Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2014

Έκθεση τελειόφοιτων δημιουργών ΤΕΙ Κιλκίς - ''Ο Mύθος ενδύθηκε'' στην καπναποθήκη της Αυστροελληνικής

Ο Μύθος ενδύθηκε και στο Κιλκίς. Έπεσε χθες η αυλαία της επιτυχημένης έκθεσης ''Ο Μύθος ενδύεται'' των τελειοφοίτων σχεδιαστών μόδας του τμήματος Σχεδιασμού και Τεχνολογίας Ένδυσης ΤΕΙ Κιλκίς που διοργάνωσαν από κοινού ο Δήμος Κιλκίς, η Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς και το ΤΕΙ κεντρικής Μακεδονίας.
Κατά την πενθήμερη διάρκεια της έκθεσης, πολλοί δημότες αλλά και επισκέπτες περιηγήθηκαν στους χώρους της καπναποθήκης της Αυστροελληνικής και παρακολούθησαν με ζωηρό ενδιαφέρον τις ενδυματολογικές προτάσεις των νεαρών δημιουργών, εμπνευσμένες από τον αρχαίο μύθο.

Την έκθεση εγκαινίασαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Δημήτρης Τσαντάκης και η Διευθύντρια του ΤΕΙ Κιλκίς Βενετία Κουτσού. Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού συνεχάρη τη Διευθύντρια του ΤΕΙ Κιλκίς, το διδακτικό προσωπικό και τους πρωταγωνιστές – τελειόφοιτους σχεδιαστές μόδας για τις ομολογουμένως εντυπωσιακές δημιουργίες τους, που έδωσαν φως και χρώμα στους χώρους της καπναποθήκης της Αυστροελληνικής, και τόνισε ότι η νέα Δημοτική Αρχή Κιλκίς υπό τον κ. Δημήτρη Σισμανίδη θα σταθεί αρωγός σε προσπάθειες και πρωτοβουλίες που αποσκοπούν στην περαιτέρω ανάδειξη των δράσεων του τεχνολογικού ιδρύματος και στην αναβάθμισή του καθώς αποτελεί ένα ζωντανό και δημιουργικό κομμάτι της πόλης του Κιλκίς.

Στα εγκαίνια της έκθεσης ''Ο μύθος ενδύεται'' ήταν παρόντες o Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Ιωάννης Τσογγίδης, η βουλευτής ν. Κιλκίς Ειρήνη – Ελένη Αγαθοπούλου, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς Μαρία Τσοπούλου, η Πρόεδρος της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης (Κ.Δ.Ε.Κ.) Κιλκίς Παρασκευή Αλεξανδρίδου – Ποζίδου, ο αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Λάζαρος Παζαρτζικλής οι δημοτικοί σύμβουλοι Άννα Δημάκη, Γεωργία Τσελέκη, ο π. Δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος Αμανατίδης, η π. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Καλλισθένη Πάκα η π. Διευθύντρια του ΤΕΙ Κιλκίς Αναστασία Φερεσίδου κ.α.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.