Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα

Άλλες εποχές θύμισε ο Μ.Γ.Σ. Άρης Παντελεήμονα με την νίκη του απέναντι στον Ποντιακό Νέας Σάντας στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου με 1-3 σκορ. Οι αναμετρήσεις του «Άρη» με τον «Ποντιακό» πάντα είχαν έχουν και θα έχουν την ιδιαιτερότητα τους και τον χαρακτήρα του ντέρμπι ανεξαρτήτου κατηγορίας και κατάστασης των δυο ομάδων. Ένα τοπικό ντέρμπι μοναδικό στο νομό για τις μακρές ιστορικές του ρίζες και τις διαστάσεις πέραν των αθλητικών του πλαισίων. Η ομάδα του Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα ήταν αυτή που στην μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης είχε τον έλεγχο καταφέρνοντας μάλιστα να προηγηθεί από πολύ νωρίς με δυο τέρματα των Ρωσσίδη Άκη και Παναγιωτίδη Πασχάλη. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο έτερος αδελφός Παναγιωτίδης Δημήτρης μείωσε με αυτογκόλ σε 1-2 βάζοντας τους γηπεδούχους ξανά στο παιχνίδι. 

Το τελικό 1-3 σημείωσε στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου ο Λιθοξόπουλος Φώτης βάζοντας την σφραγίδα του σε ακόμη μια αναμέτρηση. Μετά και το τέλος της ενδέκατης αγωνιστικής η ομάδα παρέμεινε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 20 βαθμούς και συντελεστή 26-18 τέρματα. Επόμενη αναμέτρηση για τον Μ.Γ.Σ. Άρη Παντελεήμονα την Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015 στις 15:00 εντός έδρας με την Θύελλα Δοϊράνης για την 12η αγωνιστική πρώτη του δευτέρου γύρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.