Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Είμαστε τα «αΝήσυχα ΠνΕΥΜΑΤΑ» και μένουμε στο Κιλκίς από επιλογή

Είμαστε τα «αΝήσυχα ΠνΕΥΜΑΤΑ», μια ομάδα ανθρώπων που μένουμε στο Κιλκίς από επιλογή. Το αγαπάμε και θέλουμε να το δούμε να γίνεται ομορφότερο και πιο λειτουργικό. Στην ομάδα μας, δεν υπάρχουν ηγέτες και λειτουργούμε με τη μορφή της αυτο-οργάνωσης.

Υποστηρίζουμε πως όλοι έχουμε δικαίωμα άποψης, καθώς όλοι είμαστε πολίτες, βαδίζουμε στους ίδιους δρόμους, συναντάμε τα ίδια προβλήματα, προσδοκούμε το καλύτερο για τον τόπο μας.

Στόχος μας, δεν είναι να ξεχωρίσουν κάποιοι, αλλά να ενεργοποιήσουμε τον καθένα ξεχωριστά να δράσει. Ας μην περιοριζόμαστε στο πλαίσιο της εκάστοτε σχεδιασμένης πολιτικής και των κριτηρίων της. 


Εμείς, είμαστε η πόλη μας.

Ζητάμε τη γνώμη σας, τον προβληματισμό σας, την πρότασή σας... Αλλά μέρες που είναι, ζητάμε, πρώτα από όλα, την ευχή σας, όχι σαν ένα κενό ευχολόγιο αλλά σα μια προτροπή βελτίωσης ή ακόμα και διατήρησης της ποιότητας ζωής μας.

Σύντομα σε διάφορα σημεία της πόλης, θα βρείτε τον ΚΟΥΜΠΑΡΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ, που θα περιμένει και τη δική σας ευχή για ένα Κιλκίς, αντάξιο των προσδοκιών μας!

Τα “αΝήσυχα ΠνΕΥΜΑΤΑ” του Κιλκίς θα συλλέξουν, θα ομαδοποιήσουν και θα αξιοποιήσουν τις ευχές / προτάσεις σας, προωθώντας τες στους αρμόδιους φορείς, αλλά κυρίως και σε σας τους ίδιους.

Με αυτήν τη συμβολική κίνηση, τα “αΝήσυχα ΠνΕΥΜΑΤΑ” απευθύνονται στον καθένα ξεχωριστά: Σταθείτε στον “καθρέφτη” και δείτε την πόλη με σας μέσα, ως ενεργό παράγοντα, γίνετε εσείς έτσι το Ανήσυχο Πνεύμα προκειμένου να γίνει η ευχή σας “πράξη”!

Αν και εσείς, είστε πραγματικά "αΝήσυχοι" για τον τόπο μας, ελάτε να γνωριστούμε από κοντά, επισκεφτείτε τη σελίδα μας στο facebook, ενημερωθείτε μέσω του anisixapnevmata.blogspot.gr ή απλώς στείλτε μας ένα e-mail (anisixapnevmata@yahoo.gr) με τις ιδέες και τις προτάσεις σας.

Θα συμφωνήσετε με το "ΠνΕΥΜΑ" μας;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.