Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Από τις προετοιμασίες του νέου τηλεοπτικού σποτ του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς


Απολαμβάνοντας τον πρωινό καφέ στο νέο Crescendo Κιλκίς


Αντιγόνεια: "Φυσικό παρατηρητήριο"

Χαρακόπουλος προς Σαμαρά: "Διαφωνώ και παραιτούμαι"

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος υπέβαλε την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 την παραίτησή του στον Πρόεδρο της Κυβέρνησης κ. Αντώνη Σαμαρά.
Ο κ. Χαρακόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Από την πρώτη στιγμή που ηγέρθη, το φθινόπωρο του 2012, από το υπουργείο Ανάπτυξης, το ζήτημα της επιμήκυνσης του χρόνου ζωής του «φρέσκου γάλακτος», διατύπωσα δημοσίως τις σοβαρές αντιρρήσεις μου.

Συνέλαβαν στους Ευζώνους Κιλκίς Αλβανό διακινητή λαθρομεταναστών

Συνελήφθη χθες (28.03.2014) το βράδυ, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου, ένας υπήκοος Αλβανίας 31 ετών, που διευκόλυνε την είσοδο σε δύο ομοεθνής του μη νόμιμες μετανάστριες στην ελληνική επικράτεια από έδαφος τρίτης χώρας.

Ρυθμίσεις κυκλοφορίας στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014, λόγω αθλητικών γεγονότων

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης για την Κυριακή 30-03-2014 ανακοινώνεται ότι λόγω διεξαγωγής του Λαϊκού Δρόμου τρεξίματος – βαδίσματος 5 χλμ. και του Αγώνα Δρόμου 1000 μέτρων για μαθητές Δημοτικών Σχολείων, σε δημόσια οδό, με την επωνυμία «Δρόμος Ζωής-Στηρίζουμε τα παιδιά του Συλλόγου “ΛΑΜΨΗ”»,

Δημιουργούσαν εικονικά τροχαία ατυχήματα και εισέπρατταν από ασφαλιστικές εταιρίες

Από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας εξαρθρώθηκε πολυμελές οργανωμένο κύκλωμα πλαστογραφίας και απάτης σε βάρος ασφαλιστικών εταιρειών, μέσω εικονικών τροχαίων ατυχημάτων και υλικών ζημιών σε οχήματα.

Περιοδεία της Ε. Γερασιμίδου και της Λαϊκής Συσπείρωσης σε Χέρσο και Δοϊράνη

Από κοινού περιοδεία θα κάνουν η βουλευτής του ΚΚΕ Β' Θεσσαλονίκης, Ελένη Γερασιμίδου, ο υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση για το Δήμο Κιλκίς, Γιάννης Φαχουρίδης και ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Κώστας Χαλίτσιος.

Να είμαστε όλοι εκεί!


Α' ΦΑΣΗ PLAY OFFS 
ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΜΑΡΤΙΟΥ 2014 (ΩΡΑ 18:00
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ 
ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ - ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ

Παγκόσμια ημέρα παιδικού βιβλίου στην Βιβλιοθήκη Κιλκίς

Την Τετάρτη 2 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου, γιορτάζουμε στη Βιβλιοθήκη Κιλκίς με ένα μίνι – μαραθώνιο δραστηριοτήτων για παιδιά!

Ἡ Τιμία Κάρα τοῦ Ἁγίου Ραφαήλ στην Μητρόπολη Κιλκίς

Ἡ Ἱερά Μητρόπολις Πολυανής καί Κιλκισίου ἀνακοινώνει πρός τό Χριστεπώνυμο πλήρωμά της, ὅτι το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014 καί ὥρα 7:00 τό ἀπόγευμα, μπροστά στόν Ἱερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως τοῦ Σωτῆρος Κιλκίς θά γίνει ἡ Ὑποδοχή τῆς Τιμίας Κάρας τοῦ Ἁγίου Νεοφανούς Μάρτυρος Ραφαήλ από την Μυτιλήνη.

Το παιδικό έργο «Μαγικές Αταξίες» στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Αγιονερίου

Το παιδικό έργο «Μαγικές Αταξίες» του Δημοσθένη Δαγκλή, από την Βάρδια Live, παρουσιάζουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το Κέντρο Πολιτισμού Θεσσαλονίκης της Π.Κ.Μ., η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και ο Δήμος Κιλκίς, την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 και ώρα 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Ν. Αγιονερίου.

Γενική συνέλευση του Συλλόγου Κρητών ν. Κιλκίς "Το Αρκάδι"

Ο Σύλλογος Κρητών Νομού Κιλκίς «ΤΟ ΑΡΚΑΔΙ» ανακοινώνει ότι συγκαλεί, σύμφωνα με τα άρθρα 7 και 13 μέχρι 17 του Καταστατικού και ύστερα από απόφαση του ΔΣ, Γενική Συνέλευση των μελών του και διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου ΔΣ, την Κυριακή 30 Μαρτίου 2014 και ώρα 11.00.