Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

Μήνυμα Νίκου Δένδια προς Αστυνόμους και Πυροσβέστες

Νίκος Δένδιας
Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη 
"Οι άγιες ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας και του Πάσχα, μας προτρέπουν να αναλογισθούμε το νόημα της θυσίας του Κυρίου, αλλά και να σταθούμε δίπλα στον πάσχοντα συνάνθρωπο, ενισχύοντας τις δράσεις αλληλεγγύης.

Επίσκεψη Π. Κολότσιου στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Δελτίο τύπου συνδυασμού Π. Κολότσιου
«Η Αλληλεγγύη δεν είναι μόνο το όνομά μας. Είναι και η ψυχή μας, η απόλυτη ιδεολογική μας ταυτότητα. Αντιμετωπίζουμε την Κοινωνία όχι ως πεδίο αντιπαραθέσεων και συγκρούσεων, αλλά ως ευκαιρία να αναδείξουμε την ανθρωπιά ως κυρίαρχο στοιχείο της πολιτικής μας στη διαχείριση των καθημερινών προβλημάτων, στην αντιμετώπιση των ανισοτήτων, στην επούλωση πληγών.

"Άνθρωποι και ποντίκια"

Του Τάσου Κεσίδη
"Άνθρωποι και ποντίκια". Κλασική νουβέλα του Τζον Ερνστ Στάινμπεκ που περιγράφει τη ζωή δύο περιπλανώμενων νέων ανθρώπων που αναζητούν περιστασιακή εργασία στην ερημωμένη από την οικονομική κρίση, αμερικανική επαρχία. Ένα βιβλίο ύμνος στην ανθρώπινη αλληλεγγύη, την κατανόηση της διαφορετικότητας και στα ανθρώπινα δικαιώματα.

Απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου για την περίοδο των εορτών του Πάσχα

Για την ασφαλέστερη κίνηση των οχημάτων και τη βελτίωση της οδικής κυκλοφορίας κατά την περίοδο των εορτών του Πάσχα, εκτός των μέτρων διευκόλυνσης και κυκλοφορίας, που θα ληφθούν σε τοπικό επίπεδο, θα ισχύσει και απαγόρευση κίνησης φορτηγών αυτοκινήτων ωφελίμου φορτίου άνω του 1,5 τόνου ως κατωτέρω:

Οι Sugar Factory live στο In-Edit Festival

Από τις 23 έως τις 27 Απριλίου διεξάγεται στην Θεσσαλονίκη το διεθνές φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ In-Edit Festival. Οι Sugar Factory θα εμφανιστούν ζωντανά την Πέμπτη 24/4 στο Ολύμπιον στα πλαίσια του φεστιβάλ. Αναλυτικά το πρόγραμμα ΕΔΩ.

"Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου": 1994 - 2014, είκοσι χρόνια μετά την απόφαση της Βουλής των Ελλήνων

Η ημερίδα που πραγματοποίησαν οι Ποντιακοί σύλλογοι του Νομού Πιερίας Πιερίας στην Κατερίνη με αφορμή τη συμπλήρωση είκοσι ετών από την αναγνώριση της Γενοκτονίας από τη Βουλή των Ελλήνων, είχε μία σημαντική ιδιαιτερότητα. Τη συμμετοχή Τούρκων διανοουμένων που εδώ και χρόνια αγωνίζονται για την αναγνώριση της Γενοκτονίας Ελλήνων, Αρμενίων και Ασσυρίων, αλλά και για την ελευθερία του Κουρδικού λαού.

Ευχές Πάσχα από την idomeni web team


Κρατικές προμήθειες και τα όρια της υποκρισίας!

Του Δημήτρη Μάρδα
Καθηγητή Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ
Στη «Σύνοδο Κορυφής της Λισαβόνας το 2000», οι ηγέτες της ΕΕ έθεσαν τα θεμέλια της ηλεκτρονικής Ευρωπής. Σύμφωνα με το μεγαλεπίβολο αυτό πρόργαμμα οι Δημόσιες υπηρεσίες των κρατών-μελών όφειλαν έως το 2008 να ηλεκτρονικοποιηθούν πλήρως. Η ημερομηνία αυτή μετατέθηκε στο απότερο μέλλον...

Συνάντηση εμπειρογνωμόνων αλιείας Ελλάδας και Π.Γ.Δ.Μ. για την λίμνη Δοϊράνη

Από το Τμήμα Αλιείας της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε. Κιλκίς ανακοινώνεται ότι πραγματοποιήθηκε στις 15 Απριλίου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. στην αίθουσα συσκέψεων της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς AD HOC συνάντηση εμπειρογνωμόνων αλιείας Ελλάδας και Π.Γ.Δ.Μ. για την λίμνη Δοϊράνη για το έτος 2014.

Ευχές Πάσχα του υποψ. δημάρχου Κιλκίς Π. Τονικιδη


Εγκρίθηκε η Συμφωνία για τον Κανονισμό προώθησης γεωργικών προϊόντων στην εσωτερική αγορά και σε Τρίτες Χώρες

Εγκρίθηκε από την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου η συμφωνία για τον Κανονισμό για την προώθηση των γεωργικών προϊόντων στην εσωτερική αγορά και σε Τρίτες Χώρες, με ψήφους 557 υπέρ, 102 κατά και 12 αποχές.

Ευχές Πάσχα από το "Λογότυπο" Κιλκίς


Η απόφαση για το επίδομα των 500 εως 1.000 ευρώ – Ποιοι το δικαιούνται και πότε θα καταβληθεί

Υπογράφηκε η Κοινή Υπουργική Απόφαση με την οποία καθορίζονται τα εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για την καταβολή του κοινωνικού μερίσματος, το ύψος του, οι κατηγορίες των δικαιούχων, ο φορέας, η διαδικασία και ο χρόνος και τρόπος καταβολής του.

"Χαίρομαι όταν μπορώ να είμαι χρήσιμος στο συνάνθρωπό μου"

Γράφει ο Κώστας Μεμετζής
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος
π. Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Ευρωπού
π. Αντιδήμαρχος Ευρωπού 
Αγαπώ τον τόπο μου και τους συμπολίτες μου και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου βρίσκομαι κοντά τους. Στις χαρές και στις λύπες, στα προβλήματα και στην κοινή προσπάθεια για την ανάδειξη και ανάπτυξη της περιοχής μας.

"Χρειαζόμαστε όραμα, συγκροτημένη σκέψη, οργανωμένο σχεδιασμό και πρόγραμμα"

Κωνσταντίνος Μπάρμπας
Υποψ. δημοτικός σύμβουλος Παιονίας
Ο Καλλικράτης ένωσε τους πέντε Δήμους της Παιονίας και τους πενήντα ένα οικισμούς της σε ένα ενιαίο διοικητικό και οικιστικό σύνολο.
Τέσσερα χρόνια μετά την εφαρμογή του, μετρούμε τα θετικά και τα αρνητικά του θεσμικού εγχειρήματος σε σχέση πάντα και με την οικονομική κρίση.

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Πέμπτη 17 Απριλίου 2014, 07:30 π.μ.

Ανακοινώνεται ότι εξαιτίας της χιονόπτωσης – παγετού, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ανά Αστυνομική Διεύθυνση, έχει ως εξής: