Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με 25 αθλητές/τριες στο 4o προκριματικό πρωτάθλημα taekwondo wtf της Ένωσης Βορείου Ελλάδος

Το 4o προκριματικό πρωτάθλημα taekwondo wtf της Ένωσης Βορείου Ελλάδος διεξήχθη στις 19-20-21 Δεκεμβρίου 2014 στο κλειστό στάδιο της ΧΑΝΘ Θεσσαλονίκης. Οι ηλικιακές κατηγορίες που αγωνίστηκαν ήταν ανδρών/γυναικών, εφήβων/νεανίδων 1998-99-2000 και παίδων/κορασίδων 2003-04-05. Όλες οι κατηγορίες πλην των Α/Γ αγωνίστηκαν ξεχωριστά ανά χρονολογία. Η συμμετοχή συνολικά ανερχόταν στους 709 σύμφωνα με την Ε.ΤΑ.Β.Ε. και οι αναμετρήσεις σε ορισμένες κατηγορίες ήταν έως και 4 φορές. Οι αγώνες υποστηρίζονταν με ηλεκτρονικούς θώρακες και κάσκες Dae do σε όλες τις ηλικίες, σε 4 τεραίν, με video replay και νέους κανονισμούς διαιτησίας. 

Στόχος της προκριματικής διαδικασίας από την Ε.ΤΑ.Β.Ε. και τον πρόεδρο κ. Μανώλη Χρήστο ήταν η εμπειρία και η επάνδρωση κλιμακίου με τους δικαιούχους να είναι μέλη για 2 έτη συμμετέχοντας σε διεθνείς διοργανώσεις με την Ε.ΤΑ.Β.Ε. και τα ελληνικά χρώματα. Η βαθμολογία θα ολοκληρωθεί με την κάθε νίκη στο διεθνές G1 πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί τον Ιανουάριο 2015 στο κλειστό στάδιο PAOK SPORTS ARENA στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτήν την σημαντική διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με 25 αθλητές/τριες. Η συγκομιδή ήταν 23 μετάλλια, 8 χρυσά, 10 αργυρά και 5 χάλκινα.


Χρυσά

1) Φουλεδάκη Μαρία, νεανίδων +68 κιλά

2) Καίκη Βαλσάμω, νεανίδων -52 κιλά

3) Παπουτσής Αθανάσιος, πανπαίδων -41 κιλά

4) Δαδούπης Φώτιος, πανπαίδων -45 κιλά

5) Καλφοπούλου Μαρία, κορασίδων -41 κιλά

6) Μουλιώτα Αθανασία, νεανίδων -59 κιλά

7) Λουκοβίτης Δημήτριος, πανπαίδων -57 κιλά

8) Κεμετζετσίδης Παναγιώτης, πανπαίδων -49 κιλά


Αργυρά

1) Αναστασιάδης Σεβαστιανός, ανδρών -63 κιλά

2) Στεφανίδου Ευθυμία, γυναικών -57 κιλά

3) Φουλεδάκη Μαρία, γυναικών -73 κιλά

4) Καίκη Βάλσάμω, γυναικών -53 κιλά

5) Βαφειάδης Αθανάσιος, εφήβων -73 κιλά

6) Σκαρλάτου Γεωργία, νεανίδων -68 κιλά

7) Κουτσού Δήμητρα, νεανίδων -59 κιλά

8) Κουτσός Αριστείδης, παίδων -41 κιλά

9) Δεληγιαννίδης Χριστόφορος, εφήβων -48 κιλά

10) Μακατσέλου Μαρία, πανκορασίδων -45 κιλά


Χάλκινα
1) Κων/δης Κυριάκος, εφήβων -59 κιλά

2) Βαλσαμίδης Παύλος, παίδων -65 κιλά

3) Κουρουτίδης Αθανάσιος, παίδων +65 κιλά

4) Ημερίδης Άγγελος, πανπαίδων -30 κιλά

5) Δαδούπη Νίκη, νεανίδων -52 κιλά


Στην οκτάδα
- Αθανασιάδης Μελέτιος, παίδων -49 κιλά

- Κουρουτίδης Χρήστος, εφήβων -55 κιλά

Συμμετείχαν επίσης αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν παρά την προσπάθειά τους οι: Δαγκλής Στέργιος πανπαίδων -41 κιλά, Αθανασιάδης Βασίλειος πανπαίδων -41 κιλά

Πρέπει να τονίσουμε ότι από το 4ο προκριματικό αναμένεται η κατάταξη αλλά και η γενική βαθμολογία Βορείου Ελλάδος από 76 συλλόγους.

Η διεκδίκηση είναι δικαίωμα ζωής σε όλους τους τομείς υποστηριζόμενη από σωστές βάσεις, με κατάρτιση και καλή ψυχολογία. Όλη η ομάδα, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, αξίζουν συγχαρητήρια για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν δηλώνουν ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχισμένο το νέο έτος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.