Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Βενιζέλος και Γρηγοράκος εγκαινιάζουν την Παρασκευή στο Κιλκίς την Τρίτη Πτέρυγα του Νοσοκομείου

Δελτίο τύπου ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως κ. Ευάγγελος Βενιζέλος μαζί με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκο την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014, θα επισκεφθούν το νομό μας.
Το πρόγραμμα της επισκέψεως του Προέδρου έχει ως εξής:
17:30 μ.μ.: Εγκαίνια Λειτουργίας της Τρίτης Πτέρυγας του Νοσοκομείου Κιλκίς.

19:00μ.μ.: Κεντρική Πολιτική Εκδήλωση στο Κέντρο Νεότητας Γουμένισσας.

Η παρουσία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ συνοδεία του Αναπληρωτού Υπουργού Υγείας καταδεικνύουν την βαρύτητα που δίδει το ΠΑΣΟΚ στον τομέα υγείας του νομού Κιλκίς.

Ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας κ. Γρηγοράκος, φάνηκε συνεπής στις δεσμεύσεις του για τα νοσοκομεία του νομού μας, τις οποίες έδωσε κατά την τελευταία επίσκεψη στις δομές υγείας του Κιλκίς.

Ήδη ανέλαβαν υπηρεσία ο Αναισθησιολόγος και ο Καρδιολόγος (μόνιμοι) στην Γουμένισσα και οι δύο Χειρουργοί (ένας επικουρικός και ένας μόνιμος) και μία μόνιμη Αναισθησιολόγος στο Γ.Ν. Κιλκίς.

Επίσης, στις 13 Νοεμβρίου 2014 προκηρύχτηκαν οι θέσεις ενός Μαιευτήρα-Γυναικολόγου και ενός Παιδιάτρου με τριετή θητεία στη Γουμένισσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.