Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Γιώργος Καρυπίδης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς


«One Hotel, 16 rooms fashion show»

Μια πρωτότυπη και δελεαστική πρόταση, που συνδυάζει την προβολή ενός ξενοδοχείου, με την αγορά προϊόντων ένδυσης και υπόδησης και φυσικά διασκέδαση, μας έρχεται από το Habitat Hotel στο Κιλκίς !

Φώτιος Χαρ. Γεωργιάδης, υποψ. σύμβουλος δημ. κοινότητας Κιλκίς


Δημοτικές εκλογές 2014, πάμε για νέο Δήμαρχο

Νικόλαος Τατίδης
Μηχανολόγος Μηχανικός, Εργολάβος
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Από τους υποψήφιους ο ποιο καταξιωμένος από το παρελθόν είναι ο κ Σισμανίδης, βεβαιώνοντας πώς δεν τον επηρεάζει η κρίση για να δει τους πολίτες από κοντά, η προσφορά του στην πόλη δεν είναι μόνο με χρήματα, αλλά με διάθεση για έργο. Για αυτό μόλις με πρότεινε συνεργασία δέχτηκα να συνεργαστώ και να συναγωνιστώ μαζί του, για ένα νέο σχήμα του δημοτικού συμβουλίου στο Κιλκίς.

"Ψηφίζοντας Γκουντενούδη επενδύουμε στον τόπο μας"

Μαρία Τσερνικούδη
Υποψήφια Σύμβουλος
Δημοτικής Κοινότητας Πολυκάστρου
Το ενδιαφέρον μου για τους συνανθρώπους μου, το περιβάλλον τους και για θέματα που τους απασχολούν, εκφράζεται από τα εφηβικά μου χρόνια, όπου υπήρξα Πρόεδρος του 15μελούς του σχολείου μου.

Περπατούν άμεσα και οδηγούν, όσοι κάνουν αρθροπλαστική ισχίου με τη νέα μη τραυματική μέθοδο

Ο Δρ Σταύρος  Αλευρογιάννης
Στέκονται και περπατούν λίγες ώρες μετά το χειρουργείο, αλλά και οδηγούν δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση, όσοι χειρουργούνται με τη νέα μη τραυματική, ανώδυνη χειρουργική τεχνική αντικατάστασης του ισχίου!

Άννα Ν. Χαρτοματσίδου, υποψ. περιφερειακή σύμβουλος Π.Ε. Κιλκίς


Θεοδώρα Παπαδοπούλου, υποψ. δημοτική σύμβουλος Κιλκίς


Επίσκεψη της "Αλληλεγγύης" στο Σύλλογο Ποντίων Πολυκάστρου "Ακρίτες"

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
Λίγες ώρες πριν την ομιλία του Απόστολου Τζιτζικώστα, υποψήφιου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, στο Πολύκαστρο τη Δευτέρα 28 Απριλίου, ο Απ. ΤζιΤζικώστας, μαζί με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Περικλή Κολότσιο και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Ανδρέα Βεργίδη, Παύλο Θωμαϊδη, Μιχαλία Καραμισάκη, Λεωνίδα Τζαβέλα και τον Βασίλειο – Τραϊανό (Άκη) Τζανόπουλο, επισκέφθηκαν τον Σύλλογο Ποντίων Πολυκάστρου και Περιχώρων «Οι Ακρίτες».

Ο Α.Σ. Εθνικός Γοργόπης χορεύει και μας προσκαλεί


3ος Αγώνας δρόμου «Απάν Σο Ρακανόπον» 8/6/2014 (Προκήρυξη)

Αγώνας δρόμου ενταγμένος στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής, της σφαγής των 353.000 Ελλήνων του Πόντου, που διοργανώνονται από τους Ακρίτες Επταλόφου Κιλκίς κάθε χρόνο. Η Γενοκτονία των Ποντίων αποτελεί την μοναδική ανοιχτή πληγή μας και ο αγώνας για δικαίωση συνεχίζεται τόσο από της Παγκόσμιες και Πανευρωπαϊκές Ενώσεις Ποντίων όσο και από τις Οργανωμένες Λέσχες κάθε κράτους όλης της Υφηλίου, τους συλλόγους της Ελλάδας και κάθε Πόντιο ξεχωριστά.

Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος: Αυξάνονται οι ηλεκτρονικές απάτες σε βάρος εταιρειών

Η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ελληνικής Αστυνομίας ενημερώνει τις εταιρείες - επιχειρήσεις, που έχουν έδρα την χώρα μας και δραστηριοποιούνται εμπορικά στην ημεδαπή ή/και στην αλλοδαπή, προκειμένου να εντείνουν την προσοχή τους στις διαδικασίες πληρωμών, που γίνονται μέσω των Τραπεζικών Ιδρυμάτων.

Πρωτομαγιά 2014, μια άλλη Πρωτομαγιά

Γράφει η Μέμα Τεμεκενίδου
Ξημέρωσε κι αυτή η Πρωτομαγιά, συννεφιασμένη αρχικά. Δαιμονίστηκα γιατί φοβήθηκα ότι τα σύννεφα και η ψιχάλα θα ήταν δικαιολογία να μην κατεβούν στη συγκέντρωση κάποιοι που ΙΣΩΣ θα θέλανε να έρθουν, αλλά όχι και τόσο…. και θα κρύβονταν πίσω από τη σταγόνα.

Φεστιβάλ Κινηματογραφικές Στοές Θεσσαλονίκης από 2 έως 4 Μαΐου 2014

Θα μπορούσε κανείς να πει ότι οι Θεσσαλονικείς σκηνοθέτες «βγαίνουν από τις υπόγειες στοές» και κατακτούν την πόλη που τους ενέπνευσε, τους συγκίνησε ή τους προβλημάτισε, την πόλη στην οποία επιμένουν να δημιουργούν κόντρα στους χαλεπούς καιρούς.

Στο «Κουρμπάνι» Πολυκάστρου ο Περικλής

Δ.Τ. συνδυασμού Π. Κολότσιου
Την Αναβίωση εθίμου της Ανατολικής Ρωμυλίας «Κουρμπάνι» στο Πολύκαστρο, παρακολούθησε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος, συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους του Μιχαλία Καραμισάκη, Λεωνίδα Τζαβέλα και Βασίλειο – Τραϊανό (Άκη) Τζανόπουλο.

"Ναι στον διάλογο «πρόσωπο με πρόσωπο»"

Μαρία Σταυράκογλου
Ιδ. Υπάλληλος
Υποψ. τοπική σύμβουλος Δ.Δ. Πολυκάστρου
Αγαπάω αυτόν τον τόπο, γιατί εδώ γεννήθηκα και εδώ έχω δημιουργήσει την οικογένεια μου. Βιώνω την κρίση όπως όλοι μας. Έχω ταχθεί στο πλευρό της κ. Σόνιας Συμεωνίδου γιατί είναι χαρισματική και μπορεί να συνεχίσει το δημιουργικό της έργο που ξεκίνησε κατά την διάρκεια της θητείας της ως Δήμαρχος Αξιούπολης.

Απάντηση Υπουργείου για την αναστολή της λειτουργίας του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ Αξιούπολης

Δ.Τ. Ειρήνης Αγαθοπούλου
Σε αναφορά που κατέθεσε προς τον Υπουργό Εργασίας προ ενός περίπου μήνα η βουλευτής Ειρήνη Αγαθοπούλου, ανέδειξε εκ νέου το αίτημα της Παιονίας για τη μη αναστολή της λειτουργίας του ΙΚΑ- ΕΤΑΜ Αξιούπολης. Η μεταφορά όλων των υπηρεσιών του εν λόγω υποκαταστήματος στο Κιλκίς θα είχε εξάλλου ως αποτέλεσμα 30.000 και πλέον ασφαλισμένοι από 51 οικισμούς του δήμου Παιονίας να εξαναγκάζονται σε άσκοπες και δαπανηρές μετακινήσεις προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Ομιλία Χρήστου Γκουντενούδη στην Κάρπη

