Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Συνάντηση Τονικίδη με τους επενδυτές της περιοχής Νέας Σάντας - Παντελεήμονα

Την πρωταρχική θέση στην πολιτική της δημοτικής διοίκησης για την προστασία και την υποβοήθηση των επενδύσεων με την αύξηση των θέσεων εργασίας για την συνολική ανάπτυξη του Δήμου Κιλκίς είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους επενδυτές της Βιομηχανικής Περιοχής Νέας Σάντας – Παντελεήμονα ο υποψήφιος Δήμαρχος Παύλος Τονικίδης σε γεύμα εργασίας που παρέθεσαν προς τιμήν του οι επενδυτές της περιοχής την περασμένη Παρασκευή.

"Αδικείτε πολλούς με το κείμενο σας κ. Καπουτζή"

Υπογράφει ο Πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας Γιάννης Αλίρης "Την στήριξη στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας κ. Κ. Σιωνίδη, εξέφρασε με ανακοίνωση του στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο ο γνωστός Διευθυντής της Χειρουργικής κλινικής Γουμένισσας κ. Καπουτζής. Στην προσπάθεια να πει κάτι για την επιλογή του μεταξύ άλλων γράφει:

Στηρίζω τους Αστυνομικούς για την ασφάλεια των πολιτών, λέει ο Τονικίδης

Με την ηγεσία της Αστυνομίας στο Κιλκίς και τους συνδικαλιστές αστυνομικούς συναντήθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Παύλος Τονικίδης, επικεφαλής της παράταξης «Κιλκίς Δήμος ΑΞΙΩΝ», συνοδευόμενος από συνεργάτες του.

Ξέρεις ποια είναι η διαδικτυακή σου φήμη; (Saferinternet.gr)

Γράφει ο Αναστάσιος Χινιτίδης*
Ολοένα και περισσότερες δραστηριότητες των χρηστών του Διαδικτύου κοινοποιούνται online, με αποτέλεσμα το υλικό που υπάρχει διαθέσιμο στις ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, τα ιστολόγια κ.λπ. να μπορεί να επηρεάσει αυτό που αποκαλούμε διαδικτυακή φήμη ή αλλιώς «onlinereputation».

3ος ο Γ. Παπαδόπουλος στον 7ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα - Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος»

Στα Τρίκαλα την Κυριακή 16/3 διεξήχθη ο 7ος Ημιμαραθώνιος «Θανάσης Σταματόπουλος», ένας επιτυχημένος αγώνας που έλκει πάντα το ενδιαφέρον των καλύτερων δρομέων της χώρας και διοργανώθηκε για 7η φορά από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, την Π.Ε. Τρικάλων, το Δήμο Τρικκαίων, το Δήμο Καλαμπάκας και το Σύλλογο Δρομέων Τρικάλων, στη μνήμη του δρομέα Θανάση Σταμόπουλου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά πριν λίγα χρόνια.

Ψήφισμα απεργιακού συλλαλητηρίου στην Αθήνα, την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014

"Οι συγκεντρωμένοι στην Πλατεία Κλαυθμώνος, σήμερα Τετάρτη, 12 Μαρτίου 2014, εργαζόμενοι στο Δημόσιο διαπιστώνουμε τα εξής:
Το Νομοσχέδιο του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, που προωθείται για ψήφιση στη Βουλή, είναι απολύτως ενταγμένο στη συνολικότερη πολιτική περιορισμού του Δημοσίου Τομέα, εκχώρησης δομών και αρμοδιοτήτων σε ιδιωτικά συμφέροντα και δραστικού περιορισμού των υπαλλήλων του Δημοσίου, τουλάχιστον αυτών που εργάζονται με καθεστώς μόνιμης και σταθερής εργασίας.

Πρώτη συγκέντρωση των στελεχών του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’

Σε κλίμα ενότητας και ομοψυχίας πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση των στελεχών του Δημοτικού Συνδυασμού ‘’Παιονία Ισχυρή’’ με επικεφαλής τον κ. Χρήστο Γκουντενούδη. Ο υποψήφιος Δήμαρχος Παιονίας ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους για την εμπιστοσύνη με την οποία τον περιβάλλουν και για την απόφασή τους να συστρατευθούν μαζί του για μια Παιονία Ισχυρή.

Πήρε φόρα ο Κιλκισιακός

Την τρίτη του συνεχή νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Κιλκισιακός μιας και επιβλήθηκε με 1-0 στην Θεσσαλονίκη του Μακεδονικού. Η ομάδα του Γιάννη Ζαπρόπουλου μετρά πλέον 29 βαθμούς και μοιράζεται την όγδοη θέση με Νέστο Χρυσούπολης και Διγενή Λακκώματος.

