Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

Εκδήλωση για την σύγχρονη αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού με την Νατάσα Παζαΐτη

Το Λύκειο Ελληνίδων Κιλκίς διοργάνωσε και πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία, απογευματινή εκδήλωση την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα δεξιώσεων «Κτήμα των Ευχών». Μας τίμησε με την παρουσία της, στην συγκεκριμένη εκδήλωση η επίσημη προσκεκλημένη του Λ.Ε.Κ. η κ. Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κώστα Καραμανλή.
Το θέμα της ομιλίας της: «Σύγχρονη αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού».

Ο κόσμος ανταποκρίθηκε για ακόμη μια φορά στο κάλεσμα του Λ.Ε.Κ. και ενημερώθηκε για την πρόληψη και τη θεραπεία του καρκίνου του μαστού με σύγχρονες πλέον μεθόδους αντιμετώπισης. Η κα. Παζαΐτη προέτρεψε τις γυναίκες να συμβουλεύονται και να μη διστάζουν να επισκέπτονται το γυναικολόγο και το μαστολόγο τους. Ο καρκίνος του μαστού είναι η πρώτη πιο συχνή μορφή καρκίνου στις γυναίκες. Η συχνότερη αιτία θανάτου από καρκίνο του γυναικείου πληθυσμού παγκοσμίως. Τα ποσοστά θνησιμότητας από την συγκεκριμένη νόσο μιλούν από μόνα τους: 12% στις γυναίκες και 1% στους άντρες.

Μετά το πέρας της παρουσίασης η κα. Παζαΐτη απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις που έθεσε το κοινό και τιμής ένεκεν της παρουσίας και της ενδιαφέρουσας ομιλίας της, η Πρόεδρος του Λ.Ε.Κ. κα. Δάφνη Νιάκα της πρόσφερε εκ μέρους του Δ.Σ. του Λ.Ε.Κ. ένα χειροποίητο κόσμημα, σε σχήμα κλαδιού ελιάς καθώς επίσης και ένα καλάθι με τοπικά προϊόντα. Έπειτα, μίλησε και φωτογραφήθηκε με τον κόσμο και λίγο πριν αποχωρήσει, όπως τόνισε και κατά την έναρξη της ομιλία της, ανέφερε τα εξής: «Δεν είναι δική σας τιμή, είναι δική μου τιμή που είμαι απόψε εδώ. Ένας από τους λόγους που αποδέχτηκα την πρόσκληση είναι ότι ήμουν κι εγώ μέλος του Λυκείου Ελληνίδων».

Το Λ.Ε.Κ. ευχαριστεί θερμά για ακόμη μια φορά την κα. Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή καθώς επίσης και τον κόσμο που παραβρέθηκε στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Ευχαριστεί επίσης όλους τους χορηγούς για την προσφορά τους, το Πολυάνειο Ωδείο της Ι.Μ. Κιλκίς για την συμμετοχή του και την κα. Παυλίδου Γεωργία για την εξαιρετική διακόσμηση της αίθουσας.

Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε πως στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκαν για να τιμήσουν και να ακούσουν την κα. Παζαΐτη ο Υφυπουργός Παιδείας και Βουλευτής Ν. Κιλκίς κ. Γεώργιος Γεωργαντάς, ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Δημήτριος Σισμανίδης, ο εκπρόσωπος του Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς Π. Κολότσιου - περιφερειακός σύμβουλος κ. Παύλος Θωμαϊδης, οι πρώην Βουλευτές Ν. Κιλκίς κ. Γεώργιος Φραγγίδης και κ. Θεόδωρος Πασσαλίδης, εκπρόσωποι του Διοικητή της 71 Α/Μ Ταξιαρχίας «Πόντος» (Ιατρική ομάδα της Ταξιαρχίας), ο Πρόεδρος του Δ. Συμβουλίου Κιλκίς κ. Ιωάννης Τσογγίδης, οι Αντιδήμαρχοι Κιλκίς κα. Ελένη Αναστασιάδου, κ. Δημήτριος Τσαντάκης και κ. Πρόδρομος Πεντζερετζής, ο Γενικός Διευθυντής της ΑΝ. ΚΙ. Α.Ε. κ. Παύλος Πασσαλίδης, ο Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ κ. Σταμάτης Παπουλίδης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Τριαντάφυλλος Πέτρογλου, η Πρόεδρος του Λυκείου Ελληνίδων Θεσσαλονίκης κα. Καίτη Τσιότρα με άλλα τρία μέλη του Δ.Σ. του Λ.Ε.Θ., καθώς επίσης εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.