Δ.Τ. συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
Σε πυκνό ακροατήριο Δημοτών της Κάρπης μίλησε την Τρίτη 29 Απριλίου ο Επικεφαλής της Παιονίας Ισχυρής Χρήστος Γκουντενούδης παρουσιάζοντας την αυτοδιοικητική πρόταση του Συνδυασμού αλλά και τους υποψηφίους τοπικούς και δημοτικούς συμβούλους.

Χρησιμοποιούσαν κλεμμένες ταυτότητες και έβγαζαν διαβατήρια

Εξιχνιάστηκε κατόπιν μεθοδικής έρευνας των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, σωρεία περιπτώσεων πλαστογραφιών και υφαρπαγών ψευδούς βεβαίωσης, όπου σπείρα ατόμων με την χρήση πλαστών ελληνικών ταυτοτήτων προέβαιναν στην έκδοση και υφαρπαγή ελληνικών διαβατηρίων, αποκομίζοντας παράνομο οικονομικό όφελος δεκάδων χιλιάδων ευρώ.

Περιοδεία σε εμπορικά καταστήματα του Πολυκάστρου Τζιτζικώστα και Κολότσιου

Δ.Τ. συνδυασμού Π. ΚολότσιουΕυχάριστο κλίμα επικράτησε κατά τη διάρκεια της περιόδειας του Απόστολου Τζιτζικώστα στο Πολύκαστρο, επικεφαλής του συνδυασμού «Αλληλεγγύη» , με όλο του το επιτελείο. Ο Περικλής Κολότσιος, υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, συνόδευσε τον υποψήφιο Περιφερειάρχη και τους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους, σε όλο το Πολύκαστρο.

Οι δύο σχολικές χορωδίες που διακρίθηκαν στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών Καρδίτσας

Δύο σχολικές χορωδίες που διακρίθηκαν στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Σχολικών Χορωδιών και προκρίθηκαν να εκπροσωπήσουν το Διεθνές Φεστιβάλ Καρδίτσας και την Ελλάδα στο εξωτερικό, απέσπασαν σημαντικά βραβεία στον Διεθνή Διαγωνισμό του Νόβισαντ της Σερβίας.

Περιοδείες και ομιλίες Χρήστου Γκουντενούδη σε οικισμούς των Δημοτικών Ενοτήτων Αξιούπολης και Πολυκάστρου

Δελτίο τύπου συνδυασμού Χ. Γκουντενούδη
Συνεχίζοντας τον κύκλο των ενημερωτικών επαφών του με τους δημότες ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ Χρήστος Γκουντενούδης πραγματοποίησε το τελευταίο διάστημα ομιλίες σε Ευζώνους, Πλατανιά, Ρύζια και Γοργόπη.

Συνάντηση Αγαθοπούλου με εκπροσώπους του Σωματείου μικροπωλητών λαϊκών αγορών Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ε. Αγαθοπούλου
Εν όψει της συζήτησης και ψήφισης στη Βουλή του νομοσχεδίου «Άσκηση Εμπορικών Δραστηριοτήτων εκτός καταστήματος», η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, πραγματοποίησε συνάντηση με εκπροσώπους του Σωματείου μικροπωλητών λαϊκών αγορών Κιλκίς.

"Μου απάντησε κλείνοντας το τηλέφωνο"

Υπογράφει η 
ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΑ – ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ
Υποψ. δημοτική σύμβουλος Παιονίας
Θα ήθελα να καταγγείλω με αυτήν την επιστολή μου, την συμπεριφορά των αρμοδίων σε ότι αφορά την σχέση επικοινωνίας πολίτη – Δήμου.