Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Προκήρυξη ακόμη πέντε (5) θέσεων επικουρικών ιατρών για το νοσοκομείο Κιλκίς

Με την υπ’ αριθμ.: Υ10α/Γ.Π.100980 της 23 Δεκεμβρίου 2014 Απόφαση του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου, προκηρύχθηκαν ακόμη πέντε θέσεις επικουρικών ιατρών για το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς στις εξής ειδικότητες:
1. Μία (1) θέση ειδικού Καρδιολόγου
2. Μία (1) θέση ειδικού Παιδιάτρου
3. Μία (1) θέση ειδικού Νεφρολόγου
4. Δύο (2) θέσεις ειδικών Ψυχιάτρων
Οι ως άνω πέντε (5) νέες τοποθετήσεις ιατρικού προσωπικού στο έμψυχο δυναμικό του Νοσοκομείου μας έρχονται να προστεθούν στις προ διμήνου τοποθετήσεις επτά (7) ιατρών στα δύο νοσηλευτικά ιδρύματα του νομού μας.

Η δραστική ενίσχυση της στελέχωσης του Νοσοκομείου μας σε ιατρικές ειδικότητες αιχμής, σε συνδυασμό με την έναρξη λειτουργίας της νέας Τρίτης Χειρουργικής Πτέρυγας του ιδρύματος, δημιουργούν πλέον νέα δεδομένα για τον τομέα υγείας του νομού μας.

Η Διοίκηση και το προσωπικό του ιδρύματος καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια προσηλωμένοι στην κατεύθυνση της βελτίωσης του επιπέδου των ιατρικών υπηρεσιών, βελτιώνοντας έτσι την ποιότητα ζωής των πολιτών του νομού μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.