Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε. Το ανεβάσαμε στις 26 Φεβρουαρίου 2011

"Τα Μπουμπουχέρια" στο Βαφειοχώρι, τη Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014


Αποκριάτικο πάρτυ του Μουσικού Πολιστιστικού Συλλόγου Ευρωπού


Γενική συνέλευση της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στο Κιλκίς

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σας ανακοινώνει ότι την Κυριακή 09 Μαρτίου 2014 και ώρα 11:30 στο Ξενοδοχείο Habitat στο Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με το άρθρο 11 του καταστατικού της Ένωσης και την από 23 Νοε 2013 Απόφαση του Δ.Σ. για αναβολή αυτής κατά τον πρώτο μήνα (Ιανουάριο) του τρέχοντος έτους, η τακτική ετήσια γενική συνέλευση της Ένωσης, με θέματα:

ΕΟΠΥΥ: Νέα τηλέφωνα από αύριο για τους ασφαλισμένους

Νέο τηλεφωνικό κέντρο ενημέρωσης των ασφαλισμένων του ΕΟΠΥΥ θα λειτουργεί από αύριο, Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου, προκειμένου να ενημερώνονται οι ασφαλισμένοι για το δίκτυο των συμβεβλημένων ιατρών που μπορούν να επισκεφτούν, καθώς και το που μπορούν να βρουν ελεγκτές ιατρούς.

Σε διαβούλευση η συνταγογράφηση των φυτοφαρμάκων

Με εντολή του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμου Χαρακόπουλου τέθηκε σε δημόσια διαβούλευση το σχέδιο Απόφασης που ρυθμίζει τη συνταγογράφηση των φυτοφαρμάκων, η οποία καθιερώνεται με το νέο νόμο 4235/2014 του ΥπΑΑΤ.

Κοπή Βασιλόπιτας και βραβεύσεις ιατρών στο Νοσοκομείο Κιλκίς


Την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014 διοργανώθηκε η ετήσια εκδήλωση για την κοπή βασιλόπιτας του Γ.Ν. Κιλκίς στη Νέα Πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Εκδήλωση στο Επιμελητήριο Κιλκίς για το πρόγραμμα "Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων"


Με τη παρουσία του περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, καθώς και του προέδρου του Επιμελητηρίου Παύλου Τονικίδη, πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 25 Φεβρουαρίου στην αίθουσα «Β. Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου Κιλκίς ενημερωτική εκδήλωση για τους δικαιούχους της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου-Υπηρεσιών, στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».

Στο Κιλκίς ο Α. Τζιτζικώστας για το πρόγραμμα ενίσχυσης μικρομεσαίων ςπιχειρήσεων

Το Κιλκίς επισκέφθηκε χθες ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας προκειμένου να συμμετάσχει στην ενημερωτική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς «Β. Σεργιαννίδης», με σκοπό την ενημέρωση των δικαιούχων που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα «Ενίσχυση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τομείς Μεταποίησης, Τουρισμού, Εμπορίου – Υπηρεσιών στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013».

Τέσσερις συλλήψεις για απόπειρα εκβίασης και απάτης σε βάρος εταιρείας αιμοκάθαρσης

- Συνελήφθησαν για τη συμμετοχή τους στην υπόθεση τέσσερις (4) ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο επιχειρηματίες, ένας απόστρατος αστυνομικός και ένας δικηγόρος
- Απαιτήθηκε εκβιαστικά από την εταιρεία, το ποσό των (100.000) ευρώ, για την αποτροπή ή «προστασία» από ενδεχόμενους ελέγχους κρατικών υπηρεσιών, αλλά και για την κάλυψη υποτιθέμενων οφειλών της σε τρίτους

Πρόγραμμα Κατανυκτικών Εσπερινών Μητρόπολης Κιλκίς

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΤΑΝΥΚΤΙΚΩΝ ΕΣΠΕΡΙΝΩΝ 2014
Δείτε ΕΔΩ

Έναρξη βιωματικού εργαστηρίου για παιδιά 4-5 χρονών με τίτλο «Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ» το Μάρτιο στο Κιλκίς

Το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς “ΝΗΡΕΑΣ” πρόκειται να υλοποιήσει βιωματικό εργαστήρι για παιδιά ηλικίας 4 - 5 χρονών (προνήπια και νήπια) με τίτλο Νιώθω, νοιάζομαι, γελώ… στη ζωή μου προχωρώ.

Κιλκισιώτες αστυνομικοί τσάκωσαν κλέφτες αυτοκινήτων στη Θεσσαλονίκη

Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς τρεις περιπτώσεις κλοπών οχημάτων από επιχειρήσεις που έλαβαν χώρα στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Η κοίτη του Γαλλικού ποταμού, χωρίς λόγια

Του αναγνώστη μας Γιώργου Χνιτίδη

Η κοίτη του Γαλλικού ποταμού από τον Οικισμό Μύλοι ως τις Μάνδρες

Ομιλία Νίκου Λυγερού στην Τέχνη Κιλκίς


Πρωτοποριακή και άξια προς μίμηση δράση κατοίκων της Ειδομένης Κιλκίς

Η ομάδα διαχείρισης Ιστοσελίδας Ειδομένης (idomeni web team), ασχολείται με την προώθηση της Ειδομένης μέσα από το διαδίκτυο. Ευαισθητοποιημένη από το υπαρκτό πρόβλημα της οικονομικής κρίσης και της ανέχειας των ευπαθών κοινωνικών ομάδων, αποφάσισε να προσφέρει, στο βαθμό που μπορεί, μία χείρα βοηθείας στο συνάνθρωπο με μία πρωτοποριακή αλλά συγχρόνως δυναμική δράση.

Επισκέψεις και δραστηριότητες της «Πρωτοβουλίας Ευθύνης και Συμμετοχής, Αλλά…ζω»

Πλούσιο σε δραστηριότητες ήταν το δεκαήμερο που πέρασε για την παράταξη «Πρωτοβουλία ευθύνης και συμμετοχής, Αλλά…ζω» και την επικεφαλής της Ιωάννα Ρούσσου. Συνεχίζοντας την προεκλογική της δράση και τις συναντήσεις της με δημότες, η υποψήφια δήμαρχος με μέλη της παράταξης επισκέφτηκε από τις 15 έως και τις 25 Φεβρουαρίου τα χωριά Μαυρονέρι, Αν. Απόστολοι, Πεδινό, Γαλλικό, Μ. Στέρνα, Ξηρόβρυση και Χέρσο.