογών

Επιστρέφονται από σήμερα (23.05.2014) οι άδειες οδήγησης, καθώς και οι πινακίδες και οι άδειες κυκλοφορίας των οχημάτων (αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και μοτοποδηλάτων), προκειμένου να διευκολυνθούν οι ψηφοφόροι που θα κινηθούν με τα δικά τους μεταφορικά μέσα για την άσκηση του εκλογικού τους δικαιώματος.

Σόνια: "Κατά συνείδηση στις επαναληπτικές εκλογές"

Σόνια Συμεωνίδου
Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Παιονία Εν Δράσει»
"Εν όψει των επαναληπτικών εκλογών της 25ης Μαΐου για τον δήμο Παιονίας αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τους δημότες που με τίμησαν με την ψήφο τους και τους υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους που στήριξαν την προσπάθειά μας.

Συμμετοχή του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς σε διακρατικό πρόγραμμα COMENIUS

Το 3ο Γυμνάσιο Κιλκίς συμμετείχε το χρονικό διάστημα 2012-2014 σε διακρατικό πρόγραμμα COMENIUS μαζί με άλλες 7 χώρες (Ισπανία, Ιταλία, Φινλανδία, Τουρκία, Πολωνία, Ρουμανία, Γαλλία) με θέμα «Η επίδραση του κλίματος στο ανθρωπογενές και φυσικό περιβάλλον της περιοχής μας» το οποίο διερευνήθηκε σε 8 επιμέρους θέματα:

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 23 Μαΐου 2014

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Σαδισμός Θεοχάρη- Για τις καθαρίστριες- Αρνείται να εφαρμόσει τη δικαστική απόφαση για επαναπρόσληψη·Ο πανικόβλητος Βενιζέλος καλοπιάνει τώρα τη Χρυσή Αυγή·Όπισθεν από Άδωνη για τα φάρμακα- Αλλά κυρίως για τα αγαπημένα του γενόσημα
ΕΘΝΟΣ ·Ψήφο με ψήφο η μάχη για την πρωτιά-Αγωνία σε Ν. Δ. –ΣΥΡΙΖΑ για τον «καναπέ» και τη χαλαρή ψήφο ·Συνέντευξη Α. Σαμαρά- Αρκεί ένα ατύχημα για να πάνε όλα στράφι·Αιχμηρές δηλώσεις- Η απάντηση του Σόιμπλε για τo Grexit και τις Κάνες