Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Νιόβη και Ρωμανίδη στηρίζει το ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

Την Κυριακή 11 Μαΐου έλαβε χώρα διευρυμένη σύσκεψη των μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς, παρουσία και στελεχών του Κινήματος, υπό τον Γραμματέα ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Σταμάτη Παπουλίδη, με θέμα τις περιφερειακές εκλογές της επερχόμενης Κυριακής.

"Ισχυρό ΚΚΕ παντού… Γιατί δύναμη και ελπίδα είναι του λαού…!"

Eιρήνη Χατζή
Αγρότισσα, Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ν. Κιλκίς-Ο.Γ.Ε.
Υποψήφια Περιφερειακή Σύμβουλος της Εκλογικής Περιφέρεις Κιλκίς, με τη Λαϊκή Συσπείρωση, με επικεφαλή υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη τον Κώστα Χαλίτσιο

Μπροστά στις εκλογικές αναμετρήσεις του Μάη, το ΚΚΕ απευθύνεται στους εργαζόμενους και τις εργαζόμενες, στα φτωχά λαϊκά στρώματα, στην εργατική αγροτική λαϊκή οικογένεια, η οποία καθημερινά δίνει τη μάχη της επιβίωσης, της ικανοποίησης των αναγκών όλων των μελών της.

Χόρεψαν μαζί ο Πολιτιστικός Σύλλογος Βαπτιστή και η ΔΟΞΑ Βαπτιστή


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος Χορός του Πολιτιστικού μας Συλλόγου και της Α.Ο ΔΟΞΑ Βαπτιστή. Το κέφι κράτησε αμείωτο ως τις πρώτες πρωινές ώρες!

Νέο ιχθυοπωλείο στην πόλη του Κιλκίς


Ανοίγουμε σε λίγες μέρες
στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς


Πρωτιές με ρεκόρ για τον Νίκο Ιωακειμίδη στο Διασυλλογικό Ανδρών – Γυναικών στη Θεσσαλονίκη - Μεγάλη εμφάνιση της Κωνσταντινίδου στο Πένταθλο

Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 10 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του Καυτανζογλείου σταδίου ο 1ος όμιλος του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της κατηγορίας Ανδρών και Γυναικών για τα σωματεία της Θεσσαλονίκης, της Πέλλας , του Κιλκίς και της Ημαθίας.

Στην τοπική κοινότητα του Βαπτιστή κατεβαίνει τελικά η Χαρούλα Καραμπίδου

Τον τόπο καταγωγής του συζύγου της, επέλεξε τελικά η συνεργάτιδα της ΓΝΩΜΗΣ, Χαρούλα Καραμπίδου για να είναι υποψήφια τοπική σύμβουλος με το συνδυασμό «Αλλά…ΖΩ» και την Ιωάννα Ρούσσου. Όπως μας είπε η ίδια: « Αποδέχτηκα με αίσθημα ευθύνης να είμαι υποψήφια στην τοπική κοινότητα του Βαπτιστή, σε ένα όμορφο χωριό που αγαπώ και νοιάζομαι, με αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό και προοπτικές που μπορούν να αξιοποιηθούν, για να ανατραπούν κατεστημένες νοοτροπίες.

«Δεν κάνω θυσίες για τα παιδιά μου, γιατί όλη μου η ζωή είναι αυτά...».

Μήνυμα Π. Κολότσιου για την ημέρα της μητέρας
Αυτά είναι τα λόγια της μάνας μου που όσο απλά κι αναμενόμενα θεωρούνται, συγκλονίζουν πάντα για το απόλυτο της ανιδιοτέλειας της αγάπης της και μάλιστα μιας αγάπης, που γεννήθηκε και γιγαντώθηκε μέσα από δυσκολίες και συνεχή αγώνα.

Xρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου με υγεία!

Θα τους πάρει το ποτάμι; Ή θα μας πάρει ο διάολος;;

Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Πλησιάζοντας στις εκλογές ψαχνόμαστε γενικότερα, με ποιους θα πάμε και ποιους θ αφήσουμε. Για τους έχοντες εγκέφαλο η αναζήτηση, γιατί οι λοιποί… δε χρειάζεται να ψαχτούνε, αφήνουν τους άλλους ν αποφασίσουν γι αυτούς.

Επίσκεψη Γκουντενούδη στη λαϊκή αγορά και στα καταστήματα του Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
Τη λαϊκή αγορά και τα εμπορικά καταστήματα του Πολυκάστρου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης το Σάββατο 10 Μαΐου.

Εκδηλώσεις μνήμης σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα για τη γενοκτονία των Ποντίων

Η Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος στα πλαίσια των εκδηλώσεων μνήμης για την Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιήσει δύο κεντρικές εκδηλώσεις, σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη το ακριβές πρόγραμμα των οποίων έχει ως εξής: