Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Στηρίζει την Πανελλαδική Επίσχεση Εργασίας ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς

Ανακοίνωση Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς
Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς συμμετέχει ενεργά στην πανελλαδική επίσχεση εργασίας των ιδιωτικών εργαστηριακών δομών, διαγνωστικών κέντρων και κλινικοεργαστηριακών ιατρών με τον ΕΟΠΥΥ, από 12/05/2014.

Συναυλία του Πολυάνειου Ωδείου στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς


Συνελήφθη 42χρονος στο Κιλκίς σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση

Συνελήφθη χθες (08.05.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 42 ετών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση.
Ειδικότερα, στο Κιλκίς, σε αστυνομικό έλεγχο του 42χρονου διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης, με την οποία καταδικάσθηκε σε ποινή κάθειρξης (8) ετών και (6) μηνών, για ληστεία και παράνομη οπλοφορία. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.

«Προβλήματα στο πρόγραμμα Νέων Αγροτών»

Σήμερα Παρασκευή 9 Μαΐου 2014 η Πανελλήνια Ένωση Νέων Αγροτών, απέστειλε το παρακάτω κείμενο με αφορμή τα προβλήματα που έχουν εμφανιστεί στην υλοποίηση του προγράμματος των Νέων Αγροτών , στον ειδικό γραμματέα διοικητικού τομέα κοινοτικών πόρων και υποδομών ΥΠ.Α.Α.&Τ κ. Δημήτριο Ιατρίδη.

"Έξω από τη φυλακή του ευρώ και της ΕΕ του χρέους, των μνημονίων, του κεφαλαίου"

Υπογράφει η τοπική επιτροπή ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ν. Κιλκίς
Με τον αγώνα και την ψήφο μας κάνουμε Ανταρσία.
Στηρίζουμε Ανταρσία στην Κεντρική Μακεδονία- Αντικαπιταλιστική Αριστερά
Ζούμε σε μια εποχή όπου:

Ο Αθλος Κιλκίς σε αγώνες Kick Boxing στην Θεσσαλονίκη στο Κατσανειο Στάδιο

Στις 04/05/2014 πραγματοποιήθηκε το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Kick Boxing της Ε.Ο.Μ.Α. στο Κατσάνειο Στάδιο της Θεσσαλονίκης. Στην διοργάνωση αυτή συμμετείχε και ο Αθλητικός Σύλλογος Athlos Fight Club με τους παρακάτω αθλητές.

Εκδήλωση στη Γουμένισσα με θέμα: "Οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί συνεργάζονται"

Κεντρική Προεκλογική Συγκέντρωση του ΚΚΕ στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου Λαϊκής Συσπείρωσης
Με μαζική συμμετοχή εργατών, αγροτών, αυτοαπασχολούμενων, συνταξιούχων, ανέργων, νεολαίας και γυναικών από τα φτωχά λαϊκά στρώματα πραγματοποιήθηκε η Κεντρική Συγκέντρωση του ΚΚΕ μπροστά στις Τοπικές εκλογές και τις Ευρωεκλογές, την Πέμπτη το απόγευμα στην Πλατεία Ειρήνης στο Κιλκίς.

Σεμινάριο με θέμα: ¨"Εθισμός σε Αλκοόλ - Ναρκωτικά - Τζόγο. Η ίδια ασθένεια"


Στο Κιλκίς για συναντήσεις με κινήματα ο Κρίτωνας Αρσένης

Στο Κιλκίς για συναντήσεις με κινήματα και πολίτες που υπερασπίζονται τη γη τους από την αρπαγή και την καταστροφή από την οποία κερδίζουν λίγοι εις βάρος της κοινωνίας μεταβαίνει αύριο Σάββατο 10 Μαΐου ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, Κρίτων Αρσένης.

Συνέλαβαν στο Κιλκίς τελωνειακό και μέλη της οικογένειάς του για παράνομη εισαγωγή ποτών


- Συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδας, τελωνειακός υπάλληλος και μέλη της οικογένειάς του, για κατ’ εξακολούθηση λαθρεμπορία ποτών
- Πρόκειται για 62χρονο ημεδαπό τελωνειακό υπάλληλο, που υπηρετεί στο Κιλκίς, ο οποίος κατηγορείται επιπλέον για κατάχρηση εξουσίας, την 59χρονη ημεδαπή σύζυγό του, τον 33χρονο γιο και την 27χρονη κόρη του
- Όπως προέκυψε, με την «κάλυψη» του 62χρονου τελωνειακού, εισήγαγαν παράνομα από τρίτη χώρα λαθραία ποτά, χωρίς να αποδίδουν τους αναλογούντες φόρους και δασμούς στο ελληνικό Δημόσιο
- Περαιτέρω τα διέθεταν προς πώληση σε κάβες εμπορίας ποτών, που διατηρούσαν σε πόλεις του νομού Κιλκίς

Εκδήλωση μνήμης για τη γενοκτονία του ποντιακού ελληνισμού στο Κιλκίς

Τετάρτη, 14 Μαίου 2014, ώρα 18.00
Συνεδριακό κέντρο Δήμου Κιλκίς
Γ. Καπέτα 17, 61100 Κιλκίς (δίπλα στο δημαρχείο)
Ο Ποντιακός Ελληνισμός έχει υποστεί όλες τις μορφές και τις μεθόδους γενοκτονίας, όπως αναφέρονται στη σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών ως πράξεις Γενοκτονίας.

Κιλκίς: Περιφερειακές Εκδηλώσεις 16ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Η Κοινωνία Πολιτών Κιλκίς σε συνεργασία με το Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου Κιλκίς στο πλαίσιο εορτασμού των "Ελευθερίων", υποδέχεται για τέταρτη συνεχή χρονιά το Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.

Γκουντενούδης: «Θέλουμε τα Τοπικά Συμβούλια να έχουν ισχύ και ρόλο»

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
Συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς τις περιοδείες του ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Γκουντενούδης και οι υποψήφιοι του Συνδυασμού «Παιονία Ισχυρή» στα Δημοτικά Διαμερίσματα του Δήμου Παιονίας.

Ενημερωτική ομιλία στην ΕΠΑ.Σ Βοηθών Νοσηλευτών του Γενκού Νοσοκομείου Κιλκίς

Την Τετάρτη 14 Μαΐου 2014,ώρα 18:30μ.μ στην αίθουσα της ΕΠΑ.Σ (Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση-ομιλία με θέμα «ρινορραγίες». Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο κος Θεόδωρος Αποστολίδης, Επιμελητής Α΄ΩΡΛ Κλινικής Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.

Το ζητούμενο: Το «Ποτάμι» και η ισόρροπη κατεβασιά του!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Ενδιαφέρουσες διαδικασίες υιοθετεί «Το Ποτάμι» από την ίδρυσή του, σε θέματα που αφορούν στην αρχηγική του ομάδα, όπως και στην επιλογή των υποψηφίων Ευρωβουλευτών του.

Προτάσεις για τον θεσμό της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης

Επιστολή της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.), που απεστάλη στην πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ. 
Με αφορμή τη συνάντηση εργασίας που είχαν μαζί σας, ύστερα από αίτημά μας, μέλη του Δ.Σ. της Ένωσής στις 31-03-2014, θα θέλαμε να καταθέσουμε τις παρακάτω προτάσεις, με σκοπό την ανάπτυξη, ποιοτική αναβάθμιση και πληρέστερη στήριξη της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

…Κι έτσι όπως-όπως να τελειώσει η χρονιά…

Της Ελένης Μαρβάκη*
Και να που πράγματι τελειώνει η σχολική χρονιά στα πολυτραυματισμένα Επαγγελματικά Λύκεια και τις Επαγγελματικές Σχολές της χώρας, μια χαρά τα καταφέρανε και κανείς δεν πήρε χαμπάρι για το έγκλημα … κι ούτε πως θα πάρει δηλαδή μια και το Υπουργείο και οι πρόθυμοι διεκπεραιωτές του, φροντίζουν μέχρι τελευταία στιγμή, –μ' έναν «μαγικό» ομολογουμένως τρόπο-, να καλύψουν την ΑΔΙΔΑΚΤΗ ύλη ΟΛΗΣ της χρονιάς μέσα σε 10 Μαγιάτικες μέρες…, καλώντας μάλιστα εργαζόμενους άλλων ειδικοτήτων και βαθμίδων να υλοποιήσουν την «παιδαγωγικότατη» τούτη ιδέα!

Χαραλαμπίδου και Λαζαρίδη στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς

Υπογράφει ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς
Ο ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς στηρίζει στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το συνδυασμό ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΕΝΟΤΗΤΑ με επικεφαλής την Κιλκισιώτισα βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δέσποινα Χαραλαμπίδου, υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς τον Λάζαρο Λαζαρίδη και περιφερειακούς συμβούλους τον Τάσο Καπνίδη, τον Τάσο Κουλίνα, την Φαίη Λιαρετίδου , τον Μπίμπαση Χρήστο και την Παπαδοπούλου Νόπη.

Θέσεις εργασίας στο Κιλκίς, Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Η Νιόβη Παυλίδου μιλά στη Γνώμη


Το "Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών στον Δήμο Παιονίας" στηρίζει Τσιόνκη


Το "Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών στον Δήμο Παιονίας" στηρίζει τον συνδυασμό της Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Συνεργασίας Παιονίας (ΑΡΣΥ) ,με επικεφαλής τον Στέφανο Τσιόνκη.

Εκδήλωση της Ομάδας Στήριξης Μητρικού Θηλασμού & Μητρότητας Κιλκίς

Η διαδικτυακή εθελοντική ομάδα στήριξης μητρικού θηλασμού & μητρότητας Κιλκίς, η οποία ανήκει στο Πανελλήνιο δίκτυο εθελοντικών ομάδων, σας προσκαλεί σε τρεις ομιλίες- διαλέξεις που διοργανώνει την Κυριακή, 11 Μαΐου, και ώρα 11-14.00, στο χώρο του Επιμελητηρίου Κιλκίς, τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη μέρα εορτασμού της μητέρας.

Τίτλοι εφημερίδων, Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

ΑΥΓΗ ·Στο όνομα της ανάπτυξης επιχειρηματικών δραστηριοτήτων-Χωροταξία υπέρ συμφερόντων·Στην Πλατεία Κοραή στις 7.30 μ. μ.—Τσίπρας, Δούρου μιλάνε σήμερα στον Πειραιά·Εθνική Τράπεζα- Τα περίεργα της αύξησης του κεφαλαίου
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Σήμερα τα λεφτά! _Ποιοι θα βρουν στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους το κοινωνικό μέρισμα·»Υποχωρεί» τώρα η ανεργία λόγω υποαπασχόλησης·Κ. Ο. – Ν. Δ. – Σαμαράς- Πως θα.. υπάρχει ο ΣΥΡΙΖΑ χωρίς Μνημόνιο