Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014

Με στόχο το τρίποντο πάει ο Κιλκισιακός στη Χρυσούπολη

Μετά το άνετο "τρίποντο" απέναντι στον Π.Ο. Μουδανιών ο Κιλκισιακός με στόχο το διπλό φιλοξενείται την Κυριακή στην Χρυσούπολη από τον Νέστο. Ο Γιάννης Ζαπρόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Καρανδρέα και Τζεβελέκη, όπως επίσης και του τιμωρημένου Καρυπίδη.

Τι είπε ο Σαμαράς για πρόωρες εκλογές

Δήλωση του Πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, μετά από ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών:
Δημοσιογράφος: Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Θεωρείτε ότι θα γίνουν εκλογές για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας;
Αντώνης Σαμαράς: Εκλογές, ο Ελληνικός Λαός τις θέλει το 2016. Και η προσπάθειά μου είναι να γίνουν το 2016. Εκείνος που θα επιδιώξει να γίνουν το 2015, θα έχει και την πολιτική ευθύνη. Εμείς δεν έχουμε πρόβλημα να γίνουν το 2015, μην κάνετε λάθος. Η Ελλάδα έχει ανάγκη να γίνουν το 2016. Και εγώ κριτήριό μου μόνο, έχω την Ελλάδα.

Διαρθρωτική Προσαρμογή Εργαζομένων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτομα

«Διαρθρωτική Προσαρμογή Εργαζομένων μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων που απασχολούν 1-49 άτομα, εντός της οικονομικής κρίσης» (Συγχρηματοδοτούμενη πράξη από Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (εντός πλαισίου κρατικών ενισχύσεων) θα υλοποιήσει προγράμματα κατάρτισης και παροχής υπηρεσιών συμβουλευτικής σε επιχειρηματίες και απασχολούμενους εμπορικών καταστημάτων-μελών του  Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς, με τη συνεργασία των:

Ερώτηση Ειρήνης Αγαθοπούλου με θέμα: «Απαξίωση του τοπικού και περιφερειακού Τύπου»

Βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ μεταξύ των οποίων και η βουλευτής Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου κατέθεσαν ερώτηση, προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, με θέμα: «Απαξίωση του τοπικού και περιφερειακού Τύπου».

Ανακοίνωση για την ολοκλήρωση του έργου κατασκευής του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης - Κιλκίς

Την Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 11 π.μ. στη Νέα Σάντα (αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Συλλόγου Γυναικών) - με πρωτοβουλία της Π.Ε. Κιλκίς - θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση των θιγόμενων παρόδιων ιδιοκτητών ακινήτων, που είναι αναγκαίο να απαλλοτριωθούν για την ολοκλήρωση του έργου κατασκευής του οδικού άξονα Θεσσαλονίκης - Κιλκίς, από τον ανισόπεδο κόμβο Καμάρας (Ασσήρου) μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Νέας Σάντας.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς ευχαριστεί

Το ΔΣ, οι εργαζόμενοι και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν τον  Πολιτιστικό Σύλλογο Βαπτιστή για την προσφορά σε είδη τροφίμων και καθαρισμού, την  κα Ιουλία Γαβριηλίδου και τον κ. Γιώργο Μπαλτατζίδη για την προσφορά πρωινού γεύματος προς τους ωφελούμενους. Επίσης ευχαριστούν τον κ.Τσιφτσόπουλο Γιώργο για τη δωρεά ενός εκτυπωτή και ενός ορθοστάτη.

Η βασιλόπιτα του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι εργαζόμενοι και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης σας προσκαλούν στην κοπή της βασιλόπιτας για το νέο έτος την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου και ώρα 11:00 π.μ στο κτήριο του Κέντρου επί της 21ης Ιουνίου 36.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας

Καλείστε σε ΤΑΚΤΙΚΗ συνεδρίαση που θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δήμου Παιονίας «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ», την 23η Ιανουαρίου 2014 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19.00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Η νέα ταχυδρομική διεύθυνση τοου Συλλόγου «βηματίΖΩ»

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «βηματίΖΩ» από τις αρχές του νέου έτους 2014 προχώρησε στην αλλαγή της ταχυδρομικής του διεύθυνσης.

Στα μαθητικά θρανία οι πρώτοι Ενήλικες Εκπαιδευόμενοι του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δ. Κιλκίς

Στα μαθητικά θρανία θα καθίσουν οι πρώτοι Ενήλικες Εκπαιδευόμενοι του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Δ. Κιλκίς για το 2014! Συγκεκριμένα στις 22 Ιανουαρίου αρχίζει το 1ο Τμήμα Μάθησης, στις Νέες Τεχνολογίες στο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα "Επεξεργασία Κειμένου - Διαδίκτυο", ενώ παράλληλα θα ακολουθήσουν και άλλα Τμήματα της ίδιας Θεματικής Ενότητας. Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 16.00΄- 19.00΄μ.μ. στο ΚΔΒΜ Δ. Κιλκίς και θα διαρκέσουν 2 μήνες.

Τσάκωσαν στους Ευζώνους Κιλκίς δύο Αλβανούς διακινητές 26χρονης λαθρομετανάστριας

Συνελήφθησαν χθες (16.01.2014) το πρωί, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Ασφάλειας Παιονίας Κιλκίς με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς, δύο υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 39 και 48 ετών, που διευκόλυναν την είσοδο σε μία μη νόμιμη μετανάστρια, στην ελληνική επικράτεια από έδαφος τρίτης χώρας.

Καταργούνται στρατονομία, αερονομία, ναυτονομία – Έρχεται η Αστυνομία Ενόπλων Δυνάμεων

Στην άμεση κατάργηση οδηγούνται άμεσα οι στρατονομικές υπηρεσίες και των τριών κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και στη θέση τους ιδρύεται νέο διακλαδικό σώμα που θα ονομάζεται Αστυνομία Ενόπλων Δυνάμεων.

"Υπαινιγμοί στον Λακάν: 'Οταν ο Ντερριντά διαβάζει Νίτσε"- Δοκιμές στο περιθώριο


Γράφει ο Φώτης Μισόπουλος
[Βιρτζίνια Γουλφ, Η κυρία στον καθρέφτη, διήγημα*]
Η γοητεία της γυναίκας δρα εξ αποστάσεως, στοιχείο της εξουσίας της είναι η απόσταση Ζακ Ντερριντά