Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Τι λέει ο ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας για τις πλημμύρες

Δελτίο τύπου ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας
Στο έλεος φυσικών καταστροφών και πλημμυρών για άλλη μια φορά βρέθηκε ο Δήμος Παιονίας. Πλημμύρες, κατολισθήσεις, καταστροφή οδικού και αγροτικού δικτύου, καλλιεργειών και κτηνοτροφικών μονάδων. Όλα αυτά με αποκορύφωμα ανθρώπινες απώλειες στην ευρύτερη περιοχή σκιαγραφούν την ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού σε καταστάσεις έντονων καιρικών φαινομένων.
Είναι σημαντικές οι ευθύνες της κυβέρνησης και των τοπικών εκφραστών της, όταν έχουμε φτάσει στο σημείο η αδιαφορία και η αδράνεια των υπευθύνων να κοστίζει ανθρώπινες ζωές. Σε συνάντηση που πραγματοποίησε την Πέμπτη 11/12 κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ Παιονίας με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων, Ι.Αδαμόπουλο, υπήρξε ενημέρωση για τη σημερινή κατάσταση και τις ενέργειες από πλευράς Δήμου για την αντιμετώπισή της.

Πρότασή μας είναι η κήρυξη της περιοχής σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, καταγραφή των ζημιών σε καλλιέργειες, κτηνοτροφικές μονάδες και αγροτικό-οδικό δίκτυο με πλήρη αποζημίωσή τους.

Σε μια περίοδο που ο ελληνικός λαός υπόκειται σε μια συνεχή φτωχοποίηση λόγω των μέτρων λιτότητας που επιβάλλονται χωρίς έλεος από τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, τα γεγονότα αυτά ξεχειλίζουν το ποτήρι της ανοχής και της υπομονής απέναντι σε μια τόσο ακραία κυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.