Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

Πολιτικός Εξάψαλμος, Τρίτη 2 Απριλίου 2014


"Καμία ανοχή στους εχθρούς της Δημοκρατίας. - Αν δεν μπορείτε … παραιτηθείτε!"

Του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου
Δεν περιμέναμε τον Κασιδιάρη να αποκαλύψει το ποιος είναι ο Μπαλτάκος.  Είχαμε προειδοποιήσει για την ακροδεξιά διολίσθηση και της Νέας Δημοκρατίας και της συγκυβέρνησης. Είχαμε προειδοποιήσει για τον αναβαθμισμένο ρόλο των ακροδεξιών, κάθε τύπου και δικτύου, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα.

"Ύπουλος ο ρόλος της συμβιβασμένης ηγεσίας της ΓΣΕΕ"

Δελτίο τύπου της Σοσιαλιστικής Προοπτικής
"Η Εθνική Γενική Συλλογική Σύμβαση Εργασίας (ΕΓΣΣΕ), που υπέγραψε η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας (ΓΣΕΕ) με τους εργοδότες, αποτελεί ένα ανούσιο και αποπροσανατολιστικό ευχολόγιο με ασαφείς δράσεις και μια ωμή παραδοχή εκ μέρους των «Κοινωνικών Εταίρων» των ασφυκτικών περιορισμών που επιβάλλουν τα «Μνημόνια» και οι Δανειακές Συμβάσεις.

42χρονος πήγε να κλέψει λαμαρίνες από στρατόπεδο, αλλά δεν του 'κατσε

Συνελήφθη χθες (01.04.2014) το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Δροσάτου με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δοϊράνης, ένας ημεδαπός ηλικίας 42 ετών, για απόπειρα κλοπής.

"Δεν θα αφήσουμε τους μαθητές μόνους"

Υπογράφει η ΕΛΜΕ Κιλκίς
Από την πρώτη στιγμή τόσο για το ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ όσο και για το ΝΕΟ ΛΥΚΕΙΟ, η ΑΣΓΜΕ πήρε ξεκάθαρη θέση τονίζοντας ότι: «το νέο σχολείο είναι πιο παλιό και από το παλιό, θα αυξήσει τους ταξικούς φραγμούς και την αμορφωσιά, θα μεγαλώσει το χάσμα μεταξύ της θεωρητικής και πρακτικής γνώσης, ενώ θα στρέψει την πλειοψηφία των παιδιών από τις λαϊκές οικογένειας στην πρόωρη κατάρτιση και την μαθητεία».

Εκλογές αντιπροσώπων για το Συνέδριο του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς

Σας ενημερώνουμε ότι στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Πέμπτης 27 Μαρτίου 2014 στα γραφεία του Συλλόγου μας στο Εργατικό Κέντρο, αποφασίστηκε οι εκλογές αντιπροσώπων για το Συνέδριο του Νομαρχιακού Τμήματος ΑΔΕΔΥ Κιλκίς να διεξαχθούν την Δευτέρα και Τρίτη 28 και 29 Απριλίου 2014.

Πράσινη σημαία των οικολογικών σχολείων παρέλαβε το Δημοτικό του Χέρσου

Την πράσινη σημαία και την αντίστοιχη βράβευση που φέρουν όλα τα οικολογικά σχολεία της χώρας μας παρέλαβε το Δημοτικό Χέρσου στα πλαίσια του διετούς προγράμματος για την ανακύκλωση που εφαρμόστηκε στο Σχολείο υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρίας προστασίας της φύσης με έδρα την Αθήνα.

Επίσκεψη Χ. Γκουντενούδη στην ιερά μονή Οσίου Νικοδήμου

Το ιερό κοινόβιο του Οσίου Νικοδήμου Πενταλόφου επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας και επικεφαλής του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ κ. Χρήστος Γκουντενούδης

"Αφαιρούμε κάθε επιχείρημα από κακοπροαίρετους"

Οι σημαντικές δράσεις που αναπτύσσει ή σχεδιάζει το Επιμελητήριο Κιλκίς αποτέλεσαν αντικείμενο συζήτησης στη συνεδρίαση του ΔΣ του φορέα, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 26 Μαρτίου.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί συνέλαβαν 23χρονο στη Θεσσαλονίκη για ναρκωτικά

Συνελήφθη χθες (01.04.2014) το μεσημέρι, από Αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς με τη συνδρομή συναδέλφων τους της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός ηλικίας 23 ετών, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Περιοδεία της Ε. Γερασιμίδου και της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Χέρσο και Δοϊράνη

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 1η Απριλίου η προγραμματισμένη περιοδεία της Ελένης Γερασιμίδου, βουλευτή του ΚΚΕ, με τους υποψήφιους της Λαϊκής Συσπείρωσης Γιάννη Φαχουρίδη και Κώστα Χαλίτσιου. Μαζί τους περιόδευσε και αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, καθώς και υποψήφιοι από τους δυο συνδυασμούς.

1η Συνάντηση Νέων Αγροτών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Την 1η Συνάντηση Νέων Αγροτών, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιήσουν οι Ενώσεις Νέων Αγροτών (Ε.Ν.Α.) των Περιφερειακών Ενοτήτων Θεσσαλονίκης, Σερρών, Πιερίας, Ημαθίας, Πέλλας, Χαλκιδικής και Κιλκίς την Παρασκευή 4 Απριλίου 2014, στις 5:00 μ.μ. στη Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Porto Palace (αίθουσα “Timber”, 26ης Οκτωβρίου 65).

Ο Βασίλης Αντωνιάδης προετοιμάζεται για τις εκλογές της Ε.Π.Σ. Κιλκίς


Τίτλοι εφημερίδων, Τετάρτη 2 Απριλίου 2014

ΑΥΓΗ ·Δυο μέρες μετά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου- Φέρνουν νέα μέτρα για την ίδια δόση!·Αλ. Τσίπρας στην Σύρο: «Υποταγή ή αντίσταση»- Να τελειώνουμε με τη μνημονιακή ανωμαλία»·Στα άκρα η σύγκρουση στο ΠΑΣΟΚ- Έδιωξαν τους Παπανδρεϊκούς από το Συντονιστικό
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ·Πέφτει ξύλο στο ΠΑΣΟΚ- Σύρραξη βενιζελικών –παπανδρεϊκών (στη Βουλή) στον απόηχο των γεγονότων της Κυριακής·Σαμαράς: Είμαστε ακόμα ζωντανοί- Φρούριο το Ζάππειο για το Eurogroup- Ξεκινούν οι δόσεις , που θα δίνονται, μόνο εφόσον έχουν προχωρήσει οι προαπαιτούμενες δράσεις·Καταργείται το πλαφόν (του Άδωνη) για τα φάρμακα – Η απόφαση της Ολομέλειας του ΣτΕ για την «αποτροπή πιθανολογούμενης βλάβης» στην υγεία των πολιτών

Ανοικτή πολιτική εκδήλωση της "Λαϊκής Συσπείρωσης" στο Πολύκαστρο