Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

Ανοιχτό διεθνές πρωτάθλημα taekwondo wtf παίδων/κορασίδων

Ανοιχτό διεθνές πρωτάθλημα taekwondo wtf παίδων/κορασίδων 2000/2001/2002 και πανπαίδων/πανκορασίδων 2003 έως 2007 διεξήχθη στη Σόφια Βουλγαρίας στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2014. Η συμμετοχή ανερχόταν στους 600 αθλητές-τριες συνολικά με πολύ καλό αγωνιστικό επίπεδο σε 6 τερέν, με ηλεκτρονικούς θώρακες Dae do και video replay στους ημιτελικούς/τελικούς. Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η μια ακόμα εμπειρία στο αγωνιστικό αναβαθμίζοντας και βελτιώνοντας ταυτόχρονα το τεχνικό επίπεδο. Σε πολλές κατηγορίες οι αναμετρήσεις ανέρχονταν έως και 4 αγώνες, με πολύ μεγάλη ένταση και ειδικά στους ημιτελικούς/τελικούς των παίδων/κορασίδων. 

Η ιδιαίτερη προσπάθεια στους συγκεκριμένους αγώνες θεωρείται απαραίτητη ενόψει του πανελληνίου πρωταθλήματος Π/Κ που διεξάγεται στις 13-14-15 και 16 Νοεμβρίου 2014 στην Χαλκίδα. Στο πρωτάθλημα, από την αρκετά μεγάλη ελληνική συμμετοχή ήταν και ο Α.Σ. ‘Η Τόλμη’ Κιλκίς με 8 αθλητές-τριες. Η συγκομιδή ήταν 4 μετάλλια (3 χρυσά και 1 αργυρό):

1) Βαφειάδης Αθανάσιος, παίδων, +65 κιλά, χρυσό

2) Κων/δης Κυριάκος, παίδων, -61 κιλά, χρυσό

3) Παπουτσής Αθανάσιος, πανπαίδων, -40 κιλά, χρυσό

4) Βαλσαμίδης Παύλος, παίδων, -65 κιλά, αργυρό

Στην οκτάδα:

1) Αθανασιάδης Μελέτιος, παίδων, -49 κιλά

2) Σκαρλάτου Γεωργία, κορασίδων, +59 κιλά

Συμμετείχαν επίσης αλλά δεν κατάφεραν να διακριθούν οι:

Κουτσός Αριστείδης παίδων, -41 κιλά και Καλφοπούλου Μαρία κορασίδων, -41 κιλά. Η συμμετοχή και ο στόχος με αθλητικό πνεύμα είναι τα στοιχεία που πρέπει να στηρίζουν τους αθλητές-τριες όλων των επιπέδων. Η επιβράβευση έρχεται από μόνη της μόνο και μόνο με τη συμμετοχή σε αγώνες ανεξάρτητα από θέσεις ή μετάλλια. Πρέπει να τονίσουμε με χαρά ότι ο σύλλογος πήρε την τρίτη θέση στην γενική κατάσταση με απονομή κυπέλλου, λόγω μεταλλίων. ‘Το μπράβο ανήκει σε όλους’ δηλώνει ο προπονητής του συλλόγου Λεμονίδης Γεώργιος που είναι πάντα μαζί με τα παιδιά και ο πρόεδρος κ. Κουραλίδης Παύλος και εύχονται καλή συνέχεια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα που έρχεται.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.