Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Πετυχημένη εκδήλωση από τις ακαδημίες Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς

Άλλη μία επιτυχημένη εκδήλωση για τις ακαδημίες Τζούντο του Α.Σ. Αίας Κιλκίς το Χριστουγεννιάτικο 2ο Εσωτερικό Κύπελλο Shiai Προσφοράς στον συνάνθρωπο ολοκληρώθηκε με συμμετοχή 32 μικρών και μεγάλων Τζουντόκα την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα προπονήσεων Τζούντο του 1ου Λυκείου Κιλκίς.
Οι αθλητές - τριες αγωνίστηκαν αφιερώνοντας τις νίκες τους με σκοπό την συγκέντρωση και προσφοράς μαζί με τους γονείς τους σε ρούχα, παιχνίδια και τρόφιμα προς τους συνανθρώπους μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη μέσω του Ιερού Ναού Παναγίας Κιλκίς. 

Για την ιστορία νικήτρια του Χριστουγεννιάτικου Shiai Κυπελλούχος αναδείχθηκε η ομάδα των Άσπρων Σαμουράι με 8 νίκες έναντι 4 νίκες των Κόκκινων Σαμουράι.


ΚΥΠΕΛΛΟΥΧΟΣ ΟΜΑΔΑ 1η ΘΕΣΗ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΑΣΠΡΟΙ ΣΑΜΟΥΡΑΙ

Γκίκας Κων/νος

Κουκάκης Κων/νος

Αζναουρίδης Στυλιανός

Γραμματικόπουλος Όθωνας

Καμπουρίδης Κων/νος

Ραπτοπούλου Ελισάβετ

Καρύτσας Απόστολος

Πυρίντσος Δημήτριος

Τσέλακ Θεόδωρος

Μεσσίγγος Θεόδωρος

Λαζαρίδης Οδυσσέας

Τοζακίδου Ελευθερία

Κατσαρώνας Αθανάσιος

Κουγιουμτζίδης Πέτρος

Γεωργιάδης Κων/νος

Μουλλάς Σοφοκλής


2η ΘΕΣΗ ΑΡΓΥΡΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ
ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΣΑΜΟΥΡΑΙ

Μπίκου Άννα

Πυρίντσος Μιχαήλ

Αζναουρίδης Δημήτριος

Κατσαρώνας Αλέξανδρος

Κουτουκιάς Κων/νος

Καραμπίδου Μαρκησία

Καρύτσα Αγλαϊα

Βασδέκης Απόστολος

Περτσινίδης Μάριος

Καμπουρίδης Ευάγγελος

Μιζούρη Μαρία

Δημάκης Λουκάς

Πακόπουλος Βασίλειος

Αποστόλου Γεώργιος

Κατσαρώνας Χρήστος

Βασδέκης Χρυσόστομος

Στο τέλος των αγώνων οι οποίοι διήρκεσαν 2,5 ώρες μοιράστηκαν σε όλους τους αθλητές και τους γονείς τους από τον Άη Βασίλη Χριστουγεννιάτικα εδέσματα.

Τις απονομές του Κυπέλλου, των μεταλλίων ένα σε κάθε ομάδα και αναμνηστικών διπλωμάτων σε όλους τους συμμετέχοντες έκαναν η Πρόεδρος του συλλόγου Κα Έφη Βασιλειάδου – Κουκάκη και ο Προπονητής των ακαδημιών Κος Καρύτσας Αθανάσιος πτυχιούχος Γ΄ κατηγορίας Γ.Γ.Α. 2 DAN W.J.F. οι οποίοι ευχαρίστησαν ιδιαίτερα τους συμμετέχοντες και τους γονείς τους για την κοινωνική τους προσφορά προς τους συνανθρώπους μας. Τέλος ευχήθηκαν Καλά Χριστούγεννα, Ειρηνικό και Ευτυχισμένο το σωτήριο Έτος 2015.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.