Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Συνεδριάζει η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας

Αύριο Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 14:00 Συνεδριάζει στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της ΠΕΔΚΜ το Δ.Σ. της ΠΕΔ. Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που θα συζητηθούν στην εν λόγω συνεδρίαση είναι τα εξής:
  1. Επικύρωση 12ου/14 πρακτικού Δ.Σ. ΠΕΔΚΜ.
  2. Συζήτηση - ενημέρωση για την ιδιωτικοποίηση του Οργανισμού Λιμένος Θεσσαλονίκης.
  3. Αίτημα Αδιόριστων Επιτυχόντων ΑΣΕΠ για άρση της αναστολής διορισμού τους και ένταξή τους στις υπηρεσίες για τις οποίες εγκρίθηκε η πρόσληψή τους.
  4. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2014.
  5. Ψήφιση προϋπολογισμού έτους 2015.
  6. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στο Συμβούλιο Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης (ΣΑΣΘ).
  7. Ορισμός δύο εκπροσώπων με τον αναπληρωτή τους στην Επιτροπή ονομασίας και μετονομασίας συνοικιών, οδών και πλατειών Ν. Θεσ/νίκης του άρθ. 8 του Ν. 3463/2006 του Τμήματος Τοπ. Αυτ/σης και Ν.Π. Θεσ/νίκης της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας - Θράκης.
  8. Ορισμός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για την ανασυγκρότηση της Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των φύλων.
  9. Ορισμός εκπροσώπου στην Επιτροπή του αρθ. 1 του Π.Δ. 5/85 (ΦΕΚ 2Α /17-1-1986), που αφορά στον προσδιορισμό της αξίας ακινήτων και επικειμένων που περιλαμβάνονται σε μελέτες εφαρμογής πολεοδομικών σχεδίων του Δήμου Πυλαίας - Χορτιάτη.
  10. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της ΠΕ Κιλκίς.
  11. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στο Συντονιστικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας (ΣΟΠΠ) της ΠΕ Σερρών.
  12. Ορισμός εκπροσώπων για τη συγκρότηση Επιτροπών διαγωνισμού για ανάθεση έργων έτους 2015 σύμφωνα με τις δ/ξεις του Ν.3669/08 αρ. 21, παρ. 3 της Δ/νσης Τεχνικών Έργων της ΠΚΜ.
  13. Ορισμός ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για την συγκρότηση του Τεχνικού Συμβουλίου Δημοσίων Έργων της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσ/νίκης.
  14. Υπόδειξη ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του για την αντικατάσταση των μελών στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του αρθ. 234 του Ν. 3852/2010.
  15. Υπόδειξη ενός εκπροσώπου με τον αναπληρωτή του στο Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα - Αξιού - Λουδία - Αλιάκμονα.
  16. Ενημέρωση - Ανακοινώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.