Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

Επίσκεψη Περικλή σε Γρίβα, Καστανερή, Στάθη, Γοργόπη

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
«Δεν ήρθαμε εδώ ούτε να σας τάξουμε, ούτε να μιλήσουμε πολιτικά. Θέλω να ακούσω τα προβλήματά σας.» Αυτά τόνιζε ο κύριος Κολότσιος στη περιοδεία που έκανε τη Τρίτη 22 Μαρτίου σε Γρίβα, Καστανερή, Στάθη, Γοργόπη, μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Μιχαλία Καραμισάκη και τον Βασίλειο – Τραϊανό Τζανόπουλο .

Συνέδριο για τη ρωσική γλώσσα στη Χαλκιδική

Συνέδριο για τη ρωσική γλώσσα διοργανώνει η Ανώτατη Σχολή Μετάφρασης του Κρατικού Πανεπιστήμιου της Μόσχας «Μ.Β. Λομονόσοβ», που θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 29 Απριλίου 2014, στο ξενοδοχείο Potidea Palace Bomo Club στη Χαλκιδική, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Η ηθοποιός Στέλλα Παπαδημητρίου υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Μάρκο Μπόλαρη

Η ανεξάρτητη αυτοδιοικητική κίνηση για την Κεντρική Μακεδονία «συμμετέχω»,με επικεφαλής τον Μάρκο Μπόλαρη, ανακοινώνει πως η ηθοποιός Στέλλα Παπαδημητρίου, θα είναι υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στο Νομό Σερρών.

Πρόγραμμα κεντρικών ομιλιών Δημήτρη Σισμανίδη

Από το εκλογικό κέντρο του υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Άνοδος – 7Πολις’’ Δημήτρη Σισμανίδη ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των κεντρικών προεκλογικών του ομιλιών.

Ιερά Πανήγυρις στη Μονή Αγίου Νικοδήμου του Αγιορείτου


"Βάλτε σήμανση προτού να θρηνήσουμε θύματα"

Παρέμβαση του αναγνώστη της Γνώμης Αλέξη Π.
"Με αφορμή την παραλίγο πλαγιομετωπική μου σύγκρουση με άλλο Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, θα ήθελα να επισημάνω την έλλειψη σήμανσης σε δρόμο του Κιλκίς και συγκεκριμένα στο σημείο Μητροπόλεως και Αγίου Γεωργίου γωνία.

Τό “Χριστός ἀνέστη” ἀπό τή γραφική Γουμένισσα καί τό μοναστήρι τοῦ Ἁγίου Ραφαήλ

Εκ τῆς Ἱ. Μ. Γουμενίσσης, Ἀξιουπόλεως & Πολυκάστρου
Ἡ πρακτική τῆς ἐπικοινωνιακῆς “ὑπαρκτικότητας” ―ἀναγκαῖος τρόπος εἴτε διαφήμισης εἴτε ὁμολογίας― συμπλέκεται στίς μέρες μας μέ τό “πορευθέντες μαθητεύσατε” στήν πιό εὔκολη ἐκδοχή του. Διαφημίζομαι στό διαδίκτυο σημαίνει ἐξαγγέλλω τήν δική μου ἐκδοχή περί… ἐκκλησιασμοῦ, τή δική μου πρόκληση δοκιμῆς καί τή δική μου πρόσκληση εὐδοκίμησης. Σέ τί ποσοστό ὅμως ἀναλογίας συμπλέκεται αὐτή ἡ τωρινή πρακτική μέ ἐκεῖνο τό Ἀποστολικό, τό μετέπειτα Ἰσαποστολικό καί τό μέχρι σήμερα Ἱεραποστολικό “ἐν κόπῳ καί μόχθῳ”;

COSCO vs ΟΛΘ και ΟΛΠ και οι απόψεις της Διοίκησης του ΟΛΘ

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ

Μετά τη Hewlett-Packard ένας δεύτερος οικονομικός κολοσσός, η εταιρία τηλεπικοινωνιών η ΖΤΕ, υπέργραψε συμφωνία διακίνησης των προϊόντων της μέσω της COSCO –που ελέγχει τους προβλήτες ΙΙ και ΙΙΙ του λιμανιού του Πειραιά– σε 12 χώρες της Κεντρικής Ευρώπης. Οι διοικήσεις του προβλήτα Ι του Οργανισμού Λιμένος Περαιώς (ΟΛΠ) και του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης (ΟΛΘ), βλέπουν την εκρηχτική άνοδο της COSCO ως απλοί θεατές, παρακολουθώντας έτσι στωϊκά, λόγω των φτωχών τους επιδόσεων σε τζίρους, τον αργό τους θάνατο!.

Επισκέψεις Λαζαρίδη σε χωριά του ν. Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Λ. Λαζαρίδη
Από το Παλιό Αγιονέρι και τα χωριά της δημοτικής ενότητας Πικρολίμνης ξεκίνησε χθες Τρίτη 22 Απριλίου ο κύκλος επαφών της Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας στο νομό.

Λάζαρος Λαζαρίδης, υποψ. Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς


Πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών σε δασικές και αγροτικές εκτάσεις στο νομό Κιλκίς

Η Δ.Π.Υ. Ν. Κιλκίς, προκειμένου να ενημερώσει τους πολίτες του Ν. Κιλκίς, λόγω έναρξης της θερινής περιόδου, επισημαίνει τα κάτωθι:

Που χρειάζονται αντιολισθητικές αλυσίδες στην Κεντρική Μακεδονία

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, ανά Περιφερειακή Ενότητα, έχει ως εξής:

Τερμάτισε στον Μαραθώνιο της Βοστώνης ο Γιάννης Παπαδόπουλος του Α.Σ. ΑΙΑΣ Κιλκίς

Στον διεθνή Μαραθώνιο της Βοστώνης που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 21/4 συμμετείχε ο κορυφαίος δρομέας του Κιλκίς και αθλητής του Α.Σ. ΑΙΑΣ, Γιάννης Παπαδόπουλος.

Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 23 Απριλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Ο Αλ. Τσίπρας για το δίλημμα των ευρωεκλογών- Μέρκελ ή ΣΥΡΙΖΑ;·Προεκλογικά παιχνίδια κυβέρνησης- τρόικας- Τελευταία μαγειρέματα για το πλεόνασμα ·Τελευταίο αντίο στον Χρήστο Ρεκλείτη
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Ύπουλα παιχνίδια του ΣΥΡΙΖΑ στην Θράκη- Ξεπέρασε και το… Προξενείο! Πρωτοφανείς δηλώσεις υποψηφίου ευρωβουλευτή: «Η μειονότητα είναι ένα ενιαίο, συμπαγές, τούρκικο πράγμα»·Ο αναλυτικός οδηγός για το μέρισμα- Βήμα προς βήμα η συμπλήρωση της αίτησης για την είσπραξη του εφάπαξ βοηθήματος·Ρύθμιση για τα δάνεια του ΟΕΚ