Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και Αντιπροέδρου Κυβερνήσεως Ευάγγελου Βενιζέλου στη Γουμένισσα Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ και Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσεως κ. Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσία και του Αναπληρωτού Υπουργού Υγείας κ. Λεωνίδα Γρηγοράκου επισκέφτηκε την Παρασκευή 21-11-2014 το νομό μας προκειμένου να εγκαινιάσει την Νέα Τρίτη Πτέρυγα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς και στη συνέχεια να μιλήσει σε κομματική εκδήλωση στη Γουμένισσα.

Στην τελετή των εγκαινίων της Νέας Τρίτης Πτέρυγας του Νοσοκομείου Κιλκίς παραβρέθηκε το σύνολο της πολιτικής ηγεσίας του τόπου μας καθώς και πλήθος κόσμου.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΠΑ.ΣΟ.Κ επισκέφτηκε τη Γουμένισσα όπου και συναντήθηκε με τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Γουμενίσσης, Αξιουπόλεως & Πολυκάστρου κ.κ. Δημήτριο. Στο τέλος της ημέρας ο κ. Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε σε κομματική εκδήλωση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. στο ασφυκτικά γεμάτο από μέλη και φίλους τους κόμματος, Κέντρο Νεότητας Γουμένισσας. Τον Πρόεδρο του ΠΑ.ΣΟ.Κ υποδέχτηκαν ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑ.ΣΟ.Κ Κιλκίς Σταμάτης Παπουλίδης και το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ και πρώην βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης.

Στην προσφώνηση του ο Σταμάτης Παπουλίδης ευχαρίστησε τον κόσμο για τη μαζική του παρουσία , εξήρε τη στάση του κ. Γρηγοράκου για την άμεση υλοποίηση των δεσμεύσεων τις οποίες ανέλαβε κατά την τελευταία επίσκεψη του στα νοσοκομεία του Κιλκίς, οι οποίες και συνέβαλαν αποφασιστικά στην ποιοτική αναβάθμιση των δομών υγείας του νομού μας. Απεύθυνε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στην πρωτοβουλία του ΠΑ.ΣΟ.Κ για τη δημιουργία της Δημοκρατικής Παράταξης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Γιώργος Φραγγίδης δήλωσε ότι η από κοινού παρουσία του Πρόεδρου του κόμματος και του Αναπληρωτού Υπουργού Υγείας καταδεικνύει την βαρύτητα που δίδει το ΠΑ.ΣΟ.Κ στις δομές Υγείας το νομού μας .

Στην ομιλία του ο Ευάγγελος Βενιζέλος αναφέρθηκε στην «δυσκολία της διαπραγμάτευσης και στην κοινή εθνική προσπάθεια που κάναμε αυτά τα πέντε δύσκολα και πέτρινα χρόνια και είμαστε σε θέση τώρα, στο όνομα του ελληνικού λαού, να δείξουμε πολύ σημαντικά αποτελέσματα».

Για την επικείμενη προεδρική εκλογή του Μαρτίου και την σπέκουλα που γίνεται από το ΣΥΡΙΖΑ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος είπε ότι ο θεσμός του Προέδρου της Δημοκρατίας είναι συμβολικός και ρυθμιστικός, ενώνει το έθνος. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως μοχλός σύγκρουσης μέσα από την απειλή για πρόωρες εκλογές. Όμως εάν κάποιοι «τολμήσουν να προκαλέσουν εκλογές τώρα, εμείς σαν ΠΑΣΟΚ είμαστε έτοιμοι τώρα να δώσουμε τη μάχη αυτή με την δική σας βοήθεια, γιατί εσείς είστε οι θεματοφύλακες και η εμπροσθοφυλακή της παράταξης».

Τέλος, για την Δημοκρατική Παράταξη και το συνέδριο είπε «έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία λοιπόν η παράταξη με κορμό το ΠΑΣΟΚ να συσπειρωθεί, να ανασυγκροτηθεί, να διευρυνθεί, να ενεργοποιηθεί, να μιλήσει με θάρρος, όχι ενοχικά. Δεν έχουμε κάνει τίποτα βλαπτικό και κακό για τη χώρα. Αγωνιστήκαμε να τη σώσουμε και να την προστατεύσουμε. Αγωνιστήκαμε να περάσουμε την τρικυμία της κρίσης με τις μικρότερες δυνατές απώλειες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.