Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2014

Μπορώ να σε νικήσω


Σήμερα είναι η Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου

Συγκριτικό δελτίο τιμών ειδών βιοτικής ανάγκης στο Κιλκίς

Συγκριτικό δελτίο τιμών ειδών βιοτικής ανάγκης στο Κιλκίς που ελήφθησαν στις 11-02-2014 από το Τμήμα Εμπορίου και Τουρισμού της Δ/νσης Ανάπτυξης Π.Ε. Κιλκίς.
Δείτε ΕΔΩ

Ο δικός μας Χάρης Μωσαΐδης στο The Voice of Greece


Καλή επιτυχία Χάρη

Σκοτώθηκε 67χρονος σε τροχαίο στην Έδεσσα

Στις 14.02.2014 το απόγευμα, στο 1ο χλμ της Εθνικής Οδού Έδεσσας – Θεσσαλονίκης, σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ Ι.Χ. Φορτηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 67χρονος ημεδαπός και Ι.Χ. Επιβατηγού αυτοκινήτου που οδηγούσε 42χρονη ημεδαπή, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 67χρονου οδηγού και τον ελαφρύ τραυματισμό της 42χρονης οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Έδεσσας.

Σκοτώθηκε 24χρονος σε τροχαίο στη Χαλκιδική

Στις 15.02.2014 πρωινές ώρες, στο 6ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Μεταμόρφωσης – Μεταγγιτσίου, το Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονος ημεδαπός, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 24χρονου οδηγού. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίου Νικολάου Χαλκιδικής.

Η βασιλόπιτα του Νοσοκομείου Κιλκίς


Π. Ψωμιάδης: "Εγώ δεν είμαι μπάσταρδο της παγκοσμιοποίησης, ούτε ρουφιάνος της πολιτικής"


Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Κιλκίς κόβει την βασιλόπιτά του ο ΓΑΣ Κιλκίς

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου θα κόψει τη βασιλόπιτα του ο ΓΑΣ Κιλκίς  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νέο κλειστό γυμναστήριο του Κιλκίς στις 11.00 το πρωί και σ’ αυτήν θα βρεθούν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες του τμήματος με τις οικογένειές τους. Στην βασιλόπιτα θα βραβευτούν οι αθλητές και προπονητές όλων των Τμημάτων Συλλόγου που διακρίθηκαν την περασμένη χρονιά στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα, αλλά και παράγοντες της Πολιτείας και του αθλητισμού που έχουν συμβάλει στην άνοδο και την ενίσχυση του ΓΑΣ Κιλκίς

"Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές, τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές"



Η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση με θέμα "Οι θέσεις του ΚΚΕ για τις Ευρωεκλογές, τις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές". Η εκδήλωση θα γίνει στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 11 το πρωί. Ομιλητής θα είναι ο Δημήτρης Αρβανιτάκης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν και θα χαιρετήσουν και οι υποψηφιότητες για τους δυο δήμους, καθώς και ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς.

Αποκριάτικο πάρτι 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς


Το Κιλκίς επισκέπτεται ο Παναγιώτης Λαφαζάνης

Το Σάββατο 15/2 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Λαφαζάνης επισκέπτεται το Κιλκίς, μετά από πρόσκληση που του απηύθυναν η Νομαρχιακή ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς και η βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου. Η επίσκεψη περιλαμβάνει δύο ανοιχτές εκδηλώσεις-ομιλίες, μία στο Πολύκαστρο και μία στο Κιλκίς. Συγκεκριμένα:

Ομαδική Έκθεση μελών ΣΚΕΤΒΕ στην ΤΕΧΝΗ Κιλκίς

Ομαδική έκθεση 35 εικαστικών, μελών του Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Βορείου Ελλάδος (ΣΚΕΤΒΕ), θα φιλοξενήσει στον χώρο της η Μακεδονική Εταιρεία ΤΕΧΝΗ Κιλκίς. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου στις 19:30 στην αίθουσα "Κούρος Ευρωπού".

Α΄Πανελλήνιος Διαγωνισμός Μαθητικών Ταινιών Μικρού Μήκους

Ο πρώτος Πανελλαδικός Διαγωνισμός μαθητικών ταινιών μικρού μήκους με θέμα την ίδια την ταυτότητα των εφήβων είναι γεγονός! Κάθε μαθητική ομάδα, που θα πρέπει να απαρτίζεται από πέντε τουλάχιστον μαθητές, θα αποτυπώσει σε βίντεο ένα κομμάτι της καθημερινότητάς της. Αυτό που αναζητά ο Διαγωνισμός είναι η φρέσκια, ξεχωριστή, κριτική ματιά των νέων παιδιών στην καθημερινότητά τους και η ανάδειξη νέων ταλέντων.