Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Οι μαθητές του 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς παραδίδουν εξ αποστάσεως μαθήματα σπηλαιολογίας

Δελτίο τύπου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς
Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε ότι, ύστερα από πρόσκληση του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση σε εκπαιδευτικούς Α/θμιας Εκπαίδευσης παραμεθόριων περιοχών της ηπειρωτικής Ελλάδας να υποβάλουν προτάσεις πρωτότυπων εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων, στα πλαίσια του προγράμματος «Μαθαίνουμε παρέα» για το σχολικό έτος 2014-15 και κατόπιν συμμετοχής του Νηπιαγωγείου μας στη διαδικασία αυτή, το σχολείο μας επιλέχθηκε ανάμεσα σε 171 Δημοτικά σχολεία και Νηπιαγωγεία να χρηματοδοτηθεί από το Ίδρυμα για να υλοποιήσει το πρόγραμμα «Οι μαθητές του 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς παραδίδουν εξ αποστάσεως μαθήματα σπηλαιολογίας».
Συντονίστρια προγράμματος: Ιωαννίδου Μαρία (νηπιαγωγός)

Μέλη: Χατζηαγγελίδου Κυριακή (προϊσταμένη)

Μπαλάκα Ασημίνα (νηπιαγωγός)

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα σχετίζεται με το περιβάλλον και τη χρήση των Νέων Τεχνολογιών. Θα υλοποιηθεί το τρέχον σχολικό έτος από τους μαθητές και τις μαθήτριες του Νηπιαγωγείου μας σε συνεργασία με μαθητές άλλων νηπιαγωγείων της πόλης.

Το πρόγραμμα αποτελεί συνέχεια του περσινού περιβαλλοντικού προγράμματος του Νηπιαγωγείου μας με θέμα το Σπήλαιο του Κιλκίς.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 8ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς συγχαίρει θερμά τις νηπιαγωγούς για την επιτυχία αυτή επικροτώντας το άνοιγμα του Νηπιαγωγείου στην κοινωνία και το ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην προβολή σημαντικών οικοσυστημάτων του τόπου και μνημείων της φύσης, όπως είναι το Σπήλαιο του Κιλκίς.

Απευθύνει ευχαριστίες στη Σχολική Σύμβουλο της 38ης Περιφέρειας κ. Μαρία Παπαδοπούλου και στο Διευθυντή Εκπαίδευσης του Ν. Κιλκίς κ. Κωνσταντίνο Ραμπίδη για την υποστήριξη της πρότασης, καθώς και στο ίδρυμα Ιωάννη Λάτση που επέλεξε το νηπιαγωγείο μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.