Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

Σύσκεψη για την πολιτική προστασία του Δήμου Κιλκίς

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Σισμανίδη συγκλήθηκε την Παρασκευή το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο (Σ.Τ.Ο) με σκοπό την οργανωμένη παρέμβαση του Δήμου στον τομέα της πολιτικής προστασίας.

Κατά τη σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, εξετάστηκαν οι επί μέρους δράσεις που ασκεί στον τομέα ευθύνης του ο κάθε εμπλεκόμενος φορέας σε περίπτωση εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων (πλημμυρών, χιονοπτώσεων, παγετού) κατά τη διάρκεια της χειμερινής περιόδου ενώ κρίθηκε επιβεβλημένος ο συντονισμός των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς με τους φορείς που συμμετέχουν στην πολιτική προστασία για την αποτελεσματική αντιμετώπιση

των καιρικών φαινομένων και την προστασία των πολιτών.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κιλκίς ο Δήμος παρουσιάζει αυξημένη ετοιμότητα στον τομέα της πολιτικής προστασίας η οποία έχει αποτυπώνεται στο Μνημόνιο για την αντιμετώπιση των ακραίων φυσικών φαινομένων που έχει συνταχθεί με ευθύνη της Αντιδημαρχίας Πολιτικής Προστασίας – Διαχείρισης Πρασίνου του Δήμου Κιλκίς.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας – Διαχείρισης Πρασίνου Χριστόφορος Πιπερίδης,ο υπεύθυνος για θέματα πολιτικής προστασίας της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Παύλος Ιακωβίδης, ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Σ.Τ.Ο. Αθανάσιος Γραμματικόπουλος ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Κιουρτζίδης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κιλκίς Στέφανος Δουδουλακάκης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς Επιπυραγός Αθανάσιος Παπαθανασίου, ο Υποδιοικητής της υπηρεσίας Επιπυραγός Πρόδρομος Καλαϊτζίδης, ο Ταγματάρχης Τεχνικού της71ης Α/Μ/ ταξιαρχίας ''Πόντος'' Δημήτρης Κουτσουβέλας, η κα Αικατερίνη Ψιώτα ως εκπρόσωπος του Δασαρχείου Κιλκίς, ο Διευθυντής των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς Πασχάλης Αποστολίδης, ο αν. Προϊστάμενος της Διεύθυνσης , Ανακύκλωσης, Πρασίνου και διαχείρισης – συντήρησης οχημάτων του Δήμου και υπεύθυνος για θέματα πολιτικής προστασίας Παντελής Πηλείδης, ο Προϊστάμενος του Τμήματος Καθαριότητας – Ανακύκλωσης – Πρασίνου και συντονιστής για θέματα πολιτικής προστασίας Ιωάννης Διαμαντίδης, η κα Ειρήνη Αντωνιάδου και ο κ. Θεοδόσης Ρακιντζόπουλος από την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης (Ε.Ο.Δ.) και ως παρατηρητής ο δημοτικός σύμβουλος Ιωάννης Δημητριάδης.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.