Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Πρόγραμμα εορτασμού Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων στο Κιλκίς

Για τον εορτασμό της Ημέρας των Ενόπλων Δυνάμεων, την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω εορταστικές εκδηλώσεις:
1. Στη πόλη του Κιλκίς
α.Ώρα 8:00 π.μ.: Έπαρση της σημαίας στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Κιλκίς και υποστολή στις 17.30.
β.Ώρα 10:30 π.μ.: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος.

Πέρας προσέλευσης στην Μητρόπολη ορίζεται

Ÿγια τους επισήμους: 10:30 π.μ.

Ÿγια τους λοιπούς: 10:15 π.μ.

γ.Εκφώνηση, εντός του ναού, του πανηγυρικού της ημέρας από εκπαιδευτικό του 1ου ΕΠΑΛ Κιλκίς.


2. Στο Μνημείο της Εθνικής Αντίστασης, μπροστά από το Δημαρχείο Κιλκίς, μετά τη δοξολογία και την εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας, θα πραγματοποιηθούν:

α. Επιμνημόσυνη δέηση

β. Κατάθεση στεφάνων

Στεφάνια θα καταθέσουν:

Ο εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, οι Βουλευτές, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς και Διοικητής της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος», ο Αντιπεριφερειάρχης, ο Δήμαρχος Κιλκίς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Κιλκίς, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, ο Εκπρόσωπος της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ν. Κιλκίς, οι Πρόεδροι: του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Κιλκίς, των Αναπήρων & Θυμάτων Πολέμου, οι εκπρόσωποι όλων των Παραρτημάτων των Αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων που εδρεύουν στο Νομό εκ μέρους της Εθνικής Αντίστασης και οι εκπρόσωποι των Πολιτικών Κομμάτων.

γ. Σιγή ενός λεπτού και ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

3. Στις παρακάτω εκδηλώσεις καλούνται να παραστούν:

Ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου, οι Βουλευτές του Νομού, η Πρόεδρος και ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς και Διοικητής της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος», ο Δήμαρχος Κιλκίς, ο Δήμαρχος Παιονίας, οι πρώην Υπουργοί, ο Πρόεδρος του ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, ο Επίτροπος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι, οι πρώην βουλευτές, η πρόεδρος Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς, η πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Κιλκίς, ο Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς, ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, οι Εκπρόσωποι Πολιτικών Κομμάτων και των Πολιτικών Νεολαιών, οι Προϊστάμενοι των Δ. Υπηρεσιών, οι Προϊστάμενοι Ν.Π.Δ.Δ.- Οργανισμών-Τραπεζών, οι Αξιωματικοί των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, οι Πρόεδροι των Επιστημονικών Οργανώσεων, οι Πρόεδροι Παραρτημάτων Αποστράτων Αξιωματικών, οι Πρόεδροι Αναπηρικών και Εφεδροπολεμιστικών Οργανώσεων, οι Εκπρόσωποι όλων των Παραρτημάτων των Αναγνωρισμένων Αντιστασιακών Οργανώσεων που εδρεύουν στο Νομό, οι Αντιπρόσωποι του Τύπου, οι Περιφερειακοί Έφοροι Προσκόπων και Οδηγών, οι Πρόεδροι Επιμελητηρίων, οι Πρόεδροι Επαγγελματικών Οργανώσεων, οι Πρόεδροι Εργατικών Οργανώσεων, οι Πρόεδροι ενώσεων Γεωργικών Συνεταιρισμών, οι Πρόεδροι Σωματείων και Συλλόγων, και όλοι οι πολίτες.

4. Παρακαλούνται να ρυθμίσουν:

α.Η Ιερά Μητρόπολη τα σχετικά με τη Δοξολογία και την επιμνημόσυνη δέηση.

β.Η Ανώτερη Διοίκηση Φρουράς Κιλκίς-Ν.Σάντας τα σχετικά με την παράταξη και την απόδοση Τιμών.

γ.Η Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς τα σχετικά με την τήρηση της τάξης και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας οχημάτων

δ.Ο Δήμος Κιλκίς τα σχετικά με τη διευθέτηση και τον ευπρεπισμό του χώρου του Μνημείου.

Ε. Τελετάρχη ορίζουμε τον υπάλληλο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς κ. Νικόλαο Παρδάλη.

ΣΤ. Στην πόλη του Κιλκίς, το πρόγραμμα περιλαμβάνει γενικό σημαιοστολισμό από την 8η πρωινή ώρα μέχρι δύσης του ηλίου την ημέρα της εορτής.

Φωταγώγηση των Δημόσιων, Περιφερειακών και Δημοτικών Καταστημάτων καθώς και των Καταστημάτων των Ν.Π.Δ.Δ. και Τραπεζών, από τη δύση του ηλίου της ημέρας του εορτασμού μέχρι τις πρωινές ώρες της επόμενης της εορτής.

Ζ. Το πρόγραμμα επέχει θέση πρόσκλησης σε όσους αναφέρονται σ’ αυτό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.