Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία ο 4ος Ημιμαραθώνιος Πάικου

Ο 4ος Ημιμαραθώνιος Πάικου ολοκληρώθηκε και φέτος στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα σε αυτούς που «οραματίζονται» εξορύξεις χρυσού στην περιοχή. «Χωρίς χρυσό μπορείς Χωρίς βουνό δε ζεις» έγραφαν τα μπλουζάκια της διοργάνωσης. Περισσότεροι από 250 αθλητές έλαβαν μέρος και με την βοήθεια του καιρού αλλά και των δεκάδων εθελοντών, απόλαυσαν το όμορφο αυτό βουνό. Φέτος καλεσμένοι της διοργάνωσης ήταν η Alexandra Postelinicu εκπρόσωπος της διεθνούς περιβαλλοντικής οργάνωσης “Rights of Nature” και ο Ilie Rosu διοργανωτής του Rossia Montana Marathon, από την Ρουμανία. Και οι δύο έτρεξαν τον αγώνα και μίλησαν σε εκδήλωση του Ο.Σ.ΠΕ.Γ. το Σάββατο το απόγευμα όπου προβλήθηκε και το ντοκιμαντέρ του Γ. Αυγερόπουλου «Η Μαύρη Βίλβα» σχετικό με τις εξορύξεις στην Rossia Montana.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στους άνδρες νικητές όπως και το 2012 ήταν ο Αρώνης Πλάτωνας και ο Μπαλιώτης Σταύρος από Θεσσαλονίκη τερματίζοντας μαζί χέρι χέρι αυτή τη φορά , στη δεύτερη θέση ο Κασιάρας Νικόλαος από την Ελασσόνα και στην τρίτη θέση ο Νούλας Ευάγγελος από την Καστοριά. Στις γυναίκες νικήτρια αναδείχθηκε η Μπογιατζή Χριστίνα από Θεσσαλονίκη με δεύτερη την Τσιρπανλή Πόπη από Θεσσαλονίκη και Τρίτη την Γαβριηλίδου Δέσποινα από την Δράμα.

Όλοι οι τερματίσαντες πήραν το καινούργιο ξυλόγλυπτο μετάλλιο του αγώνα και από ένα δεντράκι για το μεταφυτέψουν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου.
Δείτε την γενική κατάταξη ΕΔΩ

Δείτε την κατάταξη ανά κατηγορία ΕΔΩ




















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.