Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Τσάκωσαν στην Αξιούπολη Αλβανό που μετέφερε τρεις λαθρομετανάστες

Συνελήφθη χθες (27-12-2014) το βράδυ, στην Αξιούπολη Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, 39χρονος υπήκοος Αλβανίας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για μεταφορά μη νόμιμων μεταναστών.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο παραπάνω μετέφερε με το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του, τρεις μη νόμιμους μετανάστες, ομοεθνείς του ηλικίας 25, 23 και 22 ετών, έναντι χρηματικής αμοιβής, με σκοπό να διευκολύνει στη συνέχεια την έξοδο τους από την ελληνική επικράτεια.

Επιπλέον, στην κατοχή του 25χρονου μη νόμιμου μετανάστη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κοσμήματα, εργαλεία και άλλα αντικείμενα, τη νόμιμη κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι ο 25χρονος την 25 και 27-12-2014 διέρρηξε δύο αποθήκες και μία οικία σε χωριό του Κιλκίς, από όπου αφαίρεσε τα ανωτέρω αντικείμενα, η συνολική αξία των οποίων ανέρχεται στα 1.500 ευρώ.

Το παραπάνω όχημα κατασχέθηκε.

Ο 39χρονος και ο 25χρονος, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς, ενώ σε βάρος των μη νόμιμων μεταναστών θα κινηθεί η διαδικασία της διοικητικής απέλασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.