Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

Πήγαν να εκβιάσουν Κιλκισιώτη επιχειρηματία, αλλά δεν τους έκατσε

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα σε περιοχή του Κιλκίς, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας 49χρονος και ένας 19χρονος (πατέρας – γιος), υπήκοοι Αλβανίας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για εκβίαση σε βάρος 37χρονου ιδιοκτήτη καταστήματος σε περιοχή του Κιλκίς.
Η διερεύνηση της υπόθεσης ξεκίνησε μετά από καταγγελία του 37χρονου για εκβιαστικό τηλεφώνημα που είχε δεχθεί από τον 19χρονο, προκειμένου να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, για να μην τον καταγγείλει στις Αρχές ως υπεύθυνο του τραυματισμού του, που έγινε μέσα στο κατάστημα του 37χρονου, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα προκαλούσε φθορές στο κατάστημα.

Ακολούθως, χθες το απόγευμα σε προγραμματισμένη συνάντηση σε περιοχή του Κιλκίς, εμφανίστηκε ο 49χρονος και παρέλαβε το χρηματικό ποσό των 2.000 σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα από τον 37χρονο ιδιοκτήτη, ενώ στη συνέχεια σε περιοχή της Θεσσαλονίκης εντοπίστηκε και συνελήφθη και ο 19χρονος.

Επίσης προέκυψε ότι ο 19χρονος στερείται νόμιμων εγγράφων παραμονής στην χώρα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.