Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Εγκαίνια έκθεσης ζωγραφικής – γλυπτικής του Κιλκισιώτη εικαστικού Χρήστου Τσιλιγκερίδη

Εγκαινιάστηκε χθες το βράδυ στο χώρο της Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής η έκθεση ζωγραφικής – γλυπτικής του Κιλκισιώτη εικαστικού Χρήστου Τσιλιγκερίδη.
Δημότες και φιλότεχνοι, που προσήλθαν στην εκδήλωση των εγκαινίων, παρακολούθησαν με ενδιαφέρον τις εικαστικές προτάσεις, τα @- γωνιώδη σΧήματα, όπως τιτλοφορείται η έκθεση του γνωστού δημιουργού.

Τις καλλιτεχνικές του ευαισθησίες επισήμανε στο σύντομο χαιρετισμό του

ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας – Πολιτισμού – Δόμησης & Διαφάνειας Δημήτρης Τσαντάκης σημειώνοντας ότι τα @- γωνιώδη σΧήματα του Χρήστου Τσιλιγκερίδη, είναι ένα ταξίδι στην ομορφιά της δημιουργίας και εκφράζουν τις αναζητήσεις του σύγχρονου ανθρώπου. Τόνισε ακόμη ότι η Δημοτική Αρχή Κιλκίς υποστηρίζει και αναδεικνύει τη ντόπια κουλτούρα, έχοντας επιλέξει για το σκοπό αυτό τους καλαίσθητους χώρους της Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής. Για το έργο του κ. Τσιλιγκερίδη μίλησε και ο εικαστικός Φώτης Μισσσόπουλος.

Παρόντες στα εγκαίνια της έκθεσης ήταν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Ιωάννης Τσογγίδης και η δημοτική σύμβουλος, εντεταλμένη για θέματα πολιτισμού Αναστασία Ανανιάδου.

Η έκθεση είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων των ΠεντεκαιΔεκα Μαρτύρων του Δήμου Κιλκίς και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου.

Ώρες λειτουργίας: καθημερινά από τις 11:00 -13:00 και 17:00 – 19:00.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.