Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Το Kinesis-Gym στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό του Δήμου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Kinesis
Με χαρά σας ενημερώνουμε και σας προσκαλούμε στις επιδείξεις των τμημάτων άθλησης του γυμναστηρίου μας στο Χριστουγεννιάτικο χωριό του Δήμου Κιλκίς στην πλατεία Ειρήνης.
Την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014 και με ώρα έναρξης 19:30 ο εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών Αντώνης Γιαννακίδης θα παρουσιάσει το Christmas Aero Fight, ένα αερόβιο πρόγραμμα που εκτελείται τόσο από άντρες όσο και από γυναίκες και έχει έντονα τα στοιχεία των πολεμικών τεχνών. Αμέσως μετά ο εκπαιδευτής πολεμικών τεχνών Κώστας Χασίδης θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα αυτοάμυνας γυναικών και θα κλείσουμε την παρουσίαση της Κυριακής με τον εκπαιδευτή πολεμικών τεχνών Βασίλη Ουζουνίδη που θα παρουσιάσει αυτοάμυνα για άνδρες.

Η συμμετοχή του γυμναστηρίου μας θα συνεχιστεί την Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου παραμονή πρωτοχρονιάς σε ένα ολοήμερο πάρτι που θα στηθεί στην πλατεία Ειρήνης. Ξεκινάμε στις 12:00 το μεσημέρι, με τα παιδικά τμήματα του γυμναστηρίου, Zumba Kinesis Kids team και την Μπάρμπορα Κοσμίδου, επίσημα αναγνωρισμένη εκπαιδεύτρια Zumba που θα μας παρουσιάσουν μία άκρως Χριστουγεννιάτικη χορογραφία “Zumba Santa Party”. Την ίδια μέρα το απόγευμα θα συνεχίσουμε με το τμήμα ενηλίκων που θα παρουσιάσει Χριστουγεννιάτικες χορογραφίες σε ρυθμούς Λάτιν, Zumba και Zumba Step λοιπόν με την Μπάρμπαρα Κοσμίδου και την ομάδα της στης 18:30.

Η διεύθυνση του γυμναστηρίου θα ήθελε να ευχαριστήσει εκ των προτέρων όλους τους συμμετέχοντες, μικρούς και μεγάλους μέλη και μη του γυμναστηρίου, όπως επίσης και τον Δήμο Κιλκίς για την δημιουργία του Χριστουγεννιάτικου Χωριού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.