Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Ημερίδα για την οδική ασφάλεια θα πραγματοποιηθεί στο ΕΚΕΤΑ

Ημερίδα με θέμα: «Οδική ασφάλεια: Αναβάθμιση μέσω δράσεων εκπαίδευσης-ενημέρωσης», διοργανώνουν το υπουργείο Μακεδονίας και Θράκης και το Ινστιτούτο Βιώσιμης Κινητικότητας και Δικτύων Μεταφορών (ΙΜΕΤ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014,στις 9.30 το πρωί, στο αμφιθέατρο Βεργίνα του ΕΚΕΤΑ (6ο χλμ. Χαριλάου – Θέρμης).
Το «παρών» θα δώσουν εκπρόσωποι από τις Ένοπλες Δυνάμεις, την Ελληνική Αστυνομία (Τροχαία), το ΙΜΕΤ/ΕΚΕΤΑ, το εργαστήριο Συγκοινωνιακής Τεχνικής του ΑΠΘ, την Εγνατία Οδό, την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση και την πανελλήνια ομοσπονδία εκπαιδευτών οδήγησης.

Κατά τη διάρκειά της ημερίδας, θα γίνει αναφορά επάνω σε θέματα σχετικά με την οδική ασφάλεια και ειδικότερα, στα προβλήματα που υπάρχουν και στους τρόπους αντιμετώπισής τους.

Στην ημερίδα θα παραστούν ο υπουργός Μακεδονίας και Θράκης, Γεώργιος Ορφανός, ο διοικητής του Γ΄ ΣΣ/ NRDC-GR, αντιστράτηγος Ηλίας Λεοντάρης, ο γενικός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλονίκης, υποστράτηγος Βάϊος Χονδρός και ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Εγνατίας Οδού, Γεώργιος Σκόδρας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.