Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα Αυτοάμυνας κα Πολεμικών Τεχνών

Στο Κιλκίς στις 30 Νοεμβρίου στο κλειστό δημοτικό γυμναστήριο Κιλκίς πραγματοποιήθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα Αυτοάμυνας και Πολεμικών τεχνών υπό την αιγίδα της ελληνικής ομοσπονδίας αυτοάμυνας (Ε.Ο.Α.) και της παγκόσμιας ομοσπονδίας αυτοάμυνας (I.S.D.O.) Διοργανωτής σύλλογος ήταν ο Α.Σ. Σωκράτης σε συνεργασία με το γυμναστήριο KINESIS. Συμμετείχαν σύλλογοι από όλοι την Ελλάδα όπως από τον Παλαμά, Λάρισα, Θεσσαλονίκη, Αλεξανδρούπολη, Κομοτηνή, Ξάνθη, Χαλκιδική, Λαγκαδά, Άγιο Αθανάσιο και από το νομό Κιλκίς συμμετείχαν τα σωματεία ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ(τμήμα πάλης) και ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (τμήμα judo). 

Τα αγωνιστικά στυλ που παιχτήκαν ήταν τα εξής: Κick Βoxing, MMA (μεικτά μαχητικά αθλήματα), Κyokushin Κarate, αυτοάμυνες και διαγωνισμός τεχνικών (ΚΑΤΑ). 

Από το γυμναστήριο KINESIS συμμετείχαν 25 αθλητές από τους οποίους χρυσό μετάλλιο αποκόμισαν οι Γιώργος Καρακασίδης στο καράτε, Σάββας Γυμνόπουλος στο καράτε , Κωνσταντίνος Θωμαϊδης στο Grappling, Ουζουνίδης Βασίλης στις αυτοάμυνες και ο Σουατζόγλου Σταύρος στο Kick Boxing. 

Το επίπεδο των αγώνων ήταν ιδιαίτερα υψηλό και οι διοργανωτές έλαβαν τα εύσημα από του συμμετέχοντες για την άψογη διοργάνωση. Σύντομα στο νέο έτος θα επαναληφθεί διοργάνωση στο Κιλκίς. 

Οι διοργανωτές θέλουν να ευχαριστήσουν τους χορηγούς της εκδήλωσης FAST FOOD ΜΠΙΤΕΝ ΦΑΤΕΝ, CAFÉ VA BENE, ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ- ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΚΑΡΗΣ, ΚΟΜΜΩΣΕΙΣ ΑΝΔΡΩΝ STATUS MEN, ΕΜΠΟΡΙΟ SERVCE ΕΛΛΑΣΤΙΚΩΝ ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΙΜΟΣ, ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ BIONIKE,ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΡΟΥΧΩΝ STEP SPORT, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΟΔΗΛΑΤΩΝ, Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ, PIZZA BAR, BODYGUARD ACADEMY, KINESIS-GYM, ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΕΙΔΗ ΔΩΡΩΝ DOMINO και χορηγοί επικοινωνίας ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΧΗΤΗΣ ΚΙΛΚΙΣ, ΟΔΗΓΟΣ ΚΙΛΚΙΣ. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υπεύθυνους του δήμου Κιλκίς και της περιφέρειας για την παραχώρηση του γυμναστηρίου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.