Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Σύσκεψη της Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κιλκίς
Το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη της Νομαρχιακής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου της Δημοκρατικής Παράταξης στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς.
Καλεσμένα ήταν όλα τα μέλη της ΝΕ ΠΑΣΟΚ και των δημοτικών οργανώσεων ΠΑΣΟΚ, καθώς και μέλη και φίλοι του κόμματος. Την εισήγηση του ΠΑΣΟΚ για το συνέδριο της Δημοκρατικής Παράταξης έκανε ο Νάκης Λαδόπουλος, πρώην Δήμαρχος Νεάπολης και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης.

Στην συνέχεια τοποθετήθηκαν επίσης το μέλος της Κεντρικής Επιτροπής και πρώην Βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης και ο Γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Κιλκίς Σταμάτης Παπουλίδης. Δόθηκε η ευκαιρία σε όλους τους παρευρισκόμενους να πάρουν το λόγο και να αναπτύξουν τις απόψεις και τους προβληματισμούς τους για το νέο εγχείρημα του ΠΑΣΟΚ.

Μεταξύ άλλων τονίσθηκε το γεγονός ότι το ΠΑΣΟΚ διατηρεί τα σύμβολα του, την πολιτική και ιδεολογική του αυτονομία, διαδραματίζοντας ωστόσο κεντρικό ρόλο ως ραχοκοκαλιά της συμπαράταξης αυτής, των ευρύτερων δημοκρατικών δυνάμεων που γνώμονα έχουν την Εθνική σταθερότητα και την ομαλή έξοδο από τα μνημόνια, διατηρώντας παράλληλα την κοινωνική συνοχή και ενισχύοντας τις δομές του κοινωνικού κράτους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.