6,8 εκατ. ευρώ σε λογαριασμούς παραγωγών την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Την Τρίτη 18 Μαρτίου 2014 ο ΕΛ.Γ.Α. καταβάλλει στους τραπεζικούς λογαριασμούς 5.058 παραγωγών αποζημιώσεις φυτικής παραγωγής και ζωικού κεφαλαίου ύψους 6,8 εκατ. ευρώ.

"Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε"

Υπογράφουν οι ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ Ν.ΚΙΛΚΙΣ
Καταγγέλλουμε την Κυβέρνηση για την άσκηση απροκάλυπτης βίας κατά των εκπαιδευτικών συναδέλφων-αγωνιστών, που το Σάββατο 15 Μαρτίου, διαμαρτύρονταν ειρηνικά κατά της επιχειρούμενης επιμόρφωσης στελεχών της εκπαίδευσης για την ατομική αξιολόγηση-καρατόμησή μας.

Αγωνίζεται στα Ιωάννινα ο στίβος του ΓΑΣ Κιλκίς - Συμμετέχει στην 8η Δωδωναία συνάντηση

Κάθε προσδοκία ξεπέρασε το ενδιαφέρον που έδειξαν οι αθλητές και αθλήτριες των μικρών κατηγοριών και των τμημάτων υποδομής του τμήματος Στίβου του ΓΑΣ Κιλκίς για τη συμμετοχή τους στην 8η Δωδωναία συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Κυριακή 23 Μαρτίου στα Ιωάννινα.

Άρωμα Κιλκίς με βραβείο στη διεθνή έκθεση τουρισμού ITB

Μια λαχταριστή γεύση από Κιλκίς «δοκίμασαν» μέσα από τουριστικές γαστρονομικές διαδρομές χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο στο περίπτερο της Αναπτυξιακής Κιλκίς Α.Ε. και 17 ακόμη αναπτυξιακών εταιρειών στην ITB Berlin, την κορυφαία τουριστική έκθεση της Ευρώπης που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο από τις 5 μέχρι τις 9 Μαρτίου 2014.

Η ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ στη Λευκορωσία!

Συνεχίζοντας την επέκταση του δκιτύου της στο εξωτερικό, η ΑΝΑΤΟΜΙΚ ΧΕΛΠ ήρθε πρόσφατα σε συμφωνία με τον οίκο ORTOS της Λευκορωσίας για την διανομή των προϊόντων στην επικράτεια της Λευκορωσίας!

Ο «Ελληναράς» Cocάλωσε μπροστά στο δημοσιογράφο

Κείμενο: Όμηρος Ταχμαζίδης
«Ο ελληναράς και το πακέτο», είναι ο τίτλος ενός πρωτοσέλιδου άρθρου στην εφημερίδα «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ», το οποίο υπέγραφε ο διευθυντής της Αλέξης Παπαχελάς την Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2013.

Συλλυπητήρια Συντεχνίας Αρτοποιών Ν.Κιλκίς "Ο Προφήτης Ηλίας"

Η Συντεχνία Αρτοποιών Ν.Κιλκίς "Ο Προφήτης Ηλίας" εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια της , στην οικογένεια του συνάδελφου Πασιαλιώκη-Ικίμη Βασιλείου και με απόφαση ΔΣ αποφασίστηκε αντί στεφάνι να κατατεθεί χρηματικό ποσό στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων ατόμων με αναπηρία Ν.Κιλκίς"βηματίΖΩ"
Για την Συντεχνία Αρτοποιών Ν.Κιλκίς
Ο Πρόεδρος
Χατζηευφραιμίδης Νικόλαος

48ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία στις 19 - 20 Μάρτη

ΚΛΙΜΑΚΩΝΟΥΜΕ
με 48ωρη πανδημοσιοϋπαλληλική Απεργία στις 19 - 20 Μάρτη
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟ Π.Α.ΜΕ.
19 Μάρτη, 10:30 το πρωί, Πλατεία Ειρήνης Κιλκίς
20 Μάρτη, 10:30 το πρωί, Κεντρική Πλατεία Πολυκάστρου
Απαντάμε με αγώνα διαρκείας

Σκοτώθηκε 36χρονη σε τροχαίο

Στις 16.03.2014 το μεσημέρι, στην Επαρχιακή Οδό Νησελίου – Λουτρού Ημαθίας, το Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο που οδηγούσε 36χρονη ημεδαπή εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό ενός ανήλικου που επέβαινε στο όχημα. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας.