Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Πρόσκληση της Ριζοαπαστικής Αριστερής Ενότητας σε ανοιχτή δημόσια συνέλευση.

Ανακοίνωση Ριζοσπαστικής Αριστερής Ενότητας Κιλκίς 
Η Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα Κιλκίς σας προσκαλεί στην ανοιχτή δημόσια συνέλευση που θα γίνει την ΔΕΥΤΕΡΑ 1.12.2014 στις 18μ.μ στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς, Βυζαντίου 3 με την παρουσία της επικεφαλής του σχήματος, εκλεγμένη περιφερειακή συμβούλου Κεντρικής Μακεδονίας και βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΣΠΟΙΝΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΟΥ.

Τα προβλήματα του νομού μας αλλά και της περιφέρειας καθημερινά γίνονται όλο και πιο μεγάλα και η ανθρωπιστική κρίση πρέπει να αντιμετωπισθεί σε επίπεδο νομού και περιφέρειας.

Η ανεργία έχει φτάσει σε πρωτοφανή ύψη, ιδίως στην Κ. Μακεδονία και τα προβλήματα των εργαζομένων, των ελεύθερων επαγγελματιών των συνταξιούχων και πολλών άλλων κοινωνικών ομάδων δεν έχουν τελειωμό.

Σας καλούμε όλους και όλες να οργανωθούμε και όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε στην περιφέρειά μας τόσο τα σημερινά προβλήματα που έχει δημιουργήσει η συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ αλλά και αυτά τα καινούργια που μας περιμένουν από τα νέα μέτρα που απαιτεί η τρόικα και το ΔΝΤ.

ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.