Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

«Ευλογημένη η γη», η αφήγηση της προσωπικής ιστορίας του Σάββα Τσιτουρίδη

Το βιβλίο με τίτλο «Ευλογημένη η γη» είναι το πρώτο συγγραφικό πόνημα του πρώην Υπουργού Σάββα Τσιτουρίδη, με σημείο αναφοράς την ιδιαίτερη σχέση του με τη γεωργία, την οποία αγάπησε στη γενέτειρα του, το Κιλκίς και την Κοινή Αγροτική Πολιτική που υπηρετεί μέχρι σήμερα που εργάζεται και πάλι στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή στις Βρυξέλλες. Η αφήγηση της πορείας του Σάββα Τσιτουρίδη στο χώρο αυτό γίνεται, όπως σημειώνει ο ίδιος, με «τη χαρά της διαδρομής, την τιμή της επιλογής και την ευθύνη της συμμετοχής» και αποτυπώνεται στις σελίδες του έργου, το οποίο θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο αναγνωστικό κοινό το Σάββατο 6 Δεκεμβρίου και ώρα 11.00 π.μ. στο Αμφιθέατρο της Εταιρείας Μακεδονικών Σπουδών στη Θεσσαλονίκη, ενώ θα ακολουθήσει παρουσίαση του στη Λάρισα στις 29 Δεκεμβρίου.

Τον Ιανουάριο του 2015 θα πραγματοποιηθεί ανάλογη εκδήλωση στην Αθήνα και το Φεβρουάριο στις Βρυξέλλες και στη Λευκωσία.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη θα διατίθεται στα βιβλιοπωλεία της χώρας από αυτό το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.