Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Πρώτη ομιλία υποψηφίου δημάρχου Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη


Ο Άθλος Κιλκίς στις εξετάσεις Νταν της Ομοσπονδίας ΕΛ.Ο.Τ.

Στις 15 Ιανουαρίου 2014 στα Λαγυνά Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκαν οι προγραμματισμένες εξετάσεις μαύρων ζωνών Νταν της Ε.ΤΑ.Β.Ε. υπό την επίβλεψη της Ελληνικής Ομοσπονδίας Tae kwon do (ΕΛ.Ο.Τ.).

Πολιτικός Εξάψαλμος, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014


Φιλικών συνέχεια για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς εντός έδρας

Πέντε φιλικά έδωσε η Ακαδημία το Σάββατο στις εγκαταστάσεις της ανταποδίδοντας την φιλοξενία στον Ερμή Ευόσμου Θεσσαλονίκης. Αγωνίσθηκαν  όλα τα μικρά τμήματα της ενώ οι προπαίδες και παίδες έδωσαν σε φιλικό επίπεδο αγώνα προετοιμασίας για την επανέναρξη του παιδικού πρωταθλήματος.

Μάξιμος Χαρακόπουλος για τις προτάσεις του ΟΟΣΑ για το φρέσκο γάλα

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος κλήθηκε από την εφημερίδα «Ελευθερία» και τη δημοσιογράφο κ. Χαρίκλεια Βλαχάκη να τοποθετηθεί επί των προτάσεων του ΟΟΣΑ για το φρέσκο γάλα.

Νομαρχιακή Συνέλευση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στο Κιλκίς

Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014 έλαβε χώρα η Νομαρχιακή Συνέλευση της Δημοκρατικής Αριστεράς στο Κιλκίς με την παρουσία του μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής Βαγγέλη Ζορκάδη. Ο Β. Ζορκάδης, αφού ανέλυσε την παρούσα πολιτική κατάσταση, αναφέρθηκε στους κατευθυντήριους άξονες της αυτοδιοικητικής πολιτικής του κόμματος.

Πρώτη καταγραφή στο Κιλκίς για ένα σπάνιο σε εμφάνιση για την Ελλάδα φυτό

Του Βασίλη Ιωαννίδη
Κολχικό το Υποφυόμενο.
Colchicum soboliferum -(Fisch.&C.A.Mey.) Stef.

Η καταχώρηση αυτή αποτελεί την πρώτη καταγραφή του φυτού στην περιοχή του Κιλκίς. Σύμφωνα με το βιβλίο ερυθρών δεδομένων των σπάνιων & απειλούμενων φυτών της Ελλάδας (2009) κατατάσσεται στην κατηγορία τρωτό που σημαίνει πώς αν και δεν είναι σήμερα σε κίνδυνο μεσοπρόθεσμα μπορεί ακόμη και να εξαφανισθεί.

Πιο δύσκολα… από ότι δείχνει το τελικό σκορ

Πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, η ομάδα ΕΥΑΘΛΟΣ/ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ νίκησε στο «τοπικό» ντέρμπυ, την ομάδα του Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ με τελικό σκορ 84 – 63.

Τι αλλάζει στις αυτοδιοικητικές εκλογές: Οι νέες προθεσμίες

Νέες προθεσμίες τόσο για τους συνδυασμούς όσο και για τις αποφάσεις για τα εκλογικά τμήματα και τους δικαστικούς αντιπροσώπους, θέτει η τροπολογία του υπουργείου Εσωτερικών που καθορίζει τις (νέες) ημερομηνίες των αυτοδιοικητικών εκλογών του Μαΐου.

Γράψε… λάθος, Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2014

Γράφει ο Σπύρος Καρτσώνης
● Ανεξάντλητα τα αποθέματα μαργαριταριών στις οθόνες μας, στα ερτζιανά και, κυρίως, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ελληνιστί… social media! Βαριέσαι να μαζεύεις! Παρά τη στενοχώρια και την αγωνία -λόγω σεισμών- των ημερών, μάζεψα πάλι αρκετά. Ιδού μερικά: