Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Επίσκεψη στο μαθητών 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου στο Δημαρχείο Παιονίας

Στα πλαίσια του μαθήματος της Μελέτης Περιβάλλοντος, «μαθαίνω για τον δήμο μου και τις υπηρεσίες του», τα παιδιά της τρίτης τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου, τη Δευτέρα 10/11/2014 επισκέφτηκαν το χώρο του Δημαρχείου όπου στην αίθουσα συνεδριάσεων τους υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης Χρήστος και συνομίλησε μαζί τους.
Οι μαθητές υπό την καθοδήγηση των δασκάλων τους, είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους του Δημαρχείου και την αίθουσα δημοτικού συμβουλίου. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να εκφράσουν με το δικό τους μοναδικό και αυθόρμητο τρόπο τις ιδέες τους, τα προβλήματά τους και τις ανάγκες όλων των μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Παιονίας.

Ο κ. Γκουντενούδης και ο πρόεδρος της Τ.Κ. Πολυκάστρου κ. Γκατίδης άκουσαν με προσοχή τα παιδιά επιβραβεύοντας τη φαντασία και τις καινοτόμες ιδέες που μπορεί να αποκομίσει ο Δήμος από τους μικρούς μαθητές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.