Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Ο Μπαμπάς Μπαμπουίνος λέει για την αλλαγή στις διαδικασίες

Για τη μεταφορά Βασίλης Βαλκάνος
Ένας απόλυτος και αιώνιος αρχηγός δεν μπορεί παρά να τοποθετηθεί επί των αλλαγών που γίνονται στους νομικούς κώδικες και την διαδικασία της αστικής δίκης, πλειστηριασμών, μαρτύρων κλπ. Αυτό διότι οι διαδικασίες αυτές επηρεάζουν την κοινωνία ειδικά των διπόδων τα οποία αρέσκονται να περνάνε από τις αίθουσες των δικαστηρίων συχνότερα από ότι αλλού. Τέθηκε λοιπόν το ερώτημα από την ένωση νομικών τριχωτών ζούγκλας στον μεγάλο, τον απολυτό, τον ένα και μοναδικό τριχωτό, ώστε να τοποθετηθεί. Κατά τις συνήθειες του οι οποίες προέρχονται από τα βάθη των αιώνων ο μπαμπάς μπαμπουίνος αφού μάσησε μείγμα από φύλα του δάσους, κάθισε στην ρωγμή του δέντρου σε τρίποδο υπό τύπου πυθίας, άρχισε να χάνεται στις σκέψεις του, και έδωσε την άποψη του.

Αγαπητά μου δίποδα και υπόδουλα τριχωτά. Μην ανησυχείτε! Οι νέες ρυθμίσεις είναι για εσάς . Να ευχαριστήσετε τους κυβερνώντες του καφενείου που πιστοί στους κουνιστούς των Βρυξελλών άμεσα προέβησαν και σε αυτές τις αλλαγές. Τέλος οι μάρτυρες στα Δικαστήρια για να μην ψευδομαρτυρούν και εκτίθενται. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!! ΈΚΑΝΑΝ ΤΑ ΤΡΙΧΩΤΡΆ Τέλος τα ακροατήρια για να μην κουράζεστε στο πήγαινε έλα ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!

Έκαναν Πάλι τα όντα. Στους πλειστηριασμούς πρώτα θα ικανοποιούνται οι τράπεζες τα ευαγή αυτά ιδρύματα των φιλάνθρωπων και λοιπόν ζωντανών οικονομολόγων. ΟΥΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!! αλάλαξαν τα τριχωτά! Όμως έρχεται και η μέρα που θα κωδικοποιηθεί και η υπόλοιπη ζωή σας. Εκεί να δείτε τροποποιήσεις. Όπου πλέον πρωθυπουργός θα είναι ο εκάστοτε μεγαλύτερες τραπεζίτης. Υπουργοί καταργούνται και στην θέση τους θα προτείνονται από το γνωστό παγκόσμιο συμβούλιο ανώτεροι τραπεζικοί υπάλληλοι . 

Και τροικανοί! Συγχωρέστε τους λυγμούς μου αλλά είναι από την συγκίνηση και την χαρά που δεν θα μας λείψουν οι τροικανοί ανώτεροι κοινοτικοί και μη κουνιστοί υπάλληλοι ! Η πίστη θα καταργηθεί προς οποιονδήποτε θεό γιατί έτσι θα πάψετε να μαλώνετε και θα πιστεύετε μόνο στο χρήμα . Και οι ναοί το ίδιο . θα προσκυνάτε στα ΑΤΜ καθημερινά και εύκολα ! Και θα επικοινωνείτε πλέον με τον θεό με το προσωπικό σας PIN . ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!! Ανέκραξαν εμβρόντητα τα τριχωτά . Θα αναλάβουν όλες τις σκοτούρες σας οι τράπεζες, αυτοί οι κοινωφελείς οργανισμοί που βοηθούν την ανθρωπότητα χρόνια τώρα να προοδεύσει με τα δάνεια και τις διευκολύνσεις που κάνουν. Και όταν θα έχετε πρόβλημα και θα απευθύνεστε σε αυτούς θα σας απαντάνε όλο χάρη: δεν φταίμε εμείς το σύστημα ! 

Έτσι το δείχνει ο υπολογιστής! Και εσείς όλο θαυμασμό για την τεχνολογία θα αποχωρείτε με βλέμμα ηλιθίου αλλά διεκπεραιωμένου ηλιθίου!. Όλα θα ανήκουν στις τράπεζες επιτέλους. Εμείς χωρίς διαχειριστικές ενοχλήσεις θα κάνουμε αυτό που θα λένε οι τραπεζικοί και τα τσιράκια τους: Ο των δημοσίων σχέσεων . Ο διαμεσολαβητής . Ο υπεύθυνος χορηγήσεων . Ο Προϊστάμενος καταθέσεων .Ο ηλίθιος με την γραβάτα . Ο Μάστερ από τις ΗΠΑ ! Θα μείνει μόνο το καφενείο «η βουλή» όρθιο με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο «Μπόζο» να ανακοινώνει τα σχέδια των σοφών τραπεζιτών. Ω! Τι χαρά που έχω την ιστορική τιμή να σας ανακοινώνω πρώτος το νέο σύστημα.

Ρίγη συγκίνηση έζωσαν τα τριχωτά που είχαν μαζευτεί στην πλατεία του μεγάλου δέντρου και με λυγμούς όλα μαζί ρυθμικά φώναζαν: Τράπεζα. Τράπεζα Τράπεζα !Ζήτωωωωωωω!

Και απολάμβαναν τον αργό θάνατο.

Υπό τύπον Πυθίας
Ο Μπαμπάς Μπαμπουίνος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.