Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Ο "Άθλος" Κιλκίς στο 1st Hereya Trophy - 1st Korean Ambassador Cup της Σόφιας στη Βουλγαρία

Το Σάββατο και Κυριακή 29-30 Νοεμβρίου 2014 πραγματοποιήθηκε το 1st Hereya Trophy και το 1st Korean Ambassador Cup tae kwon do στην Σόφια της Βουλγαρίας. Η συμμετοχή των αθλητών έφτασε τον αριθμό των χιλίων αθλητών από όλες σχεδόν τις χώρες της Ευρώπης. Το επίπεδο ήταν πολύ υψηλό και πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακοί αγώνες. Από τον αθλητικό σύλλογο Άθλο Κιλκίς συμμετείχαν δυο αθλητές: ο Αγριδιώτης Χαράλαμπος στην κατηγορία ανδρών στα +87 κιλά που έφτασε έως την πεντάδα αλλά δεν κατάφερε να αποσπάσει μετάλλιο και ο Νέλι Μάριος στην κατηγορία παίδων ΙΙ στα κιλά +48 που κατατάχτηκε στην οκτάδα .

Μετά το πέρας των αγώνων ο προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος δήλωσε αρκετά ικανοποιημένος από την απόδοση των αθλητών  παρά το γεγονός της μη επίτευξης του στόχου εισόδου στα μετάλλια .
Ανάλογου του επιπέδου και της προετοιμασίας των αθλητών κατατάχτηκαν στις ανάλογες θέσεις και απέκτησαν εμπειρίες και γνώσεις για το μέλλον. 

Κλείνοντας ευχήθηκε σε όλους τους αθλητές του συλλόγου καλά αποτελέσματα στο 4ο Προκριματικό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί στην Θεσσαλονίκη στις 19-20-21/12/2014 από την ΕΤΑΒΕ.

Ο αρχηγός ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος ευχαρίστησε για άλλη μια φορά τους χορηγούς του συλλόγου για την στήριξη και πολύτιμη βοήθεια τους στο βαρύ κόστος συμμετοχής στα πρωταθλήματα του εσωτερικού και του εξωτερικού.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.