Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Στα "εξαιρετικά ταλέντα" η μαθήτρια της "ΤΕΧΝΗΣ" Κιλκίς Χαρούλα Παπουνίδου

Η Χαρούλα Παπουνίδου, μαθήτρια της Α' Λυκείου και μαθήτρια των Εικαστικών Εργαστηρίων της ΤΕΧΝΗΣ από πολλών ετών, κατόπιν εξετάσεων, έγινε δεκτή στο Τμήμα Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών της Σχολής Καλών Τεχνών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως "εξαιρετικό ταλέντο".

Έτσι, όταν αποφοιτήσει από το Λύκειο θα εγγραφεί αμέσως στην ανωτέρω Σχολή, άνευ εξετάσεων.

Η επιτυχία είναι πολύ μεγάλη, γι' αυτό το Δ.Σ. της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς και ο δάσκαλος της Νικόλας Μπλιάτκας την συγχαίρουν και της εύχονται ολόθερμα συνεχή πρόοδο και επιτυχίες στο διηνεκές.

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο Χαρούλα !!!! Πολύ σημαντικό να σπουδάζεις αυτό που αγαπάς . Μπράβο και στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης που δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά με ταλέντο να αναδειχθούν !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.